Jarecki79 15.01.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Ty zaraz chcesz dwie pieczenie na jednym ogniu upiec :) pszesz ja z nadmorskiej miejscowości pochodzę, to pokoje taniej idzie załatwić. Tylko trzeba sporo wcześniej. Ze swoją ekipą często wyjeżdżamy na "drugi weekend majowy". (nie 1,2,3maj), tylko nieco później jak wypada Boże Ciało W tym roku wypada to 7czerwca w czwartek, więc urlopik na piątek i piękny przedłużony weekendzik... No ale, wszystko w Waszych rękach i Waszych chęciach. Ja się więcej osób zdecyduje, to można jakiś wątek założyć i się zgadywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Może Jarecki nasz zaprosi, hehe. Byłoby w miarę po środku.No i E-Miz pod ręką.Ale się wchamiłem, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) W centrum Polski przy pięknej pogodzie się kisić? Czyśta z byka spadli? Można chyba raz na luzie? Do siebie nad morze mogę kogoś przygarnąć, ale tam mam aż 2pokoje więc miejsce w jednym się znajdzie Możemy się Karoka umówić, że ten pokój rezerwuję dla Ciebie. Trochę jodu powdychacie Edytowane 15 Stycznia 2012 przez Jarecki79 literówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Trochę w perfidny sposób ale ja mam gdzie spać tylko nie chce mi się dymać przez całą polskę wzdłuż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 eee tam... nie piszę się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Na taki dłuższy weekendzik to chyba warto relaks w dobrym miejscu zrobić? Ze względu na "bliskość" wakacji proponowałem morze, ale przecież można się umówić gdzieś w górach. Strzelam np. Karpacz. Jak ktoś ma gdzieś jakieś znajomości lub chody z noclegiem, mieszka w ładnej okolicy, to temat może rzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jarecki79 nie przekonałes mnie... dalej się nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Jarecki79 nie przekonałes mnie... dalej się nie pisze No nie wiem, nie wiem, tyle krwi mu napsułeś czy bierze cię pod uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No nie wiem, nie wiem, tyle krwi mu napsułeś czy bierze cię pod uwagę. No własnie dlatego sie nie pisze ładowac własną kasę na paliwo, na nocleg, cos na ząb i dla duszy , tylko po to żeby wysłuchać przemówienia marketingowego jareckiego?? ... bez przesady... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Nie chodziło mi o to żeby było blisko,tylko atrakcyjnie.Dla mnie,oprucz morza, wszędzie daleko.Ale to nie problem.Byliśmy kiedyś z żoną w Świeradowie Zdrój.piękne miejsce.Pensjonat z kilkoma pokojami.W lipcu jest tam zlot samochodów zabytkowych.Dom zdrojowy.Grota solna.Piotrek42moglibyśmy się dotlenić.Może to was zachęci,że pensjonat nazywa sięPIWOWAR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No własnie rano jade na morze... i będę się dotleniac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 15.01.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Tesel nazwa tego pensjonatu kusi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 15.01.2012 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Piotruś a kto mówi o przemówieniach marketingowych??Chyba tylko Ty. Chodzi o jakieś wyluzowanie się i relaks. Jakieś piwko, miła atmosfera.Będzie więcej propozycji - będzie z czego wybrać, tylko odrobinę chęci trzeba.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Trzeba się decydować bo potem może nie być miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 No własnie dlatego sie nie pisze ładowac własną kasę na paliwo, na nocleg, cos na ząb i dla duszy , tylko po to żeby wysłuchać przemówienia marketingowego jareckiego?? ... bez przesady... Pietrek-czy ty musisz doszukiwać się drugiego dna. Jeżeli to ma tak wyglądać to ja cofam propozycję.Przepraszam za zamieszanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Piotruś a kto mówi o przemówieniach marketingowych?? Chyba tylko Ty. Chodzi o jakieś wyluzowanie się i relaks. Jakieś piwko, miła atmosfera. Będzie więcej propozycji - będzie z czego wybrać, tylko odrobinę chęci trzeba.... Dobra dobra jarecki.... ja swoje wiem... chociaz w sumie... ostatnio w skrzynce. widziałem reklamę , mieli jechać do Pragi na wycieczke... nawet za 19 zeta, co prawda po drodze coś pisało o akcji marketingowej jakiś garnków.... Nic gorszego niż wycieczki zainteresowanych (palących kotłami) ze sprzedawcą tychże kotłów..takie jest moje zdanie i cześć. Co innego jak taka wycieczka jest powiązana np, z firmami (kilkoma) kotlarskimi (producentami) jakimiś konstruktorami, czy to kotłów czy palników czy sterowników nieważna branża -ważne zeby było kilku i mozna porównać... wtedy masz przyjemne z pożytecznym a tak.... sorry, po prostu kolejna bibka... ale jak ktoś lubi to czemu nie.. wyraziłem swoją prywatną opinię , każdy moze myśleć inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek42 15.01.2012 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Pietrek-czy ty musisz doszukiwać się drugiego dna. Jeżeli to ma tak wyglądać to ja cofam propozycję.Przepraszam za zamieszanie. tesel ja nikomu nie zabraniam , przecież tutaj każdy jest dorosły i wie co robi, wyraziłem tylko swoją prywatną opinię,troszke latek już mam i znam życie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Myślałem raczej o odpoczynku i poznaniu się.Już mi przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 (edytowane) Tak sobie teraz pomyślałem,czasem mi się to zdarza.Jaki sens miałaby agitacja Jareckiego kogoś kto ma już piec i innego nie chce.Zresztą pisałem,że dobrze by było gdyby któryś z Zawijanów się zgodził. Edytowane 15 Stycznia 2012 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 15.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 to jak namówicie zawijanów to przyjedzćie do mnie.prawie 60ha wody do tego las, hotel za śmieszne pieniądze i każdy będzie miał po drodze bo centralna polska, jak ktoś lubi to i kij pomoczy i piwko przy tym i jest gdzie zrobić imprezę bo hotel oferuje domek z paleniskiem i miejscem na 60osób, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts