Jarecki79 15.01.2012 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Z takim nastawieniem to faktycznie chęci przechodzą.Jaka kurde agitacja dla ludzi posiadających swoje urządzenia grzewcze, czy to ogniwa, czy skamy, czy ponary czy inne? Co mam im niby dawać? Cukierki? Czekam raczej na jakieś pozytywne wpisy i propozycje. Będzie więcej chętnych, to można się skrzyknąć i mile jakiś weekendzik przy ognisku spędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 15.01.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 zgadzam się z Jareckim. każdy z nas ma swoją bestię w kotłowni i nie sądzę żeby ktoś o zdrowych zmysłach próbował mu ją stamtąd wyciągać razem z kasą z kieszeni i zamieniać na swój jedyny słuszny i najlepszy. A spotkać się i nie przestraszyć siebie na wzajem i to na trzeźwo bo na razie to w większości się po avatarach rozpoznajemy to jest wyzwanie:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 to jak namówicie zawijanów to przyjedzćie do mnie. prawie 60ha wody do tego las, hotel za śmieszne pieniądze i każdy będzie miał po drodze bo centralna polska, jak ktoś lubi to i kij pomoczy i piwko przy tym i jest gdzie zrobić imprezę bo hotel oferuje domek z paleniskiem i miejscem na 60osób, To już jest coś.Znowu nabrałem chęci.A bez Zawiniętych nie można? Wiem,że są zapracowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 15.01.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 oczywiście że można ale im wiecej tym lepiej. Ja bym ich chętnie poznał osobiście bo na razie to tylko z ich wiedzy korzystam i na podstawie ich wpisów nauki pobieram a na koniec roku szkolnego profesora by wypadało zobaczyć co by świadectwo jakie wydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 15.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 Rawa Mazowiecka - popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 15.01.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jak będzie więcej chętnych to wtedy spawdzę koszty kwaterunku, wszystko jest w obrębie 100m hotel las zalew i domek z ogniskiem więc nie ma obaw o nic. przy hotelu plac zabaw dla dzieciaków więc jak się nasze połówki znudzą towarzystwem to maja gdzie z dziećmi emigrować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 jak będzie więcej chętnych to wtedy spawdzę koszty kwaterunku, wszystko jest w obrębie 100m hotel las zalew i domek z ogniskiem więc nie ma obaw o nic. przy hotelu plac zabaw dla dzieciaków więc jak się nasze połówki znudzą towarzystwem to maja gdzie z dziećmi emigrować Raczej jak się na nasz wkurzą i już nie będą mogły patrzeć na nasze .... gęby. Mi pasuje lipiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
timon120777 15.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 ja myślę że trzeba oddzielny wątek założyć żeby tutaj śmietnika nie robić i tam ustalić kto z kim kiedy komu po co jak i gdzie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 15.01.2012 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2012 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?194561-Wakacje&p=5126342#post5126342 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 16.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2012 Nie wiedziałem gdzie wkleić to machnąłem nowy wątek test eCoala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wertus23 17.01.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Nie wiedziałem gdzie wkleić to machnąłem nowy wątek test eCoala Mam propozycję: ten wątek ma już prawie 250 stron, według mnie dobrym pomysłem byłoby założenie forum na stronie fora.pl , np. ecoal.fora.pl lub inna nazwa. Można założyć działy o różnej tematyce, np. - dział techniczny - na temat przeróbek , zawleczek, defloktorów itp - sterowanie - oprogramowanie, nastawy Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 17.01.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Po co mamy iść gdzie indziej jak nam tu dobrze.Niech inny przyjdą tutaj jak mają ochotę, nikt nikogo nie wypędza, jaki problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czp01 17.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Mam propozycję: ten wątek ma już prawie 250 stron, według mnie dobrym pomysłem byłoby założenie forum na stronie fora.pl , np. ecoal.fora.pl lub inna nazwa. Można założyć działy o różnej tematyce, np. - dział techniczny - na temat przeróbek , zawleczek, defloktorów itp - sterowanie - oprogramowanie, nastawy Co Wy na to? Hmm jakaś konkurencja dla muratora ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 17.01.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2012 Chyba tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maras812 18.01.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Czy ktoś mi powie skąd wilgoć pod pokrywą zawleczki podajnika.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 19.01.2012 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Czy ktoś mi powie skąd wilgoć pod pokrywą zawleczki podajnika.... Z węgla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 19.01.2012 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nie tylko z węgla, gdy spotyka się ciepłe powietrze z zimnym to wtedy zachodzi zjawisko skraplania Minertu jak testy czapki na palnik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minertu 19.01.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Nie tylko z węgla, gdy spotyka się ciepłe powietrze z zimnym to wtedy zachodzi zjawisko skraplania Minertu jak testy czapki na palnik? Więcej wilgoci masz z węgla niż z powietrza. Czapka sprawuje się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 19.01.2012 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Miałeś trochę napisać co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 19.01.2012 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Panowie.Mam taki problem.Płomień z palnika doszedł już do ścianki od strony podajnika.Z przeciwnej strony jest nie wypalony, a nawet nie naruszony węgiel,który spada do szuflady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts