Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Palnik BRUCER + sterownik eCoal

zawijan

Recommended Posts

Z takim nastawieniem to faktycznie chęci przechodzą.

Jaka kurde agitacja dla ludzi posiadających swoje urządzenia grzewcze, czy to ogniwa, czy skamy, czy ponary czy inne?

Co mam im niby dawać? Cukierki?

Czekam raczej na jakieś pozytywne wpisy i propozycje.

Będzie więcej chętnych, to można się skrzyknąć i mile jakiś weekendzik przy ognisku spędzić.

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

zgadzam się z Jareckim.

każdy z nas ma swoją bestię w kotłowni i nie sądzę żeby ktoś o zdrowych zmysłach próbował mu ją stamtąd wyciągać razem z kasą z kieszeni i zamieniać na swój jedyny słuszny i najlepszy. A spotkać się i nie przestraszyć siebie na wzajem i to na trzeźwo bo na razie to w większości się po avatarach rozpoznajemy to jest wyzwanie:yes::yes::yes:

to jak namówicie zawijanów to przyjedzćie do mnie.

prawie 60ha wody do tego las, hotel za śmieszne pieniądze i każdy będzie miał po drodze bo centralna polska, jak ktoś lubi to i kij pomoczy i piwko przy tym i jest gdzie zrobić imprezę bo hotel oferuje domek z paleniskiem i miejscem na 60osób,

To już jest coś.Znowu nabrałem chęci.A bez Zawiniętych nie można? Wiem,że są zapracowani.

jak będzie więcej chętnych to wtedy spawdzę koszty kwaterunku, wszystko jest w obrębie 100m hotel las zalew i domek z ogniskiem więc nie ma obaw o nic. przy hotelu plac zabaw dla dzieciaków więc jak się nasze połówki znudzą towarzystwem to maja gdzie z dziećmi emigrować:D

Raczej jak się na nasz wkurzą i już nie będą mogły patrzeć na nasze .... gęby. Mi pasuje lipiec.

Nie wiedziałem gdzie wkleić to machnąłem nowy wątek test eCoala

Mam propozycję: ten wątek ma już prawie 250 stron, według mnie dobrym pomysłem byłoby założenie forum na stronie fora.pl , np. ecoal.fora.pl lub inna nazwa. Można założyć działy o różnej tematyce, np.

- dział techniczny - na temat przeróbek , zawleczek, defloktorów itp

- sterowanie - oprogramowanie, nastawy

Co Wy na to?

Mam propozycję: ten wątek ma już prawie 250 stron, według mnie dobrym pomysłem byłoby założenie forum na stronie fora.pl , np. ecoal.fora.pl lub inna nazwa. Można założyć działy o różnej tematyce, np.

- dział techniczny - na temat przeróbek , zawleczek, defloktorów itp

- sterowanie - oprogramowanie, nastawy

Co Wy na to?

Hmm jakaś konkurencja dla muratora ?