Iwona i Mariusz 02.05.2013 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Zapomniałam pokazać jeszcze jedną żółtą piękność. Wiosenna prymulka zakwitła słonecznie: I parę widoczków z Bukowego Ogrodu: Naszemu trawnikowi pomogło moje szpileczkowanie. Urósł pięknie, zazielenił się intensywnie i po koszeniu wygląda jak zielona wykładzina: Chociaż jeszcze nie był nawożony, ale z tą czynnością czekam na intensywny deszcz. W końcu jest w pełni wiosennie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.05.2013 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Pobiegałam wczoraj trochę z aparatem i uwieczniłam kolejne wiosenne nowości: Rosną konwalie: Irysy: Kanny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.05.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 C.d. Paprotki: Mięta: Piwonie: I funkie: Jedna piękniejsza od drugiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.05.2013 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Wczoraj moja hoja bella pokazała swoje kwiaty w pełnej krasie: Są piękne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.05.2013 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Zrobiłam swoim tulipanom kolejną zdjęciową sesję: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.05.2013 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Z góry przepraszam, jeśli ktoś uzna to zdjęcie za niesmaczne, ale w końcu to też jest zwierzę. A takie prezenty przynoszą nam nasze koty na taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.05.2013 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Dziś parę zdjęć moich wiosennych rabatek. Jak widać na zdjęciach, na moim trawniku zjawiła się z powrotem agawa. Po zimowym śnie. Okazało się, że jest w całkiem niezłej kondycji, co sprawiło mi ogromną radość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 05.05.2013 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Kolejne tulipany pokazały swoje urocze oblicza, więc znowu pobiegałam z aparatem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 05.05.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 C.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 05.05.2013 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 I jeszcze dwa: No i mamy w końcu zrobiony taras. Bardzo nam się podoba, a firmę, która nam to wykonywała możemy polecić z czystym sumieniem. Było tak: Robiło się tak: Teraz jest tak: Jest niewiarygodnie pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.05.2013 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 No cóż, tulipany powolutku się kończą, więc czas jest wielki na ich uwiecznienie w wątku. Proszę, oto ostatnia już chyba tulipanowa sesja zdjęciowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.05.2013 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 C.d. Czy zauważyliście w tarasowej szybie Iwonkę klęczącą na trawie z aparatem w dłoniach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.05.2013 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 I ostatnie. A tak przekwitają: Buuu... Znowu trzeba będzie czekać cały rok na te wiosenne cuda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.05.2013 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2013 Dzisiaj nie dało się robić zdjęć bez ryzyka utopienia w deszczu aparatu, więc wstawię tylko kilka fotek z minionego tygodnia. Bo dosiałam tylko trochę nasion kwiatów jednorocznych i zmykałam szybko do domu. Pięknie kwitnie wiśnia: A tu moje rabatki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.05.2013 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Tulipany kończą się nieodwołalnie. To moje resztki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.05.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Kończy się też sasanka: Kwitnie goryczka: Szaleją paprocie: I niedługo będą kwitły irysy: Rosną różne trawy: A w środku Bukowej Chatki hoja carnosa dostała nowy domek, zrobiony własnoręcznie przez Mariuszka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.05.2013 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Funkie rozwinęły się wiosennie: Wspina się Rdest Auberta: I ostro ruszył winobluszcz: Posiane do donic nasionka wilca (niebieskiego i prążkowanego) rosną także: I trzmieliny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.05.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2013 Rosną roślinki, ale rośnie też Alex: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.05.2013 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Ciąg dalszy ogrodowego szaleństwa. Kwitnie rododendron: Rośnie pęcherznica: Katalpa wypuszcza listki: Bukszpan: Bardzo urósł hibiskus: Rośnie kiwi: Ładnie przebarwiają mu się listki: Szaleje rozchodnik: I moje ukochane piwonie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.05.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2013 Pomaleńku rosną lilie. Mam je po raz pierwszy: Pnie się Jagoda Goji: Malutki, wsadzony w ubiegłym roku bez, ma kremowe kwiaty: Hortensja bukietowa: Dąbrówka rozłogowa: I żurawki: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts