Inka 14 05.01.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wyobrażam sobie że to trudny okres dla Was, ale pomyś że jeszcze troszke i będziecie odpoczywać przy kominku popijając winko, w cudownych wnetrzach. Pieknie u Ciebie! podobają mi się te Twoje warjacje z tapetami, też mnie korci na coś takiego, tylko nie mam takich zdolnosci . A to na tej ścianie gdzie jest blat to tapeta czy coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.01.2010 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wyobrażam sobie że to trudny okres dla Was, ale pomyś że jeszcze troszke i będziecie odpoczywać przy kominku popijając winko, w cudownych wnetrzach. Pieknie u Ciebie! podobają mi się te Twoje warjacje z tapetami, też mnie korci na coś takiego, tylko nie mam takich zdolnosci . A to na tej ścianie gdzie jest blat to tapeta czy coś innego? Dzięki za słowa otuchy, choć taki błogostan wydaje się bardzo odległy... Tak, to tapeta ,wygląda jak wytłaczana blacha. Fajna jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 05.01.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 jak to się stało,że wcześniej nie widziałam twoich wnętrz ?? Ale już jestem i jestem zachwycona Przyznaję bez bicia,że jak patrzyłam ten projekt to wcale, a nawet baaardzo wcale nie przypadł mi do gustu. Ale z tego co widzę u Ciebie, schody nie są na środku jak w oryginale tylko pod ścianą i jak dla mnie to duży plus Podobają mi się takie nowoczesne formy... szarości, bardzo inny kominek, piękna kuchnia... i łazienka!! powalająca gratuluję dobrych pomysłów i gustu... spryciula z Ciebie będę zaglądać tu częściej i mam nadzieję,że nie zawiedziesz mnie małą ilością zdjęć!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celestynka 05.01.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 WitamNareszcie doczekałam się osoby która pokazała swojego Pinokia w środku. Do tej pory jedyne zdjęcia tego domku znalezione necie, to stan surowy lub fotki elewacji z zewnątrz. Wnętrz super, ja nie miałam tyle odwagi. Naprawdę mi się podoba, u mnie kolor szary to tak nieśmiało, a tutaj dosłownie wszędzie. Nie mogę do końca rozgryźć rozmieszenia na dole, jeśli możesz to napisz jak to pozmieniałaś lub jakiś rzut.Będę tu na pewno często zaglądać, czekamy na więcej zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 jak to się stało,że wcześniej nie widziałam twoich wnętrz ?? Ale już jestem i jestem zachwycona Przyznaję bez bicia,że jak patrzyłam ten projekt to wcale, a nawet baaardzo wcale nie przypadł mi do gustu. Ale z tego co widzę u Ciebie, schody nie są na środku jak w oryginale tylko pod ścianą i jak dla mnie to duży plus Podobają mi się takie nowoczesne formy... szarości, bardzo inny kominek, piękna kuchnia... i łazienka!! powalająca gratuluję dobrych pomysłów i gustu... spryciula z Ciebie będę zaglądać tu częściej i mam nadzieję,że nie zawiedziesz mnie małą ilością zdjęć!!!! pozdrawiam Witam. Jeśli chodzi o projekt, to bardzo długo szukałam i do tego byłam kompletnym laikiem (teraz też jestem ale już bardziej świadomym).Miałam dwa priorytety musiała być spiżarnia (zlikwidowałam na etapie ścianek działowych) oraz 4 pokoje + salon (czwarty zlikwidowałam )i tak to wygląda. Pokoiki i kuchnia były tak maleńkie że szłam jak człowiek demolka i burzyłam Schody są właściwie w samym centrum domu, stanowią tylną stronę kominka, na początku jakoś dziwnie się to zapowiadało, ale teraz bardzo mi odpowiada. Zaglądaj jak najczęściej.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 Witam Nareszcie doczekałam się osoby która pokazała swojego Pinokia w środku. Do tej pory jedyne zdjęcia tego domku znalezione necie, to stan surowy lub fotki elewacji z zewnątrz. Wnętrz super, ja nie miałam tyle odwagi. Naprawdę mi się podoba, u mnie kolor szary to tak nieśmiało, a tutaj dosłownie wszędzie. Nie mogę do końca rozgryźć rozmieszenia na dole, jeśli możesz to napisz jak to pozmieniałaś lub jakiś rzut. Będę tu na pewno często zaglądać, czekamy na więcej zdjęć. Cześć Ja z kolei boje sie kolorów i nawet ciężko mi wybrać dodatki , które nie są białe lub szare.Kilka razy miałam chęć "zaszaleć" i wybrać obicie kanapy w kolorze czerwonym, ale jak przyszło co do czego wybrałam czarną ( choć gdybym teraz nie użytkowała jasnej zdecydowała bym się na białą) U nas pinokio w odbiciu lustrzanym. W miejscu gabinetu i spiżarni mam kuchnie i wygospodarowałam małą garderobę w wiatrołapie. Między kuchnią (projekt - spiżarnia) a jadalnią ( kuchnia) mam takie okienko, chciałam zlikwidować i ta ściankę ale nie udało się więc mam okno z blatem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 06.01.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 cześć kobieto dasz radę, nie becz i tak macie duuuzzzooo zrobione. Jak wchodzę na wątek czego nie mieliście zrobionego przy przeprowadzce to są dopiero jazdy, jak zobaczyłam kuchnie tylko z wylewką i scianami wytynkowanymmi to doiero ekstremalne doswiadczenia. A u Ciebie tak pięknie, zdazysz zobaczysz. Na tip top nie musisz wszystkiego mieć i pięknie domek wyglada z zewnątrz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 justyna27 Dzięki za postawienie mnie do pionu Czasem przychodzą takie dni że mam po prostu dosć, ale to było wczoraj ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejki 06.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 o boziu,jak tu pieknie u Ciebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 06.01.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 hihi bo wiesz ja się nauczyłam tak pocieszać, że zawsze może byc gorzej i to mnie jakoś mobilizuje trzymam kciuki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 06.01.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 AgaG twoje zmiany w projekcie dodają temu domu dużo więcej uroku niż w oryginale I nie łam się... nie tylko ty boisz się,że mogłabyś coś źle dobrać. Ja znów mam tyle pomysłów na urządzenie mojego domu, że boję się że przesadzę. Np. na mały pokoik na dole (tzw. gabinecikowo-gościnny) chcę zrobić na zielono-fioletowo-purpurowy... widziałam takie połączenie i straaaaasznie mi się podoba Ale mam manię brązów. Wszystko co mi się podoba ma choć trochę brązów np. tapety, czy zasłonki A twoje szarości wyglądają naprawdę super... ale może faktycznie zaryzykuj i dodaj coś kolorowego do swoich wnętrz... żeby Ci się za szybko nie znudziły A co do budowania w nieskończoność... wiem coś o tym!! My budujemy od czerwca 2007 i wciąż jest bardzo dużo roboty i często narzekam,że już nie mam sił... ale staram się zamiast marudzenia, myśleć jak mogę upiększyć mój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.01.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2010 maciejki o boziu, już Cię lubię.... justyna27 Ja za Ciebie również i dawaj w końcu więcej fotek, nie ma obijania się.Masz wielki dom trzeba zasuwać kasiulakp I trzymaj tak dalej, a to forum daje naprawdę dużo energii, której nieraz brakuje jak cholera. Co do kolorów , kto wie co nowy rok przyniesie, może wiosną i latem turkus lub kobalt, kto wie....aby do wiosny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxi 08.01.2010 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Naprawdę pomysłowo u ciebie, podoba mi się kominek, czy możesz napisać kto ci go robił? Schody też super, nie wiem czy u nas będą takie pasowały ale zapamiętam je sobie. Napisz tylko ile cię kosztowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 13.01.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Naprawdę pomysłowo u ciebie, podoba mi się kominek, czy możesz napisać kto ci go robił? Schody też super, nie wiem czy u nas będą takie pasowały ale zapamiętam je sobie. Napisz tylko ile cię kosztowały Kominek wykonała firma z Bydgoszczy "Moje kominki". Schody cena na P.W. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 13.01.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przeprowadzka dobiega końca. Jutro PIERWSZA NOC W NOWYM DOMU !!!!!Idę pakować resztę klamotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 13.01.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 13.01.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Przyłączam się do gratulacji i zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 13.01.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 serdeczne gratulacje!!! ale ci zazdroszczę buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 13.01.2010 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Super!!! Gratulacje! oby sie Wam jak najlepiej mieszkało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 14.01.2010 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Zazdraszczam i gratuluję z całego serca. Niechaj to będzie wasze miejsce na ziemi ps. czekamy na jakieś zdjęcia jak już znajdziesz chwilkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts