Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Honorka

Dziękuję

he, he laikiem pozostała tylko odrobinę bardziej świadomym.

Stół do jadalni i stolik kawowy ( dziś dojechał) to dzieło pana, który robił nam podbitkę i przez przypadek wyszło ,że robi też stoły, pokazał mi zdjęcie w komórce i dobilim targu :lol:

Stół jest z jesionu ( koszmarnie ciężki) , cena 1500 zł

Zdjęcia postaram sie wrzucić jak najszybciej .Pzdr

Matko, bosko, że z jesionu!!! Ja też taki chcę! :)

Przebieram nóżkami w oczekiwaniu na dalsze zdjęcia, a zanim to nastąpi to napisz mi jakie są wymiary Twojego stołu i czy on jest rozkładany (jeśli nie, czy ten majster robi rozkładane/rozsuwane).

Matko.... i ta cudna cena..... :)

A skąd jesteś, ewentualnie skąd fachowiec?

:)))

A z tymi pomysłami krzeseł sama chętnie podpatrzę.

Chociaż mam zasadę, że bez przymierzenia to krzeseł raczej nie kupię.

Podobały mi się z Pagedu, ale o ile cieszyły oko to plecy płakały.

Przynioslam ladne krzesla do Twoich lamp :wink: tak tylko pogladowo ....

http://www.trendir.com/house-design/elegant-home-interiors-contemporary-urban-living-1.jpg

a wiesz jeszcze sobie tak pomyslalam, jak Ci sie strasznie nie spieszy, to mozesz spokojnie zagladac do "markowych" salonow i jak Ci sie cos spodoba - to poprostu czekac na okazje. Juz pare razy czytalam ze trafiaja sie dobre przeceny ... nawet chyba nasza Ew-ka zakupila krzesla Klose, ktore byly dosc sporo przecenione ... jezeli jeszcze dobrze pamietam, to z 600zl na 150 czy cos kolo tego.

Jak się człowiekowi na wsi mieszkać zachciało to trzeba było pomyśleć że internet i komórki dzialają tylko jak łaska proboszcza zezwoli :evil:

Nie mogę wszystkich fotek obejrzeć bo ledwo co mi się wyświetla, ale to co widzę podoba mi się.

Doczytałam, że koleżanka z miasta pierników, to już wiem skąd drzwi prestige i fabryką łazienek mi tu pachnie, zgadałam sąsiadko :)

Mogę spytać co to za tapeta w kwadraty i co za drzwi zewnętrzne.

Jak się człowiekowi na wsi mieszkać zachciało to trzeba było pomyśleć że internet i komórki dzialają tylko jak łaska proboszcza zezwoli :evil:

Nie mogę wszystkich fotek obejrzeć bo ledwo co mi się wyświetla, ale to co widzę podoba mi się.

Doczytałam, że koleżanka z miasta pierników, to już wiem skąd drzwi prestige i fabryką łazienek mi tu pachnie, zgadałam sąsiadko :)

Mogę spytać co to za tapeta w kwadraty i co za drzwi zewnętrzne.

YO sąsiadko, strzał w dziesiątkę, prestige rozumiem, ale z tą fabryką to mnie zaskoczyłaś ! po czym poznałaś?

Tapeta..... żebym to ja pamiętała jej nazwę, jedyne co wiem to w sklepie Miden , w którymś katalogu ją znalazłam, wygląda jak imitacja skóry szytej w kwadraty.

Drzwi zewnętrzne robił stolarz , jeden z trzech , którzy u mnie działali. I akurat tego fachowca nie polecam.Niestety drzwi sa fajne tylko od zewnatrz, od środka wyglądają jak szafa( drzwi do Narnii), do tego wykonawca bardzo nieterminowy, do dziś nie skończył ani drzwi , ani parapetów :roll: i pewnie już nie skończy.

Dostalismy prezent od kuzyna :lol:

Takie wielkie niby śruby na , których są wygrawerowane nasze imiona,maja być przyklejone do lustra w łazience na parterze, ma to tak wygladac jak gdyby lustro było przykręcone do sciany za pomoca śrub. Tylko one są ciężkie i nie wiem czy jest klej , który by to wytrzymał. Nie wiem czy ryzykować, bo jak spadnie taka śrubka to mam po umywalce, albo kafle do wymiany :o

http://i47.tinypic.com/j0csao.jpg