mariomili 08.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 A tu zdjecia bialych krzeselek do twojej jadalni, moze ci sie spodobaja ( podobne do tych co teraz masz) http://img97.imageshack.us/img97/3660/38054675.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.02.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 hihi, Aga, no trochę podobne do tych co masz i TEŻ mozna je układać jedno na drugie tylko cena jakby nie ta... właśnie, a o Ghostach albo Pantonach białych nie myslałaś do jadalni? ja bym je tam widziała u Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.02.2010 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Hej ja nie widze tych zdjęć mariomili, ale skore cena nie ta, to moze lepiej ,że ich nie widzę O Pantonach myślałam, a jakże, marzyły mi sie 4 białe i 4 czarne, ale na oryginały mnie nie stac, a podróbek sie boję, moga się szybko porysować, albo odbarwić, cholera wie. Zeby było smieszniej , mój mąż właśnie wczoraj przegladał, podrzuconą przeze mnie stronkę sklepu i tam właśnie odkrył "Pantony" i co mnie najbardziej zaskoczyło zawołał mnie i mówi , może te krzesła kupimy, fajne znalazłem , co? kama&michał maja je, ciekawe czy oryginały, może napiszę do nich............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.02.2010 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 kama&michał maja je, ciekawe czy oryginały, może napiszę do nich............... oryginały mają a mariomili podrzuciła Ci Louis Ghosty P. Starcka - ja jestem w tych krzesłach nieodmiennie zakochana. moim zdaniem Pantony i Ghosty u Ciebie by pasowały. no ale cena, wiadomo... ...no ale skoro mąż odkrył Amerykę i dumny jest ze swego odkrycia, to może Mu je jakoś wkręcisz podstępem do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.02.2010 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Duchy to będę miała jedynie wtedy jak wyniosę stylowe plastiki do garażu, a na inne nie starczy kasy Dobrze, ze nie wypaliłam do kamy : "powiedz mi prosze, jak sprawują sie podróbki Pantonów , moja droga" dzięki Monah A tak słodko to nie jet ,maz widział podróby w cenie 240 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noveu 08.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Gratuluję Piękne wnętrza, zazdroszę łazienki na piętrze powodzenia w dalszym wykańczaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noveu 08.02.2010 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a jeszcze mam pytanie jaki masz kolor ścian w pokoju córci? z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 08.02.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 ja tez poluję na jakies fajne krzesla, najchetniej biale, tylko te ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.02.2010 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 noveuCześćU Zuzy w pokoju ściany, a właściwie skosy sa białe, a pod nimi taka tapeta http://1.1.1.5/bmi/www.styl-sklep.pl/gfx/1240316295.7829.jpgPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.02.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 marta1210 No właśnie......te ceny...... Jak tu polować, kiedy zwierzyna poza zasięgiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
noveu 09.02.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 dziękuję myślałam, że to może jakiś jasny ecru, bo sama niedlugo maluje poddasze i szukam fajnego kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 10.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam, nad domkeim juz sie zachwycałam a dzisiaj pytam o piękne lampki nad stołem...ja tez planuje stół 200cm mam wyprowadzone trzy kable na lampy w odległosci ok 50 cm od siebie i zastanawiałam sie jakiej srednicy lampy dobrze by wygladały. Widze ze Twoje nie sa duze a bardzo fajnie sie prezentuja. Mozna wiedziec w jakiej odległosci od siebie sa te lampy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makatkaa 11.02.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Aguś! Wczoraj zdanie po zdaniu przebrnęłam przez Twoją galerię 2-krotnie Najpierw sama, potem już z mężulem w wersji skróconej-obrazkowej Jednogłośnie obstawiliśmy Twój domek -nr1 forum muratora !!! Jest tu wiele pięknych, stylowych wnętrz, ale Wasze tak przypadło nam do serca, tak pasuje naszym gustom, tak pokrywa się z naszymi przyszłymi planami, że stanowi teraz wzór konsekwencji, harmonii dla naszych przyszłych realizacji Ślicznie, tak Ci zazdroszcze, że sie udało to połączyć w tak spójną całość, wbrew pozorom- nie łatwa sztuka. Życzę teraz tylko jak najwięcej radości w dopieszczaniu domku, tak długo przez was wyczekanego. A... no i kibicuję od dziś z każdym dniem na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 11.02.2010 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witam, nad domkeim juz sie zachwycałam a dzisiaj pytam o piękne lampki nad stołem...ja tez planuje stół 200cm mam wyprowadzone trzy kable na lampy w odległosci ok 50 cm od siebie i zastanawiałam sie jakiej srednicy lampy dobrze by wygladały. Widze ze Twoje nie sa duze a bardzo fajnie sie prezentuja. Mozna wiedziec w jakiej odległosci od siebie sa te lampy? Hej Dokładnie w takiej samej jak u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 11.02.2010 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 makatkaaWitam w moich skromnych progach.Bardzo dziękuję za tak wysokie miejsce dla mojego domu.Strasznie się ciesze, ze dziś przeczytałam tak miłe słowa , ale muszę szybkie sprostowanie uczynić. Wiele rzeczy zrobiłam źle i bez przemyślenia, wiele bym zmieniła ( jak większość inwestorów pewnie) i daleko mi , a właściwie mojemu domowi do ideału. Ale ciesze się, że nam sie udało........ i Wam życzę tego samego. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hanneczka 11.02.2010 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 witaj Aga, wstawiam Ci link do krzesel.. To pierwsze skojarzylo mi sie z Twoimi drzwiami w domku . Ciekawie moga wygladac krzesla na plozach... http://www.sklep.meble.pl/p46567,hutch-siedzisko-skora-transport-gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.02.2010 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Mi się czarne oczywiście podobają. http://www.sklep.meble.pl/p41100,queen-krzesla-pedrali-w-atrakcyjnej-cenie-transport-gratis.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 12.02.2010 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja znam firmę Chairconcept , oni mieli tylko biuro w Toruniu, a w tej chwili organizują wielką galerię krzeseł, stołów i kanap. Planują start za jakieś 2 tyg, ale ja już tam byłam i pooglądałam kilka krzesełek, te które pokazała Hanneczka fajne, ale kolor drewna odpada. Są podobne do nich białe i czarne w pionowe pasy ale ich jeszcze nie widziałam .e-mól , a te czarne widziałam na żywo , niezłe i na wysoki połysk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.02.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Tutaj oglądałaś: ul. M.Skłodowskiej-Curie 75 C ?? A te czarne to w piernikowie można gdzieś obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 12.02.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Nie, na Skłodowskiej to mieli tylko biuro, a galerię rozkręcają na Dąbrowskiego 6 i tam stoją te czarne razem ze stołem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts