Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej ja nie widze tych zdjęć mariomili, ale skore cena nie ta, to moze lepiej ,że ich nie widzę :lol:

O Pantonach myślałam, a jakże, marzyły mi sie 4 białe i 4 czarne, ale na oryginały mnie nie stac, a podróbek sie boję, moga się szybko porysować, albo odbarwić,

cholera wie.

Zeby było smieszniej , mój mąż właśnie wczoraj przegladał, podrzuconą przeze mnie stronkę sklepu i tam właśnie odkrył "Pantony" i co mnie najbardziej zaskoczyło zawołał mnie i mówi , może te krzesła kupimy, fajne znalazłem , co?

kama&michał maja je, ciekawe czy oryginały, może napiszę do nich...............

kama&michał maja je, ciekawe czy oryginały, może napiszę do nich...............

oryginały mają ;)

a mariomili podrzuciła Ci Louis Ghosty P. Starcka - ja jestem w tych krzesłach nieodmiennie zakochana. moim zdaniem Pantony i Ghosty u Ciebie by pasowały. no ale cena, wiadomo...

...no ale skoro mąż odkrył Amerykę i dumny jest ze swego odkrycia, to może Mu je jakoś wkręcisz podstępem do głowy :D

Duchy to będę miała jedynie wtedy jak wyniosę stylowe plastiki do garażu, a na inne nie starczy kasy :wink:

Dobrze, ze nie wypaliłam do kamy : "powiedz mi prosze, jak sprawują sie podróbki Pantonów , moja droga" :o :o :o :o dzięki Monah :roll:

A tak słodko to nie jet ,maz widział podróby w cenie 240 zł :roll:

Witam, nad domkeim juz sie zachwycałam a dzisiaj pytam o piękne lampki nad stołem...ja tez planuje stół 200cm mam wyprowadzone trzy kable na lampy w odległosci ok 50 cm od siebie i zastanawiałam sie jakiej srednicy lampy dobrze by wygladały. Widze ze Twoje nie sa duze a bardzo fajnie sie prezentuja. Mozna wiedziec w jakiej odległosci od siebie sa te lampy?

Aguś!

Wczoraj zdanie po zdaniu przebrnęłam przez Twoją galerię 2-krotnie ;) Najpierw sama, potem już z mężulem w wersji skróconej-obrazkowej ;) Jednogłośnie obstawiliśmy Twój domek -nr1 forum muratora ;) !!! Jest tu wiele pięknych, stylowych wnętrz, ale Wasze tak przypadło nam do serca, tak pasuje naszym gustom, tak pokrywa się z naszymi przyszłymi planami, że stanowi teraz wzór konsekwencji, harmonii dla naszych przyszłych realizacji ;) Ślicznie, tak Ci zazdroszcze, że sie udało to połączyć w tak spójną całość, wbrew pozorom- nie łatwa sztuka. Życzę teraz tylko jak najwięcej radości w dopieszczaniu domku, tak długo przez was wyczekanego. A... no i kibicuję od dziś z każdym dniem na bieżąco ;)

Witam, nad domkeim juz sie zachwycałam a dzisiaj pytam o piękne lampki nad stołem...ja tez planuje stół 200cm mam wyprowadzone trzy kable na lampy w odległosci ok 50 cm od siebie i zastanawiałam sie jakiej srednicy lampy dobrze by wygladały. Widze ze Twoje nie sa duze a bardzo fajnie sie prezentuja. Mozna wiedziec w jakiej odległosci od siebie sa te lampy?

Hej

Dokładnie w takiej samej jak u Ciebie :D

makatkaa

Witam w moich skromnych progach.

Bardzo dziękuję za tak wysokie miejsce dla mojego domu.Strasznie się ciesze, ze dziś przeczytałam tak miłe słowa , ale muszę szybkie sprostowanie uczynić. Wiele rzeczy zrobiłam źle i bez przemyślenia, wiele bym zmieniła ( jak większość inwestorów pewnie) i daleko mi , a właściwie mojemu domowi do ideału.

Ale ciesze się, że nam sie udało........ i Wam życzę tego samego. Powodzenia.

Ja znam firmę Chairconcept , oni mieli tylko biuro w Toruniu, a w tej chwili organizują wielką galerię krzeseł, stołów i kanap. Planują start za jakieś 2 tyg, ale ja już tam byłam i pooglądałam kilka krzesełek, te które pokazała Hanneczka fajne, ale kolor drewna odpada. Są podobne do nich białe i czarne w pionowe pasy ale ich jeszcze nie widziałam .e-mól , a te czarne widziałam na żywo , niezłe i na wysoki połysk .