Aniola 12.02.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Stan na dzień dzisiejszy łazienka na parterze http://i45.tinypic.com/iogsxh.jpg Witam, Nie mam doświadczenia we wpisywaniu się na forum, więc jeśli wpisuję się nie w tym miejscu co można to sorry. Gratuluję gustu i konsekwencji w poczynaniach. Dom urządzany jest nowocześnie i subtelnie zarazem. Super. Pozwoliłam sobie na wpis bo chcę zapytać o blat łazienkowy. Z jakiego drewna jest wykonany, czy na zamówienie u stolarza, i jeśli to nie tajemnica proszę o cenę? ([email protected]) Jeszcze raz gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 13.02.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Cześć Aniola, jak najbardziej w tym miejscu Dzięki. Blat na zamówienie u stolarza zrobiony z jakiegoś egzotycznego drewna i barwiony na orzech. Pzdr Cena nie tajemnica , wysłałam na pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 14.02.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 czesc. bardzo podoba mi sie wasz domek....podpatruje szukajac inspiracji do siebie... powiedz mi czy kabina prysznicowa rzeczywiscie dzieki tej powłoce aqua pearle jest mniej narażona na zachlapanie tzn.chodzi mi o to czy na niej widac krople mniej niz na normalnej kabinie to samo tyczy sie sprzatania kabiny?dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beithe 15.02.2010 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Kolejne piękne wnętrza - zapisuję się na oglądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.02.2010 07:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 ryba154WitamO wiele mniej widać kropek po wodzie, ale mimo wszystko, mnie ,one denerwują, dlatego kupiłam w TCM ściągaczkę i o dziwo moi chłopcy zaprzyjaźnili sie z nią bez większych oporów.Od kiedy ściągaczka jest w codziennym użyciu, nie ma potrzeby czyścić szkła płynami i pucowac do sucha. http://i48.tinypic.com/16ia4u8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.02.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Beithe Cześć. Serdecznie witam , przed chwilą podglądałam twój dom przez okno, cudowna kuchnia, zaraz wpraszam sie na zwiedzanie wszystkich kątów u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.02.2010 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Pierwsza odsłona narożnika skórzanego ( niestety) Pole wyboru mieliśmy ograniczone bo 1. mąż uparł sie na skórę i żadne argumenty nie przekonały go do pięknych , grubych tkanin 2. obowiązkowa funkcja spania, bo zlikwidowałam pokój gościnny 3. tradycyjnie ograniczony budżet No i wjechała KANAPA i oczywiście pierwsza myśl - nie pasuje, raz za czarna , lepiej było brać białą i być jej niewolnicą, dwa za wielka, przecież zawsze można gosci położyć na materacu Po jakimś czasie i kilku lampkach wina już mi się podobało, zmęczonym gościom też, a jak dostawiliśmy stolik ( też nie mały) to już było całkiem dobrze. http://i48.tinypic.com/16j1z6t.jpg http://i45.tinypic.com/ht71p0.jpg http://i46.tinypic.com/2kpsa8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.02.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Kanapa świetna! Gdy przeczytałam wstęp pomyślałam "mam koleżankę w niedoli" (mąż ma swój kawalerski narożnik skórzany, którego nie odda) a tu takie cacko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 16.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Zachęca do wylegiwania i winkowania, fajny kącik wyszedł, BARDZO fajny. Chyba będę musiała się kiedyś wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta-we 16.02.2010 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 A ja jestem pod wrażeniem stolika. Gdzie go znalazłaś? Dziennik na razie musze się przyznać, że przejrzałam pobieznie. Piękna łazienka, fajny klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.02.2010 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Super kącik!! Mi też początkowo moje sofy wydawały się za wielkie i ze za dużo miejsca zajmują i myślałam żeby jedną sprzedać, a teraz po kilku wizytach gości nie wiem co by było gdyby brakło chociaż fotela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 16.02.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 cześć Aga zapuściłam sie z FM a u Ciebie taka piękna kanapa, super jest i co na trzeźwo też ci się podoba co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.02.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Famelia Nasz, prawie kawalerski, a raczej nowożeński narożnik odziedziczył syn, gdyby nie to że u niego w pokoju znalazło się miejsce dla "antyku" pewnie wylądowałby jako mebel tymczasowy ( czyt. na zawsze) w salonie e-mól zapraszam aneta-we Witaj Stolik zrobił stolarz , ten sam , który wyciosał stół do jadalni Inka 14 O tak dla gosci jak znalazł, ja jeszcze myslę o takich pufach biało- czarnych , które sa na razie w sferze moich marzeń. justyna27 To fakt, dawnoooooo Cie nie było No i tu mamy problem bo ja odkąd mam dom rzadko bywam trzeźwa, i dokonałam odkrycia dom w równym stopniu co nas cieszy naszych znajomych i na razie jestem w ciagu parapetówek ( i alkoholowym też) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 16.02.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 No i tu mamy problem bo ja odkąd mam dom rzadko bywam trzeźwa, i dokonałam odkrycia dom w równym stopniu co nas cieszy naszych znajomych i na razie jestem w ciagu parapetówek ( i alkoholowym też) Dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 21.02.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 CUUUUDWONA KANAPA !!!!!!!! Lecej dalej ogladac twoje wnetrza. No ale kanapa mnie z nog zwalila super A nie wiesz czy w Alkantarze taka mozna znalezc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 21.02.2010 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 wogole Blagam o jakis namiar na ta kanape - jak przeczytalam, ze miesci sie w granicach " ograniczony budzet" chyba musze ja wyslidzic gdzies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stills 21.02.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 http://i48.tinypic.com/2evbv2g.jpg witam schody przepiękne,kolor i balustrady super,pięknie zgrywają się z całym wnętrzem domu.Jeśli to możliwe czy można zapytać o koszt schodów na P.W. Z góry dziękuje.Pozdrawiam OOO Ja także poprosze o koszty schodów na P.W. cudowne zakochalam sie w nich od pierwszego wejzenia cudowne, chociaz pewnie cena mnie zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.02.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Kanapa super i pewnie wygodna? Fajne wazoniki na parapecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 21.02.2010 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 stills Witam. Narożnik to Alwes Santi , myślę, że alkantara jest w ofercie, choć my oglądaliśmy tylko skóry. Wysyłam P.W. Pozdrawiam mariomili Hej Dzięki, baaaardzo wygodna, fajne są te otwierane zagłówki. Wazony z Vox'a ,podobały mi się od zawsze, a teraz były w promocji :zapłaciłam za droższy, a tańszy był za 1 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 22.02.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 To się wykosztowałaś Takie promocje na wszystkim mogłyby być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts