stills 22.02.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dzieki Aga za odpowiedz Zagladam codziennie patrzac czym mnie zaskoczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.02.2010 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Aga, kanapa prezentuje się bardzo elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 24.02.2010 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Pieknie u CiebieSzkoda ze dopiero teraz tu trafilamschody......marzenie, lazienka -rewelacyjna, gres na parterze, lampy - wszystko cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 24.02.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Piekne szarości! Dużo ciekawych pomysłów - gratuluję! Muszę tu częściej zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Apia 24.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Bardzo mi sie u Ciebie podoba, piekne wnetrza Jako ze, przymierzam sie do zmiany stolu i bede go robic na zamowienie, czy moglabys mi napisac jakie wymiary maja nogi od Twojego stolu (10x10?)i jaka jest grubosc blatu (lacznie z ta listwa pod blatem). Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 25.02.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Basia_KRK Dzięki Kasiak,mazo, Apia Witam i bardzo dziękuję za miłe slowa. Pozdrawiam Apia Proszę bardzo Noga 11x11, blat z listwą 14 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2010 Hejka chciałam pogratulować domku baaaardzo gustowny a mój Starszak ma pytanie o Star Wars http://i48.tinypic.com/5d03k9.jpg czy to malowane czy naklejki jeśli tak to gdzie nabyte pozdrawiam i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 27.02.2010 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 pasie Cześć, witam To naklejki, kupione na allegro . Pozdrawiam Starszaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 pasie Cześć, witam To naklejki, kupione na allegro . Pozdrawiam Starszaka Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 03.03.2010 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 czesc.bardzo podoba mi sie twoj kominek i w zwiazk z tym moje pytanie czy ta ramka ze stali to łatwo się brudzi?i jak z jej czyszczeniem?dzieki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 03.03.2010 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2010 Bardzo mi się u Ciebie podoba! Czy może przegapiłam, czy tez pisałaś gdzieś nazwę kabiny prysznicowej? Jaki to producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hrhrhr 04.03.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Nie miałam zaśmiecać dziennika wpisem i czekać na nowe fotki. A jednak muszę, z kilku powodów: - tak jak większość zachwyciły mnie drzwi wewnętrzne, które prawdopodbnie bezwstydnie zerżne , zmartwiłam się gdzie je dostanę, chciałam juz jechać do Torunia - a tu niespodzianka, salon firmowy mam w Bydgoszczy pod samym nosem - Twój dziennik przekonał mnie do płytek drewnopodobnych (martwiłam się, jak nasz portfel wytrzyma wykończenie tarasu drewnem). Podsumowujac przyłączam sdo zachwytów na Waszym wnętrzami. Będę czekać na kolejne wpisy. edit: PS. też stosujemy sciągaczke juz od 5 lat, jak ja bez tego sobie wcześniej z łazienką radziłam !? PS.2 rozumiem niechęć do kolumienek, trzymam kciuki za ich dalsze oswajanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 04.03.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 czesc. bardzo podoba mi sie twoj kominek i w zwiazk z tym moje pytanie czy ta ramka ze stali to łatwo się brudzi?i jak z jej czyszczeniem? dzieki.... Wystarczy odkurzyć...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 04.03.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Bardzo mi się u Ciebie podoba! Czy może przegapiłam, czy tez pisałaś gdzieś nazwę kabiny prysznicowej? Jaki to producent? Hej Kabina RONAL PUR LIGHT AQUAPERLE. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 04.03.2010 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 hrhrhr WitamDzięki i zapraszam jak najczęściej . Twój dom zapowiada się super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdala 04.03.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.03.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 I stanęłam w miejscu i brak mi koncepcji na wiatrołap , a konkretnie na ściany , jakies takie puste i nijakie są.......... http://i47.tinypic.com/xnasex.jpg http://i46.tinypic.com/2gwhp2x.jpg I nie wiem czy nie przemalować tej ławeczki na biało? http://i50.tinypic.com/kbf61c.jpg Zamontowałam lampy i na tym stanęło http://i50.tinypic.com/n4hykg.jpg W głębi widać małą garderobę - szatnię , miały być drzwi łamane z lustrami ale brak funduszy, zreszta tych drzwi i tak pewnie nikt by nie zamykał, więc zostaje tak jak jest. Niestety zabudowa garderoby jest jasna i nie wiem czy ja okleić czy przemalować , czy olać Na ścianie pomiędzy garderobą, a drzwiami będzie duże lustro w szerokiej metalowej ramie http://i49.tinypic.com/2nuoyz8.jpg Na parapetach postawie jakieś duże białe wazony lub świece, a na ścianach nie wiem czy dać zjęcia w białych lub srebrnych ramach , czy walnąć fototapete w sepi obok ławeczki.............???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.03.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ty to nawet wiatrołap masz, kurna, boski. ławeczkę bym zostawiła, ładnie drewno wygląda z szarościami. ja bym na ściany dała jakieś fajne rodzinne głupkowate zdjęcia b&w... ale to ja, bo niepoważna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.03.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ty niepoważna ............ ?????? w życiu bym na to nie wpadła .... Zdjęcia powiadasz.........może by je tak w chaosie na ścianę rzucić, tylko taki chaos to ciężko dobrze rozplanować............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.03.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Ty niepoważna ............ ?????? w życiu bym na to nie wpadła .... szurnięta do kwadratu. mam świadków na to. Ty za to bardzo poważna się wydajesz ja bym nie miała problemu z wyborem zdjęć, ponieważ naszym wieloletnim wakacyjnym hobby z panem małżonkiem było: robimy głupie miny/pozy do zdjęcia. mamy ich setki. widzę u Ciebie rodzinne (i u siebue w wiatrołapie zresztą też) foty w jednolitych formatach i jednolitych srebrnych ramach - takich jak te ikeowe z aluminium: http://www.ikea.com/PIAimages/11619_PE088958_S4.jpg niestety te akurat małoformatowe. ale coś w tym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts