AgaG. 24.11.2009 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Aga świetny domek i bardzo odważnie z szarościami a najbardziej podoba mi się taras czekam niecierpliwie na reszte pomieszczen pozdrawiam Cześć.Też bardzo lubię mój taras i nie mogę sie już doczekać kiedy w donicach posadzę wysokie trawy... oby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pomału już rozglądam się za dodatkami choć nadal nie wybrałam ani stołu ani kanapy ani nawet łóżka Ale jakoś nic mi nie pasuje, a jak pasuje to za drogie. No to kilka gadżetów http://www.fnak.pl/photo/product_info/e/8/7/1_e87c1ecfca17.jpg http://1.1.1.2/bmi/photos04.istore.pl/6519/photos/thumbnail/552683.jpg Tapeta z Monroe boska ale brak mi już na nią ściany.Fajnie wyglądał by pasek takiej tapety na ciemnym tle. http://sklepztapetami.pl/components/com_virtuemart/shop_image/product/e74f95bbc3c5935d5bdde4e4ac1f7e5b.jpg I jeszcze dwa białe stoliki kawowe http://www.allegro.pl/item823410486_nowoczesny_design_stol_stolik_biala_lawa.html Ten podoba się mojej córce mówi że ma takie fajne dziurki na żelki http://www.allegro.pl/item823409541_super_design_stol_lawa_stolik_wysoki_polysk.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 24.11.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 super domek się szykuje mam te same kafle szare na podłoge przestrzegam przed sprzedawce AMBIENTE z allegro..kupilam od tej pani komode,przyszła cala powgniatana,mialam ogromne problemy z reklamacja..pani była mega chamska..szkoda gadac..podobna ławe kupilam u sprzedawcy MODO-polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zapowiada się fajne odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz , no ale ciekawa jestem jak to u was bedzie w praktyce szkoda ze mimo 2 lat budowy nic nie zrobiliscie z terenem wokol domu, czesto sie o tym zapomina a potem jak juz wszystko mam urzadzone to tak straszy to co za oknem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 super domek się szykuje mam te same kafle szare na podłoge przestrzegam przed sprzedawce AMBIENTE z allegro..kupilam od tej pani komode,przyszła cala powgniatana,mialam ogromne problemy z reklamacja..pani była mega chamska..szkoda gadac..podobna ławe kupilam u sprzedawcy MODO-polecam Witam Dzięki za przestrogę. Sklep Modo mam również w obserwowanych aukcjach i pewnie tam kupię stolik. A Pantony to mój faworyt jeśli chodzi o krzesła.Pięknie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zapowiada się fajne odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz , no ale ciekawa jestem jak to u was bedzie w praktyce szkoda ze mimo 2 lat budowy nic nie zrobiliscie z terenem wokol domu, czesto sie o tym zapomina a potem jak juz wszystko mam urzadzone to tak straszy to co za oknem Oj ogród zostawiam na przyszły rok , nie damy rady już teraz sie za to zabrać.Wiem jak to jest jeśli się coś odłoży a potem znów odłoży i tak już zostanie.Tylko że my nadal czekamy na przyłącze kanalizacyjne i wodociągowe,(w trakcie realizacji) i szkoda nam było naszej pracy bo i tak będzie jeszcze kopanie i duuużo ziemi nam jeszcze potrzeba bo dom jest podwyższony. "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 No to przebrnęłam przez historię teraz stan na dzień dzisiejszy Jak pisałam już wcześniej blacha i plastik z podbitki wyjazd i jak się uda będzie drewno(musi być)http://i47.tinypic.com/i57yg1.jpg Drzwi jeszcze bez listew wykańczających i klamki docelowejhttp://i50.tinypic.com/1zna03s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 24.11.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam o wodę chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam o wodę chodzi... Może się jednak nie potopim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zapowiada się fajne odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz , no ale ciekawa jestem jak to u was bedzie w praktyce szkoda ze mimo 2 lat budowy nic nie zrobiliscie z terenem wokol domu, czesto sie o tym zapomina a potem jak juz wszystko mam urzadzone to tak straszy to co za oknem Oj ogród zostawiam na przyszły rok , nie damy rady już teraz sie za to zabrać.Wiem jak to jest jeśli się coś odłoży a potem znów odłoży i tak już zostanie.Tylko że my nadal czekamy na przyłącze kanalizacyjne i wodociągowe,(w trakcie realizacji) i szkoda nam było naszej pracy bo i tak będzie jeszcze kopanie i duuużo ziemi nam jeszcze potrzeba bo dom jest podwyższony. "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam moze i racja , większosć ludzi tak robi tylko ze drzewka to mogly sobie juz spokojnie rosnąć ale spoko, ja się mądruję a sama mam tylko bez i pare iglaków , a z przodu goła ziemia bo ulice nam robili i trzeba bylo czekac az okresla jaki poziom i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zapowiada się fajne odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz , no ale ciekawa jestem jak to u was bedzie w praktyce szkoda ze mimo 2 lat budowy nic nie zrobiliscie z terenem wokol domu, czesto sie o tym zapomina a potem jak juz wszystko mam urzadzone to tak straszy to co za oknem Oj ogród zostawiam na przyszły rok , nie damy rady już teraz sie za to zabrać.Wiem jak to jest jeśli się coś odłoży a potem znów odłoży i tak już zostanie.Tylko że my nadal czekamy na przyłącze kanalizacyjne i wodociągowe,(w trakcie realizacji) i szkoda nam było naszej pracy bo i tak będzie jeszcze kopanie i duuużo ziemi nam jeszcze potrzeba bo dom jest podwyższony. "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam moze i racja , większosć ludzi tak robi tylko ze drzewka to mogly sobie juz spokojnie rosnąć ale spoko, ja się mądruję a sama mam tylko bez i pare iglaków , a z przodu goła ziemia bo ulice nam robili i trzeba bylo czekac az okresla jaki poziom i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 "odwazni jestescie z tymi piwnicami ja z dosiwadczenia wiem ze natury nie przechytrzysz"sorki nie zrozumiałam o wodę chodzi... Może się jednak nie potopim. oby moja uwaga nie zlosliwa ja tez mialam w planach dom z piwnica w ktorej mial byc bar ...najpierw wykopali mi dziure koparka i naszla woda, potem pojechalam do zaprzyjaznionego geologa i on mnie wystudzil, architekt zreszta tez.........no nie wiem , z moich planow i tak nic nie wyszlo i i dom inny i bez piwnic ale ciekawa jestem jak to bedzie uwas......moja ciotka ma piwnice tak troche na sile robione i co roku na wiosne ma 20- 30 cm wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 betib Ale mój dom nie jest podpiwniczony, dlatego właśnie napisałam,że nie rozumiem o co chodzi Ta dziura była pod fundament kopana nie pod piwnice, zresztą ja nie cierpię piwnic i pająków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a rozumiem no to spoko , to piwnice na takim terenie to raczej samobojstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Zegar Go Vox http://1.1.1.1/bmi/www.meble.vox.pl/public/images_produkt_pw/1191331429zegar_08_200px.jpgByłby mój gdyby nie to że zasilany jest elektrycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Pokój Zuzyhttp://i49.tinypic.com/1zv7cph.jpg Na ścianę(a właściwie skos)bez okien,vis-a-vis wejścia kupiłam taka tapetę.Teraz się trochę obawiam takich drobnych paseczków na całej tej powierzchnihttp://1.1.1.5/bmi/www.styl-sklep.pl/gfx/1240316295.7829.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tapety nie widac wiesz skosy dobrze zostawic jasne bo w kolorze czy w tapecie strasznie zmniejsza pomieszczenie....( mieszkalam kiedys na poddaszu i ja majac wiecej mebli ale jasne sciany mialam pomieszczenie optycznie wieksze od moje sasiadki ktora miala tylko kanape i stolik na tv ale sciany pomarnaczowe....) paseczki kiedys mialam u córki, na 2 scianach , tak do wysokosci okolo 110 i wygladalo to bardzo ladnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 24.11.2009 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 tapety nie widac wiesz skosy dobrze zostawic jasne bo w kolorze czy w tapecie strasznie zmniejsza pomieszczenie....( mieszkalam kiedys na poddaszu i ja majac wiecej mebli ale jasne sciany mialam pomieszczenie optycznie wieksze od moje sasiadki ktora miala tylko kanape i stolik na tv ale sciany pomarnaczowe....) paseczki kiedys mialam u córki, na 2 scianach , tak do wysokosci okolo 110 i wygladalo to bardzo ladnie) Ja widzę tapetę, ale tu jest link jak by co http://www.styl-sklep.pl/tapeta_dekoracyjna_paski,61,155.html Tapeta jest w jaśniutkie pastelowe paseczki to chyba będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 24.11.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak dla mnie te paseczki za bardzo się ze sobą zlewają,dostałabym oczoplonsu podoba mi się z tamtych co podałas link taka w kropeczki ale podobnie jak betib nie dałabym tapety na skosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts