Mohag 11.03.2010 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ladnie wyszlo nawet ten baby rose jest zjadliwy ps wczoraj sobie tez taka konewke w Ikea zapodalam, tylko czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 11.03.2010 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Dziękuję Wam bardzo. Oj bez różowego nie było w ogóle opcji. Mała gdyby miała taka możliwość cała, łącznie z włosami odstawiłaby sie na różowo.Kiedyś jej to minie............miejmy nadzieję P.S Czarna jest mamy, ale ja to juz w tym wieku, że głównie szare i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 11.03.2010 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ten wiek tak ma a ze wyrosnie kiedys to prawie pewne ... pamietam bedac dzieciem jak marzylam o czerwonych "lakierowkach z obsasami" i ogolnie to wszystko moglo byc czerwone akurat ten roz konewki jest mniamiusi, ja mialam ochote na ten ciemniejszy wpadajacy w fiolet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Aga pokoik wyszedł super mnie i tak bardziej sie podoba Twoja Królewna może kiedyś też taką będę miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 13.03.2010 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aneta ja lektury czytałam o tym jak zmajstrować siostrę dla mojego syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 13.03.2010 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2010 Aga ja też mam już sporą wiedzę teoretyczną niestety w praktyce póki co nam nie wychodziale wciąż nad tym pracujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 14.03.2010 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 wow niby niewiele zmian w pokoju zuzi a odrazu inaczej!!!świetnie... p.s. zuzie to chyba tak juz mają,że kochają róż w przeciwieństwie do mam... moja też acha wiatrołap według mnie git!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.03.2010 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 aneta s owocnej pracy życzę ryba154 bardzo mi miło dzieciństwo ma swoje prawa, chcą różu, a niech tam ....... z synem przerobiłam żółte koszuli i całą sagę pokemonów , to i z Zuzą jakoś te cukierkowe kolorki i hello kitki wytrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.03.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Kupiłam sobie nowe podkładki na stół z podobnym wzorkiem do tego na tapecie http://i42.tinypic.com/aucqxd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.03.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Zaczynamy prace w ogrodzie Na razie udało nam się kupić bardzo tanio ziemię , wiec wiem juz na pewno, że będzie równo , bez spadu ...............i w zasadzie to wszystko co wiem, acha kostka wybrana, chciałam płyty chodnikowe, ale nie można po nich jeździć autem Czyli przed domem będzie tak jak wszędzie Muszę teraz z wnętrz przenieść sie na ogrody i poczytać trochę o żywopłotach, choinkach itp nie mam pojęcia co posadzić przy płocie, wszechobecne tuje jakoś mi nie pasują, ale czym je zasąpić.Chyba one sa najtańszym i najpraktyczniejszym rozwiązaniem skoro rosną przy każdym plocie?? Bardzo podobają mi sie trawy i chyba w donice na tarasie i przed domem je posadzę o ile moga one w takich donicach rosnąć ......... laik ze mnie totalny i łatwiej mi urządzić dom niż ogród Jeśli macie wiedzę w powyższych dylematach, chętnie przyjmę podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamamichał 15.03.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Aga świetna metamorfoza w pokoju blondaska pare drobiazgów a efekt naprawde fantastyczny..ja tam stoje po stronie małych kobitek-jestem za rózowymi pokoikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.03.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Dziękuję Kama, a co u Was, zagladam ale nowych fotek nie widać, aparat podładuj i pstrykaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.03.2010 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Aga, już pisałam, ale napiszę jeszcze raz, pokój Zuzi śliczny, delikatny, nieprzesłodzony. Pozostawia duże pole do popisu Zuzi wyobraźni, nie przytłacza "gotowcami". Bardzo mi się podoba.I drewniany stół też cudaśny. Pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba154 15.03.2010 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 aga ja jeszcze zapomnialam napisac,ze zuzia jest sliczna! na ogrodach jeszcze sie nie znam a tanio za ziemie to ile jesli mozna wiedziec?bo mnie to tez czeka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.03.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 tola Czarodziejko ogrodowa to dla mnie wielka radość, że tu zaglądasz ryba154 No co do Zuzy to nie zaprzeczę A co do ziemi to dla mnie po wcześniejszych perypetiach z wymiana gruntu, tanio to 20 - 30 zł za wywrotkę oczywiscie juz z transportem. Nie jest może rewelacyjnej jakości, ale ponoć jako podkład pod czarną ziemie wystarczajaco dobra Mam nadzieje, że trawa nie będzie wybrzydzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.03.2010 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Salon wieczorową porąNa wyszukany ( w garażu) szezlong proszę nie patrzeć http://i40.tinypic.com/346ujrl.jpg http://i44.tinypic.com/2kgcpt.jpg Te lampy bardzo mi sie podobają. Większe już kupione na taras.Tu wygląda jakby świeciły na niebiesko, ale daja białe światło. http://i44.tinypic.com/2mwop4.jpg http://i41.tinypic.com/wksmzk.jpg Na prawie LCD i super szafkę RTV też nie zerkaćhttp://i42.tinypic.com/2zxsif6.jpg http://i41.tinypic.com/6ifym9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 16.03.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Takie sobie tez zapodalam z zamiarem powieszenia przy drzwiach wejsciowych do przyziemia - a takie tylko ze kwadratowe kupilam na schody i korytarz w przyziemiu ... fajne sa za takim szezlagiem tez sie rozgladam potrzebne mi dwa do saunianego pomieszczenia ... ale jeszcze nie wiem na jaki kolor sie zdecydowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 16.03.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 A ja chcę wiedzieć co to za kolor na ścianie z kominkiem?- bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 17.03.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 MohagJa to sie obawiam, że te leżaczki i krzesła ogrodowe zagoszczą u nas na dłużej bo teraz priorytet to rejony zewnętrzne Inka 14To Tikkurila K499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.03.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 No to leżaczki na zewnątrz wywędrują bo jak ogród bez siedzisk będzie funkcjonował i stół sam zostanie, pewnie wtedy się doprosi o towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts