popcarol 17.03.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Coraz ladniej u Ciebie Lampki jak za TV mam przy tarasach na zewnatrz Fajny efekt daja:) Super kominek wyszedl, no i stol - miodzio. Lampki kulki nad nim tez Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 17.03.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 17.03.2010 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 witam coraz piękniej co to za lampki w jadalni? - fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 17.03.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Aga co to za lampki przy tv? Jeszcze mialam pytac o stół jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorusia 17.03.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Honorka Stół nie jest rozkładany, ma wymiary 90X200. Jestem z Torunia i stolarz też specjalnie dla Ciebie http://i46.tinypic.com/2dmax52.jpg http://i45.tinypic.com/rkadjd.jpg http://i46.tinypic.com/2ufsf84.jpg http://i45.tinypic.com/2jbr80.jpg Gratuluję dobrego gustu. Dołączam do grona fanów. Piękne te twoje wnętrze>Mam pytanie o firanki, są kupione gotowe czy szyłaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 17.03.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Witaj Aga. Dołączam do fanów Twojego domku Wnętrza przemyślne, urządzone jednolicie, wszystko do siebie pasuje. Geniale A pokój Zuzii uroczy Ale jak już tu jestm to chciałam spytać o schody, które mnie tak zachwycily, że zapragnęłam mieć podobne Jeśli można to poproszę namiary na wykonawcę i cenę na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 18.03.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Oj nazbierało mi sie trochę zaległości.... e-mól oby jak najszybciej popcarol Dzięki, ja tez mam na taras takie kupione, tylko duże agip Hej , dawno Cię nie było mariomili Dziękuję To Light Eye iwett27 Stół ma wymiary 90 x 200, a kinkiety to massive nantes (małe) dorusia Witam Firany to gotowce z Leroy Merlin Malinka04 Cześć, dziękuję za miłe słowa P.W. wysłana No to było krótko, zwięźle i na temat i do roboty pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 18.03.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aga niestety nic nie dostałam Wyślij lepiej na maila: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 18.03.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Witaj Ago, czy te lampy są średnicy 8 cm? jak dużo masz ich w salonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 18.03.2010 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2010 Aga już mam Dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 22.03.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 Witaj Ago, czy te lampy są średnicy 8 cm? jak dużo masz ich w salonie? Cześć Wiszą tylko w jadalni nad stołem ( 3 szt) Średnica kuli to ok 14 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiulakp 31.03.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.empikfoto.pl/albumy38/405111/852929/previews/33090455_wielkanoc_stroik__3_.jpg Weosłych Świąt Wielkanocnych życzy kasiulakp z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 03.04.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,radosnych i spokojnych Świąt Wielkiej Nocy,smacznego jajka, mokrego dyngusa,a także odpoczynku w rodzinnym gronieżyczy Justyna z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malinka04 03.04.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt:)http://mojakartka.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejti 06.04.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam! Aga masz przepiękny domek i urządzony w takim stylu i z takim smakiem, że aż dech w piersiach zapiera ! Jestem pod ogromnym wrażeniem każdego centymetra... Mam nadzieję, że jak mój domek stanie ( a mamy w planie zacząć na przyszłą wiosnę) to uda mi się stworzyć coś tak pięknego jak u Ciebie ! Na razie mam straszny mętlik w głowie ( od roku wybieram meble, płytki, panele itp) i obawiam się, że nie będę umiała dobrać wszystkiego tak, żeby ze sobą grało... pozdrawiam i chylę czoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.04.2010 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam serdecznie Dołączam do grona będących pod wrażeniem Kolory zdecydowanie w kategorii "ulubionych", styl również. Zatem zostaję i podglądam Fantastycznie ogląda się takie wnętrza. Zwłaszcza, gdy własne czekają na swoją kolej, a na zdjęciach urządzanie wygląda na takie proste Pozdrawiam i gratuluję pięknego domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.04.2010 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Dawno mnie nie było, więc z delikatnym poślizgiem ale bardzo dziękuje za życzenia świąteczne . Wczoraj zajrzałam na forum i zatkało mnie , co tu sie wydarzyło i gdzie do cholery mój dom ............ Dziś próbuję jakoś ogarnąć te nowości i zaległości. * skejt * i AniaS79 Witam Was serdecznie i bardzo dziękuje za tak miłe słowa. Mnie też przerażało połączenie tego bałaganu w całość zwaną domem, ale jak sie zacznie to jakoś idzie . Też myślałam ,ze nie dam rady, nie będe umiała dobrać np farb , ba nawet ich nazwy brzmiały dla mnie obco, teraz mogę wam powiedzieć na pocieszenie, że wszystko staje sie mniej straszne przy kolejnych etapach . Błędów się nie uniknie i zawsze przychodzi ta myśl,że mogłam to i tamto zrobić inaczej. Ale ja się śmieje, że 3 dom to już na pewno będzie idealny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asik2605 11.04.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2010 Witam serdecznie! Pokoik Zuzi cudowny tak jak jego właścicielka! Mój synuś też będzie miał podobny układ pokoju i właście o takich mebelkach myślałam. Proszę powiedz gdzie je kupiłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 12.04.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Dziękuję wraz z właścicielką pokoju :)Wszystkie zabudowy robiła mi pod wymiar lokalna firma meblowa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.04.2010 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Przez ostatnie miesiąc,walczyliśmy z rejonami zewnętrznymi, wreszcie mogę schować kalosze [ATTACH=CONFIG]968[/ATTACH] Na elewację(jej brak) nie patrzeć [ATTACH=CONFIG]969[/ATTACH] Jeszcze tylko posiejemy trawkę i posadzimy kilka drzew i będzie PRAWIE tak jak chciałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts