AgaG. 15.04.2010 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 W domu niewielkie zmianyZawisło lustro , mam zamiar zamówić ramki do zdjęć identyczne jak rama lustra[ATTACH=CONFIG]971[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]972[/ATTACH] No i wreszcie mam otoczaki w łazience [ATTACH=CONFIG]973[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]974[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]975[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kejti 15.04.2010 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Aga, znowu się powtórzę ale Twój dom wygląda świetnie! Z nowych fotek najbardziej podobają mi się otoczaki w łazience, są bardzo oryginalne. A tak przy okazji, czy mogłabyś zdradzić nazwę/wymiary/cenę narożnika? I czy podnosi się tylko ta jedna część oparcia czy wszystkie? Mam nadzieję, że wiesz o co mi chodzi). pozdrawiam serdecznie kejti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 16.04.2010 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Cześć Dziękuję Narożnik to Alwes Santi , podnoszą się tylko 2 zagłówki ( o to chodziło? ). Cena poszła na P.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.04.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Ale ladnie! Ide ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 16.04.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Aga dopieszczanie domku idzie Ci świetnie! Lustro i pomysł z ramkami bardzo m sie podobaja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madzia,Robert 16.04.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2010 Honorka Stół nie jest rozkładany, ma wymiary 90X200. Jestem z Torunia i stolarz też specjalnie dla Ciebie http://i46.tinypic.com/2dmax52.jpg http://i45.tinypic.com/rkadjd.jpg http://i46.tinypic.com/2ufsf84.jpg http://i45.tinypic.com/2jbr80.jpg AgaG. jestem pod wielkim wrażeniem Waszych wnętrz.To,że jest pięknie to mało powiedziane-jest BOSKO!!! Najbardziej jednak urzekł mnie stół w jadalni i stolik w salonie,czy mogłabyś podać cenę tych wspaniałości.Napisz jeśli możesz,czy ten lokalny stolarz działa tylko na terenie Torunia,czy może jego produkty można nabyć w inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 19.04.2010 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 malgos2,aneta s Dzięki Madzia,Robert Witam serdecznie i dziękuję. Stolarz raczej lokalnie działający, ale mogę podać nr do niego, może sie dogadacie. Tylko okazuje się ,że mi zrobił meble w promocyjnej cenie ze względu na szeroki zakres prac jaki u mnie wykonywał, znajomi chcieli podobny stół i podał juz dużo wyższą kwotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 19.04.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 [ATTACH=CONFIG]1197[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1198[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1196[/ATTACH] I na dokładkę pożegnanie dekoracji świątecznych............chyba już najwyższa pora [ATTACH=CONFIG]1199[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1200[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damimax 19.04.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Ależ pięknie u Ciebie!!Czy dobrze doczytałam, że te zasłony na kółkach z LM są?Cudnie się prezentują! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Aga napisz proszę jaka jest orientacyjna cena takiego stołu - moze byc na priv. Ja widziałam u siebie podobny na 6 osób plus możliwośc dokładek z dwoch stron po 45 cm, cena ok 5 tys i się zastanawiam czy kupić czy moze warto pomeczyć mojego stolarza.Napisz proszę czy Twój stół jest dębowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edak 19.04.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 mam pytanie o ścianę przy schodach. Co to za cudny kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 20.04.2010 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 damimax Witaj. Tak zasłony to gotowce z LM , cena jednej o ile dobrze pamiętam 40 zł, też myślę,że za te pieniądze są oki Anetka Ja płaciłam 1500 zł za stół o wymiarach 200x90. Tak ,ze chyba warto męczyć stolarza Stół jest z jesionu edak To imitacja kamienia z LM , nazwy nie pamiętam , ale szary maja tam tylko jeden rodzaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.04.2010 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2010 Dzięki Aga! faktycznie warto, więc go odrobinke pomolestuję! moze uda mi sie w cenie sklepowej miec i stół i krzesła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 21.04.2010 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2010 (edytowane) Aga pieknie dopieszczasz swój domek.Doczytałam ze w pokoju Zuzi masz panele clasena -jaki to kolor?.Bardzo podoba mi sie kolorystyka tego pokoju wiec prosze jeszcze o informacje z czego jest biurko i niska zabudowa.Ogladajac jej pokoik po raz kolejny zaczęlam marzyc o córeczce ;)W pokoju mojego synka też na jednej ścianie mam taką wystajacą belke ktora "kończy" ściankę kolankową i myślalam że wyrównam ją zabudową g-k ale po obejrzeniu Twoich fotek juz wiem co zrobię-dzięki za inspiracje . Edytowane 21 Kwietnia 2010 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 22.04.2010 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 kakusek Nie ma za co Panele to Hikora Ontario, a wszystkie mebelki, robione były juz resztkami sił (finansowych i nie tylko) wiec sa z jakiejś zwykłej płyty , nic szczególnego. Ja lubię jak wszystko schowane jest w szafkach i nic nie wala się po pokojach, wiec stąd pomysł takiej zabudowy.Mimo, ze 100 razy bardziej podobają mi sie mebelki drewniane to nie żałuje ,ze wybrałam takie rozwiazanie (czyli ilość ,a nie jakość ), bo dzieciaki nie maja problemów ze sprzątaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 27.04.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 W domu niewielkie zmiany Zawisło lustro , mam zamiar zamówić ramki do zdjęć identyczne jak rama lustra [ATTACH=CONFIG]971[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]972[/ATTACH] No i wreszcie mam otoczaki w łazience [ATTACH=CONFIG]973[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]974[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]975[/ATTACH] Łazienka przepiekna, ten tarasik boski.Co to za płytki na tarasie?Chciałam też Cie zapytać o tę szarą donice gdzie ją skombinowałaś i ile kosztowała. Gratuluje gustownie urządzonego domku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?150997-Nasza-rozbudowa-i-przebudowa-starego-domuhttp://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 27.04.2010 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 (edytowane) Witam Na tarasie WOODENTIC BROWN , a te szare to jakieś tarasowe z LM, donica zJysk , była w promocji, o ile dobrze pamiętam to płaciłam 25 zł . Teraz doniczki powędrowały na zewnątrz i na razie jeszcze nie pordzewiały [ATTACH=CONFIG]1861[/ATTACH] A tu krzesło, które znalazłam na złomowisku.......... [ATTACH=CONFIG]1862[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]1863[/ATTACH] Edytowane 27 Kwietnia 2010 przez AgaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 27.04.2010 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Ale ladnie u Ciebie! A krzeslo boskie, tez takie chce! Gdzie to zlomowisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 28.04.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Ale ladnie u Ciebie! A krzeslo boskie, tez takie chce! Gdzie to zlomowisko? No właśnie! Gdzie to złomowisko??? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 28.04.2010 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 hehe fajne nie..........a mój chłop pukał się w głowę jak mu powiedziałam,że złomka do domu zabieram. Taką graciarnie ktoś urządził za płotem u męża na firmie i ja się cieszę , bo jeszcze na zardzewiałą ławeczkę się czaję już ją widzę pomalowaną na srebrno lub biało, tylko muszę ją wytargać i zobaczyć z bliska, oby mnie tylko psami jakimiś nie przegnali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts