Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jadalnia prawie udomowiona, brak krzeseł , chciałabym białe , ale obite tkanina, a te niepraktyczne, wiec na razie koncepcji brak i pozostaną plastiki ogrodowe

w salonie i kuchni to nie paczki, ani kluski slaskie, ani nawet pyzy, to wypasione jojo puff :p

http://i47.tinypic.com/16ad2j7.jpg

http://i50.tinypic.com/116nfic.jpg

Aga

Jakiej firmy, gdzie można kupić i na koniec ile kosztowała ta lampa?

Marta

Fajny masz domek

Aga co to za kostkę Masz? Wiesz to zdjęcie z krzesełkiem - cudne! ja to bym chciała na takim co rano popijac kawusie, nawet czyję jak pachnie...

Tak na prawdę to nie mam pojęcia, pan który robił nam kostkę pokazał mi kilka sztuk i wybrałam 2 odcienie szarości i tyle. Za bardzo nad tym sie nie skupiałam bo po pierwsze nie bylo na to czasu , a po drugie wcale nie chciałam kostki i wg mnie i tak obojetnie jaka bym wybrała to i tak będzie blee, ale teraz jestem zadowolona bo wyszło nawet fajnie .

A kawka na krzesełku o poranku jest pyszna ,zwłaszcza,że właśnie od frontu rano pieknie grzeje słonko i lubię słuchac jak szumi woda w mojej "fontannie", nawet, na razie, zasadzone kwiatki łaskawie znoszą moje towarzystwo i jeszcze nie padły :cool:

hehe fajne nie..........a mój chłop pukał się w głowę jak mu powiedziałam,że złomka do domu zabieram. Taką graciarnie ktoś urządził za płotem u męża na firmie i ja się cieszę , bo jeszcze na zardzewiałą ławeczkę się czaję :rolleyes: już ją widzę pomalowaną na srebrno lub biało, tylko muszę ją wytargać i zobaczyć z bliska, oby mnie tylko psami jakimiś nie przegnali :eek:

Hehe ja ostatnio pod blokiem przekopywalam sterte gratow, bo pod spodem wystawialy nogi powojennego drewnianego krzesla :) Wykopalam, tapicerke mu zmienie, reszta w bdb stanie i bedzie super :) Na razie stoi na balkonie;) Tez mi sie od Malza oberwalo ze znosze smieci do domu, ale olalam ;)

Lawka - cuud bedzie :)

Aga, kiedy zaczelam ogladac poczatki waszej budowy i te szare podlogi, pomyslalam, one pewnie nie sa jeszcze wykonczone, takie nie zostana... A tu niespodzianka, na dalszych fotkach, w miare postepow budowy, zaczela mi sie ta szarosc podobac i to bardzo!!! Teraz kiedy juz konczycie wykanczanie, jestem pod wrazeniem. Wasz domek jest przepiekny i urzadzony z takim smakiem, ze dech zapiera. Zwlaszcza te male dodatki, tapety i lampy. Moge wiedziec gdzie kupilas te nad stolem w jadalni i jaka byla cena? Jeszcze jedno pytanko ile m2 ma wasz domek i co to za projekt?

Serdecznie pozdrawiam :)

Ola

Witaj . Blat jest z jakiegoś egzotyka barwionego na orzech, dokładnie nie wiem co to za gatunek. Otoczaki przywiózł mi pan , który robił kostkę przed domem , pewnie z jakiejś żwirowni bo , przytachał je razem z kamyczkami które pod płotem mam wysypane ( chyba niewiele pomogłam ups)

popcarol

Fajowe sa takie rzeczy za free, a jak cieszą , o ławeczkę będę walczyć choćbym ja miała na barach przytargać

izka1985m

Bardzo cieszą mnie takie słowa, dziekuję , a jeśli mam być szczera to sama watpiłam w słuszność moich wyborów i to niejednokrotnie

Lampy to light eye ja płaciłam 270 zł za szt, a projekt http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/pinokio_ii_2g/242 tylko po dużych zmianach, gdzieś na początkowych stronach pisałam o tym co przerabiałam. Pozdrawiam

Witaj

bardzo podoba mi się pomysł z tymi otoczkami z kamieniami..... chciałam zapytać, czy te wgłębienia to trzeba już ująć przed zalaniem posadzek??? super pomysł - oryginalny!!!

pozdrawiam

Tak, dokładnie, musi powstać taki rów, w pierwszej wersji chciałam kamyki jeszcze taflą szkła przykryć, ale teraz podoba mi sie tak jak jest :)