aneta s 28.04.2010 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Aga co to za kostkę Masz? Wiesz to zdjęcie z krzesełkiem - cudne! ja to bym chciała na takim co rano popijac kawusie, nawet czyję jak pachnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 29.04.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Jadalnia prawie udomowiona, brak krzeseł , chciałabym białe , ale obite tkanina, a te niepraktyczne, wiec na razie koncepcji brak i pozostaną plastiki ogrodowe w salonie i kuchni to nie paczki, ani kluski slaskie, ani nawet pyzy, to wypasione jojo puff http://i47.tinypic.com/16ad2j7.jpg http://i50.tinypic.com/116nfic.jpg Aga Jakiej firmy, gdzie można kupić i na koniec ile kosztowała ta lampa? Marta Fajny masz domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.04.2010 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Aga co to za kostkę Masz? Wiesz to zdjęcie z krzesełkiem - cudne! ja to bym chciała na takim co rano popijac kawusie, nawet czyję jak pachnie... Tak na prawdę to nie mam pojęcia, pan który robił nam kostkę pokazał mi kilka sztuk i wybrałam 2 odcienie szarości i tyle. Za bardzo nad tym sie nie skupiałam bo po pierwsze nie bylo na to czasu , a po drugie wcale nie chciałam kostki i wg mnie i tak obojetnie jaka bym wybrała to i tak będzie blee, ale teraz jestem zadowolona bo wyszło nawet fajnie . A kawka na krzesełku o poranku jest pyszna ,zwłaszcza,że właśnie od frontu rano pieknie grzeje słonko i lubię słuchac jak szumi woda w mojej "fontannie", nawet, na razie, zasadzone kwiatki łaskawie znoszą moje towarzystwo i jeszcze nie padły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.04.2010 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Hej MartaPlafonTopmet Jojo Puff cena coś ok 500 zł. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 29.04.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 "Na tarasie WOODENTIC BROWN , a te szare to jakieś tarasowe z LM" które to woodentic brown? super krzesełko, cieszą takie zdobycze, oby więcej i trzymam kciuki za ławkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 29.04.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Witam serdecznie! AgaG. GRATULUJĘ ładnie urządzonego domku, Twoja łazienka jest przepiękna, mam pytanie z jakiego drewna masz wykonany blat pod umywalką i jak się on sprawdza w kontakcie z wodą, oraz gdzie można kupić takie kamienie otoczaki?Pozdrawiam Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popcarol 29.04.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 hehe fajne nie..........a mój chłop pukał się w głowę jak mu powiedziałam,że złomka do domu zabieram. Taką graciarnie ktoś urządził za płotem u męża na firmie i ja się cieszę , bo jeszcze na zardzewiałą ławeczkę się czaję już ją widzę pomalowaną na srebrno lub biało, tylko muszę ją wytargać i zobaczyć z bliska, oby mnie tylko psami jakimiś nie przegnali Hehe ja ostatnio pod blokiem przekopywalam sterte gratow, bo pod spodem wystawialy nogi powojennego drewnianego krzesla Wykopalam, tapicerke mu zmienie, reszta w bdb stanie i bedzie super Na razie stoi na balkonie;) Tez mi sie od Malza oberwalo ze znosze smieci do domu, ale olalam Lawka - cuud bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 29.04.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Aga, kiedy zaczelam ogladac poczatki waszej budowy i te szare podlogi, pomyslalam, one pewnie nie sa jeszcze wykonczone, takie nie zostana... A tu niespodzianka, na dalszych fotkach, w miare postepow budowy, zaczela mi sie ta szarosc podobac i to bardzo!!! Teraz kiedy juz konczycie wykanczanie, jestem pod wrazeniem. Wasz domek jest przepiekny i urzadzony z takim smakiem, ze dech zapiera. Zwlaszcza te male dodatki, tapety i lampy. Moge wiedziec gdzie kupilas te nad stolem w jadalni i jaka byla cena? Jeszcze jedno pytanko ile m2 ma wasz domek i co to za projekt? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.04.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 "Na tarasie WOODENTIC BROWN , a te szare to jakieś tarasowe z LM" które to woodentic brown? Ej no te brązowe,na tarasie ale nie od frontu tylko od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.04.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 OlaWitaj . Blat jest z jakiegoś egzotyka barwionego na orzech, dokładnie nie wiem co to za gatunek. Otoczaki przywiózł mi pan , który robił kostkę przed domem , pewnie z jakiejś żwirowni bo , przytachał je razem z kamyczkami które pod płotem mam wysypane ( chyba niewiele pomogłam ups) popcarolFajowe sa takie rzeczy za free, a jak cieszą , o ławeczkę będę walczyć choćbym ja miała na barach przytargać izka1985m Bardzo cieszą mnie takie słowa, dziekuję , a jeśli mam być szczera to sama watpiłam w słuszność moich wyborów i to niejednokrotnie Lampy to light eye ja płaciłam 270 zł za szt, a projekt http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/pinokio_ii_2g/242 tylko po dużych zmianach, gdzieś na początkowych stronach pisałam o tym co przerabiałam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olenka717 30.04.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 dziękuję za odpowiedź, teraz będę szukać jakiegoś Pana z żwirownią i otoczakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izka1985m 30.04.2010 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Dzieki Aga za info. Mozesz byc z siebie dumna i zadowolona z wyborow, ktorych dokonalas. Domek wyglada fantastycznie i jest urzadzony z klasa. Lampki drogawe troche, ale wlasnie z cos porzadnego i dobrego trzeba sporo zaplacic. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 01.05.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 [ATTACH=CONFIG]1196[/ATTACH]] Witajbardzo podoba mi się pomysł z tymi otoczkami z kamieniami..... chciałam zapytać, czy te wgłębienia to trzeba już ująć przed zalaniem posadzek??? super pomysł - oryginalny!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Witaj Aga powracam po przerwie, i bedę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 03.05.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 jak zwykle pięknie. jakiś czas nie podglądałam, i znowu się nie zawiodłam. gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.05.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 Witaj bardzo podoba mi się pomysł z tymi otoczkami z kamieniami..... chciałam zapytać, czy te wgłębienia to trzeba już ująć przed zalaniem posadzek??? super pomysł - oryginalny!!! pozdrawiam Tak, dokładnie, musi powstać taki rów, w pierwszej wersji chciałam kamyki jeszcze taflą szkła przykryć, ale teraz podoba mi sie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.05.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2010 justyna27 Cześć . 100 lat Cię nie było, musze koniecznie odwiedzić Olbrzyma i zobaczyć jak postępy na placu boju aricia Witam ponownie. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta1210 06.05.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2010 oj, ten stół jest piękny, marzy mi się też coś podobnego. a w jakiej okolicy jest Wasz stolarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gila13 08.05.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Hej Aga !!!!! Masz super kominek bardzo się podoba i mam zamiar też go kupić,czy mogłabyś mi napisać jak się sprawdza w użytkowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaiwi 12.05.2010 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Aga wszystko w domku masz przepięknie urządzone. Bardzo ładny stół. Czy możesz podać namiary na stolarza. Będę bardzo wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts