justyna27 01.07.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witaj Aga chciałam Cię zapytać o kolor schodów? pisałaś że załujesz koloru, a mnie sie bardzo podoba. Nasze mają być po 20 lipca i się zastanwiam, bo pięknie wyglądało surowe drzewo ale nijak bedzie pasować chyba do reszty. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 01.07.2010 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Hej Moje to dąb barwiony na ciemny orzech. Załuję z dwóch powodów: 1. Piękne słoje na drewnie nie są już tak widoczne jak przed barwieniem 2. Codziennie trzeba schody odkurzyć lub przemyć bo widoczny jest każdy pyłek U mnie też nie wszystko pasuje kolorystycznie np. okna i schody orzech natomiast stół i blat pomiędzy jadalnią a kuchnia naturalny jesion itd itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 01.07.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam ?jeszcze raz jak moglabym prosic o cene schodow wewnetrznych i cene obudowy na kominek ....Bardzo bardzo bym prosila.Dom piekny ,ale wnetrza jeszcze piekniejsze!!!!!!!pozdrwaiam i jeszcze raz gratuluje pomysłów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.07.2010 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dzięki Aga my będziemy mieć bukowe, widziałam właśnie z buka w naturalnym kolorze i były piękne, ale u mnie drzwi ciemne będą, podłogi ciemne, okna ciemne a ze schodami jasnymi wyskoczę hmmm się zastanowię jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 02.07.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Zakochałam sie w tych wnętrzach i najchętniej już zrobiłabym generalny remont u siebie...pięknie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antracytowa 03.07.2010 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2010 Nie będę oryginalna - cudnie to wszystko wyszło Pytania mam dwa: - czy kamień na tle schodów jest ten sam co w łazience przy sedesie? (bo na zdjęciach wyszedł głębszy odcień, ale to pewnie kwestia oświetlenia) - jak sprawują się te białe kamyki (w podłogach przy ścianach) pod względem osadzania się na nich kurzu > czyszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 04.07.2010 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) ana996 HeheTeż tak mam jak oglądam inne domy . Dziękuję i pozdrawiam Edytowane 4 Lipca 2010 przez AgaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 04.07.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 antracytowa WitamJeśli chodzi o ścianę za schodami i łazienkę to identyczny materiał ( imitacja kamienia z LM), a białe otoczaki po prostu odkurzam okrągłą szczotką.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 05.07.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Witaj Aga !bardzo dziekuje za odpowiedz i czekam z niecierpliwoscia na nowe zdjecia >>>>pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 06.07.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Aga napisz prosze z jakiej firmy oraz model jest wanna, bidet i wc????wszystko super pasuje a szczerze mówiąc chce odgapić łazienke [hhhaa]i jaka cena jest szarych płytek i rowież ich nazwa!!!!......tak na marginesie to bym wszystko zgapila tylko mamy troche inny układ domu......pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.07.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 HejWanna to RIHO LUSSO, a bidet wc IDEAL STANDARD model 21.Co do kafli to możesz mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.07.2010 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 (edytowane) Cudne lato i nic mi więcej nie trzeba http://i49.tinypic.com/23m1kzk.jpg http://i49.tinypic.com/o946qw.jpg http://i47.tinypic.com/11tqt8j.jpg http://i45.tinypic.com/ngvmmc.jpg http://i48.tinypic.com/2w70g34.jpg http://i47.tinypic.com/246qhiq.jpg http://i47.tinypic.com/2h37vh2.jpg http://i45.tinypic.com/2ahtz6v.jpg Edytowane 6 Lipca 2010 przez AgaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.07.2010 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Trafiłam tu po tropie trawek... i... szczękę zbieram z podłogi... te drzwi na dole! stół! kominek! szaro-kamienna łazienka! kamienie przed domem i trawy!!! Pięknie... k.... pięknie...:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 06.07.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Oj i ja się witam;)Pięknie u Ciebie,bardzo ładne wnętrza i w ogóle wszystko super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Weronikaaa 06.07.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Dom przepiękny. Bardzo imponujace pomysły na wnętrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 06.07.2010 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 JESTEM W SZOKU!!! pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.07.2010 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Aga wcale Ci sie nie dziwie -zycze tylko niebieskiego nieba:cool: Powiedz prosze jak jest wykonana Twoja "fontanna" Czy robiliscie sobie to sami czy jakas forma robila projekt i wykonanie?Rozumeim ze do tego trzeba miec przygotowane na zewnatzr podejccie wody a czy prad rowniez?Moze masz jakis projekt jak to wszystko porozkladac bo rozumiem ze woda jestw obiegu zamknietym ?Skad wytrzasnelas taki kamien??????Plisssss napisz jak najwiecej Zawalilam Cie pytaniami ale szczeka mi opadla jak zobaczylam to cudo .Jesli nie bedziesz miala nic przeciw to z checia skopiuje u siebie w ogrodzie taka ozdobe :)Moje dzieci beda zachwycone bo uwielbiaja fontanny;)Mezowi podobaja sie mini kaskady a w Twojej wersji mozna uzyskac 2w 1:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mister 07.07.2010 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej a ja mam pytanie czy w łazience gdzie teraz znalazł się biały kamień jest jakieś odprowadzenie wody, czy jak się zabrudzi będzie trzeba wszystko wyciągać? a i jak to jest zrobione wogóle bo pomysł z tym jest rewelacyjny P.S. Płytki jak się konkretnie nazywają i na dole i po bokach 1) Kabinka jest bez brodzika? Co to za model? Przepraszam za brak hierarchi ale normalnie... jestem podniecony tym wnętrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana996 07.07.2010 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Aga, pięknie masz w ogrodzie i na tarasie - aż chce się usiąść i odpocząć...mieliście gotowy projekt czy sami urządzaliście? Też podłączam się pod pytanie o domową fontannę - to taki wydrążony kamień? A pod spodem pompa? Podczutuję i szukam inspiracji do siebie - mamy podobną klatkę schodową i taki sam kolor schodów i chyba bezczelnie "ściągnę" łupkową" ścianę strasznie mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 07.07.2010 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 rasia To dla mnie zaszczyt Ja u Ciebie bywam , choć jako typowy podglądacz :cool:To co Ty wyprawiasz , Twoje schody, a przede wszystkim boska kuchnia to jest mistrzostwo. Ja znalazłam Ciebie po kamykach Swoja drogą to mimo,że masz 100 razy ładniejszy dom to jak zbliżone są nasze gusta - kamyki, szarości i TRAWKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts