AgaG. 07.07.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Nadulka i Weronikaaa witam serdecznie i dziękuję sebul34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 07.07.2010 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 kakusek , ana996 Projektu nie miałam żadnego.Jest to po prostu kamień, w którym wywiercony został otwór .Najpierw trzeba wykopać dół, wyłożyć go czarną , grubą folią , zamontować pompkę(oczywiście prąd jest pociągnięty)i wlać wodę i tyle.Nam ten wodotrysk robił pan , który kładł kostkę, przywiózł go ze żwirowni tak jak i żwirek i kamyki polne , a nawet białe otoczaki do domu.Smiał się ,że u mnie to tylko kamień na kamieniu .Aha podejścia wody nie trzeba , jest to obieg zamknięty. Taras jak i reszta to moje pomysły mniej lub bardziej udane Sciągajcie do woli , po to to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 07.07.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Hej mister Otoczaki są ułożone w takim rowie, który zostawiłam , przy wylewaniu posadzki,kafelkarz później to wyłożył płytkami i tyle..Wody tu nie ma ,tylko to odkurzam, ale pewnie raz kiedyś będę musiała usiąść wszystko wybrać i umyć dokładnie . Płytki na ścianie :Apavisa Beton Grey IIgat Podłoga niestety nie pamiętam, a nie mogę znaleźć faktury, chyba Azteca Kabina bez brodzika Ronal Pur Light Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 07.07.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Aga, bosko!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 07.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Agusia wielkie dzieki :rolleyes:Wlasnie elektryk dostal przykaz na wyprowadzenie elektryki pdo taka fontanne .Robi jakas dodatjowa puszke na zewnatrz elewacji.Potem pewnie do tego pdolacze sobie te pompke z kablem i zakopie w ziemi.Mam nadzieje ze tak to ma wszystko wygladac:rolleyes:Dobrze ze juz wody nie trzaba podciagac bo maz strasznie nie lubi jak w ostatniej chwili daje jakies wytyczne:wiggle:Rozumiem ze co jakis czas trzeba tylko uzupelnic niedobor wody zwyklym wezem ogrodowym.Czy ten kamien ktory wy macie jakois sie nazywa?Czego powinnam szukac ?Aaaaa i kto Wam wywiercil taka gleboka dziure?Z tym urzadzaniem to naprawde ejstes bardzo skromna bo Twoje wnetrza jak i ogrod sa przesliczne i widac ze masz znakomity gust :rolleyes:Anjamen u siebie ma w podlodze przykryta wneke szklem ale z tego co pamietam bardzo duzo to ksoztowalo (moze dlatego ze ma to w salonie gdzie sie chodzi) wiec moze dobrze ze nie przykrywalas tych swoich otoczakow.Pozdrawiam i zycze wspanailej pogody do leniuchowania na dworze:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 08.07.2010 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Będę wpadać częściej,bo ślicznie u Ciebie:) Miłego dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.07.2010 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Bajka !!! Taras, fontanna, a przede wszystkim ta cudna Syrenka przy fontannie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 11.07.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 Jestem pod wrazeniem ....naprawde rewelacyjne wnetrza i duzo ciekawych pomyslow.....przepiekne schody ile trzeby zaplacic za takie cacko ? jesli moglabys zdradzic cene tych schodow bylabym wdzieczna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2010 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2010 rasia To dla mnie zaszczyt Ja u Ciebie bywam , choć jako typowy podglądacz :cool:To co Ty wyprawiasz , Twoje schody, a przede wszystkim boska kuchnia to jest mistrzostwo. Ja znalazłam Ciebie po kamykach Swoja drogą to mimo,że masz 100 razy ładniejszy dom to jak zbliżone są nasze gusta - kamyki, szarości i TRAWKI Absolutnie tak... te same klimaty... mogłabym u Ciebie zamieszkać już dzisiaj, a to nie częste zjawisko;) A z tym 100 razy przesadziłaś, mogę tak powiedzieć o Twoim domku, ale nie będę się przedrzeźniać... Zaglądam teraz do Ciebie często i wypatruję nowych fotek, żeby oko nacieszyć i duszę nakarmić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.07.2010 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Aguś pięknie domek wygląda, w takim słoneczku, bomba!!!! znów przyszłam po opinie, na temat kuchni, powiedz mi kochana jak utrzymanie czystosci wygląda na białych meblach? kurcze dziś musze podjąć decyzje i sie łamie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 14.07.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Kamka Zaraz wysyłam P.W. rasia Zapraszam justyna27 Idealne rozwiązanie , praktycznie nic nie widać.Raz w tygodniu fronty przecieram mokrą ściereczką i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 14.07.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 Dzień dobry, przyszłam się przywitać. Kiedyś sobie tu zajrzałam w celu lustracji stołu. Dziś jakoś mi się zajrzało i jak zobaczyłam ogródek to :jawdrop:normalnie zeszłam. Miło z Twojej strony, że ujawniłaś przepis na tą śliczną fontannę. Przemyślę, podręczę i może w przyszłym roku coś się stworzy. Piękna inspiracja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 14.07.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2010 [quote=AgaG.;4204710 justyna27[/b] Idealne rozwiązanie , praktycznie nic nie widać.Raz w tygodniu fronty przecieram mokrą ściereczką i tyle lejesz miód na moje serce hihi dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 23.07.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2010 witaj!zdjecia przepiękne,cudny ten wasz domek!!tak wogole mam pytanko, odnosnie tapety na gorze w kwadraty szare , co to za tapeta i gdzie ja kupilas?? jest super bardzo orginalna!!!(zreszta tak jak wszystko..) pozdrawiam cieplutko i jeszcze raz gratuluje pomysłów>>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.08.2010 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Aga czyzbys sie urlopowala?Mam znow prosbe do Ciebie-mozesz napisac jaki masz wlad kominkowy i co to za ramka na jego obudowie?Na pierwszej stronie podawalas link na allegro ale niestety ta licytacja juz wygasla-czy ty tez kupowalas swoj kominek przez allegro?Rozumiem ze zakupilas wklad z gotowa ramka-mozesz podac ile taki zestaw kosztowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 04.08.2010 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Hej Ago! Baaaaaaaaaaaardzo mi się u Ciebie podoba-gustownie i klimatycznie! Pozwól,że dołączę do zachwytów i zacytuję koleżankę z wcześniejszych postów Pięknie ,k........ pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesa35 04.08.2010 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2010 Tak sobie wpadłam tu przez przypadek i już wyjść nie mogę. Szczęki zebrać nie mogę Przyznam się że skopiowałam sobie parę fotek by mężowi który szarości nie lubi je pokazać, na 100% też mu szczena spadnie. A pod stwierdzeniem że jest ,, Pięknie, k....... pięknie " też się pod nim podpiszę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylunia6 06.08.2010 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Witam,Zajżalam tu, poniewaz chcemy zakupic projekt pinokio. Mielismy kilka watpliwosci co do projektu, jednak po obejzeniu Twoich zdjec jestesmy pewni, ze zakupimy ten projekt. Dom masz poprostu CUDOWNY!!!!!!!!!!! Mam kilka pytan:- czy zostawilas pustke nad salonem, jesli tak to czy moglabys mi wyslac kilka zdjec na @- ile Cie wynioslao postawienie stanu surowego domku,- ile wyniosl dach.GRATULUJE PIEKNEGO DOMU, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 07.08.2010 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2010 kakusek , ana996 Projektu nie miałam żadnego.Jest to po prostu kamień, w którym wywiercony został otwór .Najpierw trzeba wykopać dół, wyłożyć go czarną , grubą folią , zamontować pompkę(oczywiście prąd jest pociągnięty)i wlać wodę i tyle.Nam ten wodotrysk robił pan , który kładł kostkę, przywiózł go ze żwirowni tak jak i żwirek i kamyki polne , a nawet białe otoczaki do domu.Smiał się ,że u mnie to tylko kamień na kamieniu .Aha podejścia wody nie trzeba , jest to obieg zamknięty. Taras jak i reszta to moje pomysły mniej lub bardziej udane Sciągajcie do woli , po to to forum Aga a na zimę pompę wyciągasz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.08.2010 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2010 Dzień dobry, przyszłam się przywitać. Kiedyś sobie tu zajrzałam w celu lustracji stołu. Dziś jakoś mi się zajrzało i jak zobaczyłam ogródek to :jawdrop:normalnie zeszłam. Miło z Twojej strony, że ujawniłaś przepis na tą śliczną fontannę. Przemyślę, podręczę i może w przyszłym roku coś się stworzy. Piękna inspiracja! Witam serdecznie (choć z małym poślizgiem) Fontanna to jeden z lepszych pomysłów , mam chęć na drugą od strony tarasu , tylko na razie nie ma kaski, ale kiedyś na pewno jakiś wodolejek tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts