Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

kakusek

Artech ma grubość 8mm

Inka 14

Elewacja w kolorze szaro buro pomazanym :D Na zdjęciach może nie wygląda tak żle ale elewacji jak na razie brak , a hamak dostałam za punkty na BP

e-mól

Ja to głównie traw ciekawych szukam , ale u nas z tym mizernie, ostatnio zamawiałam od Pana Surowińskiego z Ogrodów Traw, a jeśli chodzi o Toruń no to najciekawsze roślinki są chyba na Polnej ,no i dwa centra ogrodnicze w Ostaszewie, ale na Polnej więcej nowości i różnorodności

sara_78

Dzieki, a mojej kuchni nie lubię i nie polubię i też czasem mam chęć na demolkę ale wtedy lepiej wyłączyć muratora i napić się tak dla równowagi psychicznej ;)

RAMILA

Dokładnie taki "kolos" jak u mnie , mój ma wymiary 6,2 na 7,4 i jakoś tak strasznie wielki mi sie nie wydaje, chociaż pewnie juz sie z nim oswoiłam , bo na początku był chyba dużo większy hehe, a kiedyś mój mąż mi uświadomił że jedno z mieszkań jakie wynajmowaliśmy miało w sumie mniejszy metraż niż obecny tarasik :rolleyes: jak my tam sie pomieścilim to nie wiem

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

e-mól

Ja to głównie traw ciekawych szukam , ale u nas z tym mizernie, ostatnio zamawiałam od Pana Surowińskiego z Ogrodów Traw, a jeśli chodzi o Toruń no to najciekawsze roślinki są chyba na Polnej ,no i dwa centra ogrodnicze w Ostaszewie, ale na Polnej więcej nowości i różnorodności

Oj mizernie, tam gdzie ja dotarłam to nic do oglądania nie było.

Ja natomiast w trawki pl całą kolekcję zamówiłam, jak się rozrosną to może się powymieniamy.

witam!!mam pytanie odnośnie imienia córeczki zrobione na ścianie .Wiem ,że literki są z miateriału, ale niewiem czy ten materiał jest do czegos przyklejony czy tylko te literki wiszą na tych kokartkach????i jak udało ci sie tak super odnowić te łóżko czym jest pomalowane i jak zrobiłaś te chmurki ????pokój ZUZI jest śliczny ,dlatego jest moją inspiracja w urzadzaniu pokoju mojej 1,5 rocznej córeczki POLUSI !!!Pozdrawiam ciepło ps.czekam na nowe zdjęcia wnętrz ......

Aga sliczne dzieki -jestes niesamowita ze chcialo Ci sie fatygowac :-) Powiedz mi jeszcze gdzie uderzac (szukac) goscia ktory przewierci taki gryby kamien (fontanna) Trzeba sie pytac w jakis zakladach kamieniarskich?

sebul34 nie jestem pewna na 100 % ale mozliwe ze literki ktore ma Aga u swojej coreczki byly zamawiane tutaj http://allegro.pl/item1180389368_bajkowe_literki_imie_dziecka_16cm_nowe_wzory.html

e-mól

Co sie dziwić że każdy ogródek taki sam jak w centrach torunskich taki wybór, koniecznie będzie trzeba robić podziały i wymiany .

sebul34

Literki oczywiści z allegro , kupione tutaj http://allegro.pl/item1184880933_kolorowe_literki_imie_dziecka_promocja_next.html (polecam)

Łóżko malowałam akrylową farbą do drewna chyba duluxa , a chmurki - wycięłam szablon z papieru i białym spray 'em i po robocie :rolleyes:

kakusek

No problem :)

Nie mam pojęcia kto może przewiercić, a może jak kupisz taki kamlot w żwirowni to tam od razu mogą to zrobić, ja nie musiałam szukać bo wszystko zrobił pan który kładł kostkę

Anna eM

Ja oprócz literek dla Zuzy zamówilam też dla córeczki znajomych i podałam tylko kolorystykę pokoików dziewczyn , oba zestawy wyszły super i na pewno jest to oryginalny prezent.

Edytowane przez AgaG.

witaj AGA !!wiem że nie jestem pierwsza ,co do pytania ,ale bardzo mi się podobają twoje drzwi na dole tylko nie umiem ich znalesc na internecie jwiec jak bys umiała posłać mi jakis link i cene na priv?/dzieki bardzo i nie umiem sie doczekać zdjęć dokończonej łazienki na górze bo robie bardzo podobną i może zgapie te drzwiczki do pułek tylko chciałabym je zobaczyć !!dzięki i pozdrawiam

Witaj Aga:)

chciałabym zapytać o koszt wykonania podbitki? możesz mi napisać, gdzie została kupiona i z jakiego jest materiału??? czy widoczny kolor uzyskaliście sami, czy kupowaliście taką na gotowo??? bardzo ładnie się prezentuje i idealnie pasowałaby do moich orzechowych okien;);):)

PIĘKNY DOM!!!!!!!! pozdrawiam

• 4 weeks później...
  • 2 weeks później...

Witam...kiedyś Mąż pokazał mi parę fotek Twojego domu...przeglądnęłam pobieżnie i rzuciłam - za zimny i w ogóle nie podoba mi się ale....

zaczęłam tu wracać i analizować wnętrza...styl,łączenia,klasa...nie myśl,że Ci słodzę Ago ;)

zalogowałam się tu specjalnie po to by napisać,że nie mogę zapomnieć zdjęcia otwartego balkonu i powiewającej w nich delikatnej firany :)

Dom i wnętrza są po prostu zjawiskowe.

• 2 weeks później...

Witaj AgaG.

Nie pamiętam, czy już się witałam, ale na pewno już kiedyś przeglądałam Twój wątek i bardzo mi się podobał :)

Teraz trafiłam tutaj bo szukałam szarej farby i znalazłam, że wypowiadałaś się, że masz pomalowany prawie cały parter tikurillą J499? Jest to taki czysty szary tak? A raczej ciemny, czy raczej jasny, bo patrząc na zdjęcia w Twoim domu skłaniam się bardziej ku ciemnemu.

Jeśli możesz potwierdź to proszę i powiedz, czy jak pójdę tam gdzie sprzedają te farby i podam ten numerek to faktycznie będą od razu wiedzieć, co mają zrobić? :)

Bardzo spodobała mi się też umywalka, którą masz w łazience - pamiętasz może producenta i model? :)

[ATTACH=CONFIG]975[/ATTACH]