AgaG. 12.08.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 kakusek Artech ma grubość 8mm Inka 14 Elewacja w kolorze szaro buro pomazanym Na zdjęciach może nie wygląda tak żle ale elewacji jak na razie brak , a hamak dostałam za punkty na BP e-mól Ja to głównie traw ciekawych szukam , ale u nas z tym mizernie, ostatnio zamawiałam od Pana Surowińskiego z Ogrodów Traw, a jeśli chodzi o Toruń no to najciekawsze roślinki są chyba na Polnej ,no i dwa centra ogrodnicze w Ostaszewie, ale na Polnej więcej nowości i różnorodności sara_78 Dzieki, a mojej kuchni nie lubię i nie polubię i też czasem mam chęć na demolkę ale wtedy lepiej wyłączyć muratora i napić się tak dla równowagi psychicznej RAMILA Dokładnie taki "kolos" jak u mnie , mój ma wymiary 6,2 na 7,4 i jakoś tak strasznie wielki mi sie nie wydaje, chociaż pewnie juz sie z nim oswoiłam , bo na początku był chyba dużo większy hehe, a kiedyś mój mąż mi uświadomił że jedno z mieszkań jakie wynajmowaliśmy miało w sumie mniejszy metraż niż obecny tarasik jak my tam sie pomieścilim to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.08.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 e-mól Ja to głównie traw ciekawych szukam , ale u nas z tym mizernie, ostatnio zamawiałam od Pana Surowińskiego z Ogrodów Traw, a jeśli chodzi o Toruń no to najciekawsze roślinki są chyba na Polnej ,no i dwa centra ogrodnicze w Ostaszewie, ale na Polnej więcej nowości i różnorodności Oj mizernie, tam gdzie ja dotarłam to nic do oglądania nie było. Ja natomiast w trawki pl całą kolekcję zamówiłam, jak się rozrosną to może się powymieniamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 14.08.2010 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 witam!!mam pytanie odnośnie imienia córeczki zrobione na ścianie .Wiem ,że literki są z miateriału, ale niewiem czy ten materiał jest do czegos przyklejony czy tylko te literki wiszą na tych kokartkach????i jak udało ci sie tak super odnowić te łóżko czym jest pomalowane i jak zrobiłaś te chmurki ????pokój ZUZI jest śliczny ,dlatego jest moją inspiracja w urzadzaniu pokoju mojej 1,5 rocznej córeczki POLUSI !!!Pozdrawiam ciepło ps.czekam na nowe zdjęcia wnętrz ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 14.08.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2010 Aga sliczne dzieki -jestes niesamowita ze chcialo Ci sie fatygowac Powiedz mi jeszcze gdzie uderzac (szukac) goscia ktory przewierci taki gryby kamien (fontanna) Trzeba sie pytac w jakis zakladach kamieniarskich? sebul34 nie jestem pewna na 100 % ale mozliwe ze literki ktore ma Aga u swojej coreczki byly zamawiane tutaj http://allegro.pl/item1180389368_bajkowe_literki_imie_dziecka_16cm_nowe_wzory.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 18.08.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 dziekuję bardzo!! teraz tez mi sie wydaje ,że to te literki z alegro !!!jeszcze raz dzieki ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna eM 18.08.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ja tez zapisałam adres do tych literek no i juz wiem co młoda dostanie w prezencie od Cioci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 19.08.2010 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2010 (edytowane) e-mól Co sie dziwić że każdy ogródek taki sam jak w centrach torunskich taki wybór, koniecznie będzie trzeba robić podziały i wymiany . sebul34 Literki oczywiści z allegro , kupione tutaj http://allegro.pl/item1184880933_kolorowe_literki_imie_dziecka_promocja_next.html (polecam) Łóżko malowałam akrylową farbą do drewna chyba duluxa , a chmurki - wycięłam szablon z papieru i białym spray 'em i po robocie kakusek No problem Nie mam pojęcia kto może przewiercić, a może jak kupisz taki kamlot w żwirowni to tam od razu mogą to zrobić, ja nie musiałam szukać bo wszystko zrobił pan który kładł kostkę Anna eM Ja oprócz literek dla Zuzy zamówilam też dla córeczki znajomych i podałam tylko kolorystykę pokoików dziewczyn , oba zestawy wyszły super i na pewno jest to oryginalny prezent. Edytowane 19 Sierpnia 2010 przez AgaG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasae 24.08.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2010 witam urzekły mnie Twoje schody i kominek:Dczy mogłabyś napisać gdzie zakupiłaś kominek, jaki to rodzaj i cena? oraz koszt schodów, rodzaj drewna i namiar do firmy, która je wykonała?z góry dziękuję i gratuluję cudnego domu:)Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nutka1 25.08.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam. Bardzo podoba mi się narożnik santi . Proszę o opinię jak się sprawuje, bo też chciałabym tako zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebul34 30.08.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 witaj AGA !!wiem że nie jestem pierwsza ,co do pytania ,ale bardzo mi się podobają twoje drzwi na dole tylko nie umiem ich znalesc na internecie jwiec jak bys umiała posłać mi jakis link i cene na priv?/dzieki bardzo i nie umiem sie doczekać zdjęć dokończonej łazienki na górze bo robie bardzo podobną i może zgapie te drzwiczki do pułek tylko chciałabym je zobaczyć !!dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 05.09.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2010 Witaj Aga:) chciałabym zapytać o koszt wykonania podbitki? możesz mi napisać, gdzie została kupiona i z jakiego jest materiału??? czy widoczny kolor uzyskaliście sami, czy kupowaliście taką na gotowo??? bardzo ładnie się prezentuje i idealnie pasowałaby do moich orzechowych okien;) PIĘKNY DOM!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.09.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Też mam mieć Light Eye nad blatem (docelowo). W poszukiwaniu zdjęć przejrzałam cały Twój wątek. Najpierw - bo nie było, potem - bo nie mogłam się oderwać! Pięknie!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proxi 04.10.2010 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 witam , a ja zwróciłam uwagę na twój kominek, dla mnie rewelacja, połączenie nowoczesności z prostotą. ale jest bomba.Schody też rewelacja, czy mogłabyś podać namiary na stolarza, który ci je wykonywał? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romka 04.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 witam,bardzo mi się podoba łazienka na górze,widzę że są podane nazwy płytek,ale nie jestem pewna .płytki które są w górnej łazience -piękny szary jakbyś podała nazwę i gdzie je można kupić zwłasza w II gat. pozdrawiam ,piękne wnętrza......:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.10.2010 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Hejpodasz mi raz jeszcze na schodziarza, nie mogę znaleźć na swojej skrzynce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dzika. 17.10.2010 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2010 Witam...kiedyś Mąż pokazał mi parę fotek Twojego domu...przeglądnęłam pobieżnie i rzuciłam - za zimny i w ogóle nie podoba mi się ale.... zaczęłam tu wracać i analizować wnętrza...styl,łączenia,klasa...nie myśl,że Ci słodzę Ago zalogowałam się tu specjalnie po to by napisać,że nie mogę zapomnieć zdjęcia otwartego balkonu i powiewającej w nich delikatnej firany Dom i wnętrza są po prostu zjawiskowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.10.2010 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Aga gdzie jesteś, mam nadzieję że byczysz się w ciepłym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 22.10.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Czy ktoś z fanów tego wątku i wnętrz Agi dostał od niej namiary na stolarza od schodów, możecie mi go podać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika i lukasz 23.10.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Witam, ja też bardzo slicznie proszę o informacje ile kosztowały te piękne schody. Bede rownież wdzieczna za namiar i infomacje gdzie sie budowaliście Gratuluje pomysłu na dom, jest piekny. pozdrawiam, Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.10.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Witaj AgaG. Nie pamiętam, czy już się witałam, ale na pewno już kiedyś przeglądałam Twój wątek i bardzo mi się podobał Teraz trafiłam tutaj bo szukałam szarej farby i znalazłam, że wypowiadałaś się, że masz pomalowany prawie cały parter tikurillą J499? Jest to taki czysty szary tak? A raczej ciemny, czy raczej jasny, bo patrząc na zdjęcia w Twoim domu skłaniam się bardziej ku ciemnemu. Jeśli możesz potwierdź to proszę i powiedz, czy jak pójdę tam gdzie sprzedają te farby i podam ten numerek to faktycznie będą od razu wiedzieć, co mają zrobić? Bardzo spodobała mi się też umywalka, którą masz w łazience - pamiętasz może producenta i model? [ATTACH=CONFIG]975[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts