AgaG. 24.11.2009 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 jak dla mnie te paseczki za bardzo się ze sobą zlewają,dostałabym oczoplonsu podoba mi się z tamtych co podałas link taka w kropeczki ale podobnie jak betib nie dałabym tapety na skosy No właśnie tego się boję, żeby mała zawrotów głowy nie miała patrząc na tą ścianę, a zobaczę coś może wymyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 taka tapeta to tylko w minimalnych ilosciach bo paseczki sa bardzo waskie......ja dalabym tylko na te miejsca od podlogi a skosy w zadnym wypadku bo skos plus takie paski to na bank efekt jak po zejsciu z karuzeli ) a jak nam nie wierzysz to idz na forum gazetowe, na wnetrza , tam jest taka panienka womysia ...napisz ze chcesz zeby ona zrobila Ci wizualke.....wtedy na bank zrezygnujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 25.11.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 taka tapeta to tylko w minimalnych ilosciach bo paseczki sa bardzo waskie......ja dalabym tylko na te miejsca od podlogi a skosy w zadnym wypadku bo skos plus takie paski to na bank efekt jak po zejsciu z karuzeli ) a jak nam nie wierzysz to idz na forum gazetowe, na wnetrza , tam jest taka panienka womysia ...napisz ze chcesz zeby ona zrobila Ci wizualke.....wtedy na bank zrezygnujesz Właśnie o tym myślałam żeby dać ją pod ten skos.Dzięki i czekam na więcej podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 26.11.2009 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Kominek jest centralną częścią parteru.http://i46.tinypic.com/c5kdk.jpghttp://i47.tinypic.com/15rmf60.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 26.11.2009 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 pięknie gdzie Ty się ukrywałaś do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 26.11.2009 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj Aga domek zapowiada się przepięknie, a kominek... super!!!! bardzo mi się podoba tak skromnie ale z charakterem! I ma swietny kształt, nasz ma dokładnie odwrotny, tzw. vertykalny, co fajnie wyglada a le w użytkowaniu okazało się niezbyt wygodne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 26.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aga o w morde ale masz boski kominek możesz napisać co to za ramka wokół, z czego ona i koszt? a możesz mi jeszcze powiedzieć jakie masz tynki w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 26.11.2009 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 pięknie gdzie Ty się ukrywałaś do tej pory Dzięki. Jakoś czasu było mało na własną twórczość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 26.11.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Witaj Aga domek zapowiada się przepięknie, a kominek... super!!!! bardzo mi się podoba tak skromnie ale z charakterem! I ma swietny kształt, nasz ma dokładnie odwrotny, tzw. vertykalny, co fajnie wyglada a le w użytkowaniu okazało się niezbyt wygodne pozdrawiam Hej.Dziękuję, długo zastanawiałam się nad kominkiem ale jakoś kamień ,który wszędzie proponują jako ramę nie bardzo mi odpowiadał i kiedy zobaczyłam ten model to już na 100% wiedziałam że będzie mój. Odwiedziłam twój domek... piękny taras i schody.Super elewacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 26.11.2009 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 Aga o w morde ale masz boski kominek możesz napisać co to za ramka wokół, z czego ona i koszt? a możesz mi jeszcze powiedzieć jakie masz tynki w domu? Rama i model dokładnie takie jak tutaj : http://www.allegro.pl/item831699500_wklad_kominkowy_londres_bronpi_transport_4gratisy.html Tynki maszynowe były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 26.11.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzięki za linka siedzimy z mężem i wzdychamy do niego, jest zajebiaszczy!!! nie precyzyjnie napisałam, chodziło mi czy tynki są cem-wap, czy gipsowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 26.11.2009 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzięki za linka siedzimy z mężem i wzdychamy do niego, jest zajebiaszczy!!! nie precyzyjnie napisałam, chodziło mi czy tynki są cem-wap, czy gipsowe Nie ma sprawy Tynki gipsowe poza lazienkami i pralnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 26.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 dzięki Aga za info a na kiedy wstępnie przewidziana przeprowadzka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 27.11.2009 05:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 dzięki Aga za info a na kiedy wstępnie przewidziana przeprowadzka??? Do 15 stycznia musimy się przeprowadzić, bo teraz wynajmujemy lokum i taki właśnie mamy termin wypowiedzenia.Jeśli chodzi o nowy domek to nie będzie większych problemów( poza tym że nie mamy łóżka, kanapy , stołu itp.)Na pewno nie będzie wszystko na tip top, ale drzwi już się montują, kuchnia też,schody dziś zaczynają i właściwie można by już się wprowadzać ale...KANALIZACJA I WODA jeszcze nie doprowadzona.Niby mają termin do 15.XII mam nadzieję że dadzą radę, bo jakoś koczowanie u teściowej średnio mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 27.11.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 ojej to już niebawem super no u teściowej to też bym mieszkać nie chciała to czekamy na kuchnie, schody i drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 witaj Aga! ale u Was będzie pięknie! Jestem zachwycona Te szarości.... ahhhh... Jaka podłoga jest u Zuzy? Wygląda świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 27.11.2009 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 witaj Aga! ale u Was będzie pięknie! Jestem zachwycona Te szarości.... ahhhh... Jaka podłoga jest u Zuzy? Wygląda świetnie! Witam Dziękuję.Podłoga na całym piętrze (oprócz łazienki i pralni) to najzwyklejsze panele clasena, wygladadają ok i nawet się zgrały ze słupami.Kiedyś może wymienimy je na prawdziwe dech ale póki co nie jest źle a przy 130m podłogi cena paneli nas przekonała Wasza przebudowa zapowiada się wspaniale.Gdybym dziś wybierała projekt domu byłby on na pewno w podobnym stylu.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 27.11.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 [Podłoga na całym piętrze (oprócz łazienki i pralni) to najzwyklejsze panele clasena, wygladadają ok i nawet się zgrały ze słupami.Kiedyś może wymienimy je na prawdziwe dech ale póki co nie jest źle a przy 130m podłogi cena paneli nas przekonała Dziękuję. Wyglądają super! no i ze słupami rzeczywiście bardzo fajnie zgrały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 27.11.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam Śmiało się przeprowadzaj, takie mieszkanie w niewykończonym domu ma trochę specyficznego uroku a tak naprawdę dopiero w użytkowaniu pewne rzeczy wychodzą na jaw, można sobie wszystko wygodnie urządzić. My juz rok mieszkamy a sporo jeszcze do zrobienia,tak wyszło... powodzenia w przeprowadzce. Będę podglądać twoje wnętrza pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 27.11.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Witam Śmiało się przeprowadzaj, takie mieszkanie w niewykończonym domu ma trochę specyficznego uroku a tak naprawdę dopiero w użytkowaniu pewne rzeczy wychodzą na jaw, można sobie wszystko wygodnie urządzić. My juz rok mieszkamy a sporo jeszcze do zrobienia,tak wyszło... powodzenia w przeprowadzce. Będę podglądać twoje wnętrza pozdrawiam Czekam już właściwie tylko na wodę i kanalizę i wreszcie na swoim. Tak naprawdę będzie to pierwszy nasz dom, do tej pory mieszkaliśmy na wynajętych mieszkaniach, wiec nie przeraża mnie brak detali typu kanapa,stół czy lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts