Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

jak dla mnie te paseczki za bardzo się ze sobą zlewają,dostałabym oczoplonsu :o

podoba mi się z tamtych co podałas link taka w kropeczki ale podobnie jak betib nie dałabym tapety na skosy

No właśnie tego się boję, żeby mała zawrotów głowy nie miała patrząc na tą ścianę, a zobaczę coś może wymyślę

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

taka tapeta to tylko w minimalnych ilosciach bo paseczki sa bardzo waskie......ja dalabym tylko na te miejsca od podlogi a skosy w zadnym wypadku bo skos plus takie paski to na bank efekt jak po zejsciu z karuzeli :))

a jak nam nie wierzysz to idz na forum gazetowe, na wnetrza , tam jest taka panienka womysia ...napisz ze chcesz zeby ona zrobila Ci wizualke.....wtedy na bank zrezygnujesz :)

taka tapeta to tylko w minimalnych ilosciach bo paseczki sa bardzo waskie......ja dalabym tylko na te miejsca od podlogi a skosy w zadnym wypadku bo skos plus takie paski to na bank efekt jak po zejsciu z karuzeli :))

a jak nam nie wierzysz to idz na forum gazetowe, na wnetrza , tam jest taka panienka womysia ...napisz ze chcesz zeby ona zrobila Ci wizualke.....wtedy na bank zrezygnujesz :)

Właśnie o tym myślałam żeby dać ją pod ten skos.Dzięki i czekam na więcej podpowiedzi :D

Witaj Aga :-)

domek zapowiada się przepięknie, a kominek... super!!!! bardzo mi się podoba tak skromnie ale z charakterem! I ma swietny kształt, nasz ma dokładnie odwrotny, tzw. vertykalny, co fajnie wyglada a le w użytkowaniu okazało się niezbyt wygodne ;-)

pozdrawiam :-)

Hej.Dziękuję, długo zastanawiałam się nad kominkiem ale jakoś kamień ,który wszędzie proponują jako ramę nie bardzo mi odpowiadał i kiedy zobaczyłam ten model to już na 100% wiedziałam że będzie mój.

Odwiedziłam twój domek... piękny taras i schody.Super elewacja.

Aga

o w morde ale masz boski kominek :D możesz napisać co to za ramka wokół, z czego ona i koszt?

a możesz mi jeszcze powiedzieć jakie masz tynki w domu?

Rama i model dokładnie takie jak tutaj :

http://www.allegro.pl/item831699500_wklad_kominkowy_londres_bronpi_transport_4gratisy.html

Tynki maszynowe były

dzięki Aga za info :D

a na kiedy wstępnie przewidziana przeprowadzka???

Do 15 stycznia musimy się przeprowadzić, bo teraz wynajmujemy lokum i taki właśnie mamy termin wypowiedzenia.Jeśli chodzi o nowy domek to nie będzie większych problemów( poza tym że nie mamy łóżka, kanapy , stołu itp.)Na pewno nie będzie wszystko na tip top, ale drzwi już się montują, kuchnia też,schody dziś zaczynają i właściwie można by już się wprowadzać ale...KANALIZACJA I WODA jeszcze nie doprowadzona.Niby mają termin do 15.XII mam nadzieję że dadzą radę, bo jakoś koczowanie u teściowej średnio mnie cieszy :o :wink:

witaj Aga! ale u Was będzie pięknie! Jestem zachwycona :D Te szarości.... ahhhh...

Jaka podłoga jest u Zuzy? Wygląda świetnie!

Witam

Dziękuję.Podłoga na całym piętrze (oprócz łazienki i pralni) to najzwyklejsze panele clasena, wygladadają ok i nawet się zgrały ze słupami.Kiedyś może wymienimy je na prawdziwe dech ale póki co nie jest źle a przy 130m podłogi cena paneli nas przekonała :D

Wasza przebudowa zapowiada się wspaniale.Gdybym dziś wybierała projekt domu byłby on na pewno w podobnym stylu.Powodzenia

[Podłoga na całym piętrze (oprócz łazienki i pralni) to najzwyklejsze panele clasena, wygladadają ok i nawet się zgrały ze słupami.Kiedyś może wymienimy je na prawdziwe dech ale póki co nie jest źle a przy 130m podłogi cena paneli nas przekonała :D

Dziękuję. Wyglądają super! no i ze słupami rzeczywiście bardzo fajnie zgrały :D

Witam

Śmiało się przeprowadzaj, takie mieszkanie w niewykończonym domu ma trochę specyficznego uroku :wink: a tak naprawdę dopiero w użytkowaniu pewne rzeczy wychodzą na jaw, można sobie wszystko wygodnie urządzić. My juz rok mieszkamy a sporo jeszcze do zrobienia,tak wyszło... powodzenia w przeprowadzce. Będę podglądać twoje wnętrza :)

pozdrawiam

Witam

Śmiało się przeprowadzaj, takie mieszkanie w niewykończonym domu ma trochę specyficznego uroku :wink: a tak naprawdę dopiero w użytkowaniu pewne rzeczy wychodzą na jaw, można sobie wszystko wygodnie urządzić. My juz rok mieszkamy a sporo jeszcze do zrobienia,tak wyszło... powodzenia w przeprowadzce. Będę podglądać twoje wnętrza :)

pozdrawiam

Czekam już właściwie tylko na wodę i kanalizę i wreszcie na swoim.

Tak naprawdę będzie to pierwszy nasz dom, do tej pory mieszkaliśmy na wynajętych mieszkaniach, wiec nie przeraża mnie brak detali typu kanapa,stół czy lampa :lol: