marxxx 09.03.2011 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 jestem pod ogromnym wrażeniem- cudnie i jeszcze raz cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 27.03.2011 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2011 AgaG. bywasz tutaj czasami? pokażesz coś więcej? właśnie o Tobie parę dni temu wspomniałam na moim wątku - tzn bez Twojego nicka, ale o to że masz komienk z metalową ramą[ wiesz że jest śliczna] i zastanawiałyśmy się z naberia czy taka rama bardzo się nagrzewa jak się pali w kominku? zima prawie że się skończyła - czy możesz nam podpowiedzieć co i jak dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 07.05.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 AgaG. podnoszę posta może czasem odwiedzisz swój wątek. Nadal interesuje mnie kominek i dowiedzenie się o jego ocenę [a może i cenę ] po zimie i użytkowaniu. jak było? jak jest? nadal byś kupiła ten sam model? Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 26.07.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Ale szkoda, że się na zdjęcia nie załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izotopki3 11.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 bardzo proszęczy ktoś z Was mógłby wstawić na forum zdięcia schodów i łazienki górnej AgaG.Nie wiem dlaczego ale zamiast zdięć schodów czy innych zdięć pokazują mi się jakieś bezsęsowne obrazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikawska 03.11.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 witam. buduję pinokia 2g. bardzo proszę o jakies zdjęcia z wnętrza domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts