justyna27 29.11.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Dzień doberek Aga a jaka płytę i piekarnik kupujesz/kupiłas??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.11.2009 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 dorothy Witaj .Dziękuję i zapraszam serdecznie Lutajka Na dole to Apavisa Grey Beton , a u góry Refin Artech Eko-logik w obu przypadkach udało mi się zdobyć II gatunek justyna27 Piekarnik kompaktowy ( z mikrofalą) AEG KB 9800 E-M Płyta indukcyjna Electolux EHD 60020 P Już kupione w sklepie internetowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rena 29.11.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Aga, pięknie zapowiadają się twoje wnętrza, czekamy na następne fotki, nie zawiedź nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oldzia 29.11.2009 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj no domek naprawdę zapowiada się świetnie , bardzo spodobały mi się drzwi wejściowe- czy możesz podać, jaki to kolor??? i czy były robione na zamówienie, czy może zakupione w konkretnym sklepie? powodzenia w dalszych pracach wykończeniowych - będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.11.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Aga, pięknie zapowiadają się twoje wnętrza, czekamy na następne fotki, nie zawiedź nas. Cześć. Mam nadzieję ,że nie zawiodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 29.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj no domek naprawdę zapowiada się świetnie , bardzo spodobały mi się drzwi wejściowe- czy możesz podać, jaki to kolor??? i czy były robione na zamówienie, czy może zakupione w konkretnym sklepie? powodzenia w dalszych pracach wykończeniowych - będę zaglądać Hej.Drzwi wykonał lokalny stolarz.Nie wiem czym były bejcowane, ale jak będzie u mnie to zapytam. Dzięki i zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 30.11.2009 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Schody.Właściwie nie wiem jak beda wyglądały, bo powstają na podstawie trzech zdjęć różnych schodów.Stolarz narysował jakiś szkic, który niewiele rozjaśnił mi w głowie .Jednego jestem pewna stopnie bedą piękne , grube na 8cmhttp://i46.tinypic.com/ego578.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 30.11.2009 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Jeden parapet mam skończony , pozostałym brakuje listewek wykończeniowychhttp://images47.fotosik.pl/233/09b8b7d3b8a2711bmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 30.11.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej Aga dzięki za odp w sprawie AGD, mogę zapytać jaki masz kolor okien??? bardzo jest kolor podobny do tego który my mamy mieć a parapety super, z czego? drzewo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 30.11.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 hej Aga dzięki za odp w sprawie AGD, mogę zapytać jaki masz kolor okien??? bardzo jest kolor podobny do tego który my mamy mieć a parapety super, z czego? drzewo? Nie ma sprawy. Okna ciemny orzech, a parapety drewniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 30.11.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 podziwiam, piękny domek,, skromny ale robiony ze smakiem, podobają mi się takie klimaty, kominek cudny, będę podglądała dalej , pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 01.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 beti,kris,mimi Dziekuję za miłe słowa. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 01.12.2009 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nie cierpię tych kolumienek i nie wiem co z nimi zrobic Na zewnątrz bedą donice , a w nich wysokie trawy , które zasłonią kolumny, a w srodku... nie wiem. Najpierw chciałam je obudować drewnem na kwadratowo, nie całe, tylko od góry i do dołu, a pośrodku miała zostać goła kolumna, ale za bardzo zwiększyły by się gabaryty. Potem był plan zostawienia takich surowych , betonowych słupów i tylko na dole i od góry taka opaska z kwasiaka. Na dzień dzisiejszy są w kolorze ścian , zostawiłam te wszystkie dziurki i nierówności i nie wiem co dalej, może cokoły z drewnianych listew w kolorze schodów, a może jednak z kwasiaka ( schody beda miały metalowe słupki). A najchętniej to bym je wywaliła http://images36.fotosik.pl/120/f3f42ecd62f322ccmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 01.12.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 takie kolumienki też mają swój urok i surowe, spękane mogą fajnie wyglądać. piękny zaczątek schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 01.12.2009 15:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 takie kolumienki też mają swój urok i surowe, spękane mogą fajnie wyglądać. piękny zaczątek schodów Wygladają ok takie niewykończone, ale nie pałam do nich miłością i muszę co dać na cokoły. Dziś zaczął tłuc mi się po głowie pomysł, żeby okleić je tapetą z Monroe (tą z 1 str) .Jutro pojadę na budowę i to przemyślę Te schody spać mi nie dają, oby wyszły tak jak sobie to wyobrażam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 01.12.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam . Trafiłam na Wasz dziennik przez kominek Muszę doczytać czy to kwasiaczek? Jeśli tak to normalnie odgapię pomysł Co do otoczaków to zależy jaką chcesz wielkość , w ogordniczych raczej takie drobiazgi sa , ale ja znalazłam coś , bo też będę wypełaniać rynnę w łazience otoczkamia http://www.artgranit.pl/otoczaki,145.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 01.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witam! Piekne wnętrze szczególnie drzwi wewnętrzne- czy mogę znać cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 01.12.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 takie kolumienki też mają swój urok i surowe, spękane mogą fajnie wyglądać. piękny zaczątek schodów Wygladają ok takie niewykończone, ale nie pałam do nich miłością i muszę co dać na cokoły. Dziś zaczął tłuc mi się po głowie pomysł, żeby okleić je tapetą z Monroe (tą z 1 str) .Jutro pojadę na budowę i to przemyślę . fajny pomysł z tą tapetą, mnie już się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 02.12.2009 06:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 delfina7 Witam serdecznie Linka do kominka na str.1 No właśnie o takie otoczaki mi chodzi,tylko mam nadzieje ,że znajdę je gdzieś bliżej Torunia.Dzięki , muszę zajrzeć do Ciebie beti,kris,mimi Dziś to przemyślę na miejscu Inka 14 Cześć.Z ceną to nie jest tak prosto, bo dostaliśmy duuuuuuuży rabat, przy zakupie 8szt, z tym że u góry mam 5szt DRE, a na dole 3 szt Prestige. Wyślę Ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 02.12.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Byłam na budowie ale dalej nie wiem czy zostawić te kolumny w spokoju czy zamawiać tapetęOby mnie tylko za bardzo nie poniosło z tym tapetowaniem.U syna w pokoju dałam czadu. http://i48.tinypic.com/6j0ncp.jpghttp://i48.tinypic.com/303ebyr.jpgDobrze że ma wielki pokój http://i50.tinypic.com/b7gi1y.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts