marta1210 02.12.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 pięknie zapowiada się ten dom zachwycona jestem i kominkiem, i lazienkami, cudny szary!! będę obserwować co się u Was zmienia a co do przeprowadzki- my mieszkalismy w jednym pokoju, gdy w reszcie szaleli jeszcze malarze i szllifowali sciany. Lekko nie bylo (pyl, brak drzwi), ale wolelismy sie przeprowadzic, niz ciagle na budowe dojezdzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 02.12.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 to tapeta? ale niesamowity efekt - jakas siatka, rusztowanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.12.2009 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 wow! schody bajer! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 02.12.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 oj dałaś czadu z tapetą, ale efekt czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti,kris,mimi 02.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 potwierdzam efekt niesamowity, masz super pomysły kochana, pozdowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona25 02.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 HEJ!Trafilam tutaj przez forum o kaminkach,i co widze??Oprocz kominka jest u Was duzo innych ciekawych pomyslow.W pierwszej kolejnosci zdradze ci,ze ponad pol roku przed rozpoczeciem budowy na wyswietlaczu ekranu mielismy wlasnie projekt pinokio 2G.Zastanawialo mnie zawsze to,ze niemoglam doszukac sie zbyt wiele informacji o tym projekcie,jak dobrze pamietam znalazlam na forum chyba tylko 3 opinie na jego temat.Ale to nic ,bo i tak okazalo sie ze projekt Pinokio nie moze byc zrealizowany na naszej dzialce.W ten sposob wybralismy nasz M16.I tu mam podobny problem do Twojego.Na zew.mamy az 4 kolumny i w srodku 1.Ja zastanawialam sie nad tynkiem dekoracyjnym(na kolumnie w srodku przy schodach)tylko niewiem jak bedzie to wspolgrac z reszta otoczenia.Z niecierpliwoscia czekam na fotki z realizacji schodow . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 03.12.2009 06:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Witam wszystkich nowych gosci Dziękuję za miłe słowa, człowiek jak rano przeczyta takie opinie od razu ma chęć działać, tym bardziej ,ze wczoraj wieczorem znowu znalazłam kilka rzeczy do przeróbki, np włącznik przy schodach "położył" się na jednym stopniu, eh życie.... marta1210 Cześć Mieszkać na polu bitwy nie jest łatwo, u mnie w zasadzie zostało już niewiele pracy tylko z tymi przyłączami na zewnątrz wciąż walczą, a czas biegnie jak zwariowany!!!!! Iwona25 Super ten Twój projekt, a widzę że masz zamiar wykończyć go bardzo nowocześnie.życzę wytrwałości i będę zaglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 03.12.2009 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 AMFI O taki właśnie efekt chodziło Basia_KRK Wczoraj widziałam już ze stopniami i wiesz co wyszły BOMBA. justyna27 beti,kris,mimi Dziękuję No to teraz do roboty . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.12.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Basia_KRK Wczoraj widziałam już ze stopniami i wiesz co wyszły BOMBA. Nie wątpię Aga Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.12.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Chyba zostawię na nich ten perski dywanhttp://i50.tinypic.com/1075lc0.jpghttp://i45.tinypic.com/2di3vro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Inka 14 05.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cudne te schody, mnie niedługo też czeka wybór schodków. Z jakiego drewna są u Ciebie i czym pomalowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Trafiłam przez przypadek i zostaję pięknie u Ciebie! kuchnia...czekam na efekt końcowy, u mnie tez ma byc biała z połyskiem.Gratuluje nietuzinkowych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.12.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Cudne te schody, mnie niedługo też czeka wybór schodków. Z jakiego drewna są u Ciebie i czym pomalowane. Dębowe bejcowane na orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 05.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Trafiłam przez przypadek i zostaję pięknie u Ciebie! kuchnia...czekam na efekt końcowy, u mnie tez ma byc biała z połyskiem.Gratuluje nietuzinkowych pomysłów Zapraszam jak najczęściej. Zajrzałam do Ciebie i jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AMFI 06.12.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 SPER, bardzo efektowne schody! ale poprosze o pełna odslonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 06.12.2009 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 SPER, bardzo efektowne schody! ale poprosze o pełna odslonę Jak tylko wyniosą się wszystkie ekipy wykańczające( głównie mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 07.12.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Aga domek i wnetrze boskie!!!!!!!! Bardzo moje klimaty...std zagladac bede czesto i zastanawiam sie czy masz juz jakis typ mebli i sofy do salonu...? Poki co interesuje mnie Twoja kabina prysznicowa w łazience na dole, jaka firma???Pozdrawiam i sledze uwaznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pola08 07.12.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pięknie będzie u Ciebie!!!! Dodałam do ulubionych Mogę zapytać tylko jakiej marki i skąd jest zlew w górnej łazience i lampy podświetlające kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 07.12.2009 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Aga domek i wnetrze boskie!!!!!!!! Bardzo moje klimaty...std zagladac bede czesto i zastanawiam sie czy masz juz jakis typ mebli i sofy do salonu...? Poki co interesuje mnie Twoja kabina prysznicowa w łazience na dole, jaka firma??? Pozdrawiam i sledze uwaznie:) Witam gorąco. No właśnie dzisiaj byłam oglądać narożniki , ja bardzo chciałam obszyty grubą tkaniną coś w szaro, czarno, białej tonacji, ale musiałam iść na kompromis z mężem i będzie czarna skóra. Mam o tyle zawężony wybór że kanapa musi być z funkcja spania i ogranicza mnie też cena, ale faworyta już mam http://1.1.1.2/bmi/c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/3136/wizytowki/3136/produkty/1_2683002_JPG.jpg Stolik na str.1 galerii ,szafka rtv będzie wisząca, z tych samych płyt co meble kuchenne, więcej mebli do salonu nie przewiduję Co do kabiny to mam Ronal Pur light 90 Zapraszam i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 07.12.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Pięknie będzie u Ciebie!!!! Dodałam do ulubionych Mogę zapytać tylko jakiej marki i skąd jest zlew w górnej łazience i lampy podświetlające kamienie? Cześć , bardzo mi miło .... Umywalka Koło Quattro 120, a te lampki to oprawy halogenowe z obi paulmman zdaje się, takie po 60zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts