Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

pięknie zapowiada się ten dom

zachwycona jestem i kominkiem, i lazienkami, cudny szary!!

będę obserwować co się u Was zmienia

a co do przeprowadzki- my mieszkalismy w jednym pokoju, gdy w reszcie szaleli jeszcze malarze i szllifowali sciany. Lekko nie bylo (pyl, brak drzwi), ale wolelismy sie przeprowadzic, niz ciagle na budowe dojezdzac

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

HEJ!Trafilam tutaj przez forum o kaminkach,i co widze??Oprocz kominka jest u Was duzo innych ciekawych pomyslow.W pierwszej kolejnosci zdradze ci,ze ponad pol roku przed rozpoczeciem budowy na wyswietlaczu ekranu mielismy wlasnie projekt pinokio 2G.Zastanawialo mnie zawsze to,ze niemoglam doszukac sie zbyt wiele informacji o tym projekcie,jak dobrze pamietam znalazlam na forum chyba tylko 3 opinie na jego temat.Ale to nic ,bo i tak okazalo sie ze projekt Pinokio nie moze byc zrealizowany na naszej dzialce.W ten sposob wybralismy nasz M16.I tu mam podobny problem do Twojego.Na zew.mamy az 4 kolumny i w srodku 1.Ja zastanawialam sie nad tynkiem dekoracyjnym(na kolumnie w srodku przy schodach)tylko niewiem jak bedzie to wspolgrac z reszta otoczenia.Z niecierpliwoscia czekam na fotki z realizacji schodow .

Witam wszystkich nowych gosci :D Dziękuję za miłe słowa, człowiek jak rano przeczyta takie opinie od razu ma chęć działać, tym bardziej ,ze wczoraj wieczorem znowu znalazłam kilka rzeczy do przeróbki, np włącznik przy schodach "położył" się na jednym stopniu, eh życie....

marta1210

Cześć

Mieszkać na polu bitwy nie jest łatwo, u mnie w zasadzie zostało już niewiele pracy tylko z tymi przyłączami na zewnątrz wciąż walczą, a czas biegnie jak zwariowany!!!!!

Iwona25

Super ten Twój projekt, a widzę że masz zamiar wykończyć go bardzo nowocześnie.życzę wytrwałości i będę zaglądać :wink:

Aga domek i wnetrze boskie!!!!!!!! Bardzo moje klimaty...std zagladac bede czesto i zastanawiam sie czy masz juz jakis typ mebli i sofy do salonu...? Poki co interesuje mnie Twoja kabina prysznicowa w łazience na dole, jaka firma???

Pozdrawiam i sledze uwaznie:)

Witam gorąco.

No właśnie dzisiaj byłam oglądać narożniki , ja bardzo chciałam obszyty grubą tkaniną coś w szaro, czarno, białej tonacji, ale musiałam iść na kompromis z mężem i będzie czarna skóra. Mam o tyle zawężony wybór że kanapa musi być z funkcja spania i ogranicza mnie też cena, ale faworyta już mam

http://1.1.1.2/bmi/c.meble.pl/gfx/uzytkownicy/3136/wizytowki/3136/produkty/1_2683002_JPG.jpg

Stolik na str.1 galerii ,szafka rtv będzie wisząca, z tych samych płyt co meble kuchenne, więcej mebli do salonu nie przewiduję

Co do kabiny to mam Ronal Pur light 90

Zapraszam i pzdr

Pięknie będzie u Ciebie!!!! Dodałam do ulubionych :D Mogę zapytać tylko jakiej marki i skąd jest zlew w górnej łazience i lampy podświetlające kamienie?

Cześć , bardzo mi miło ....

Umywalka Koło Quattro 120, a te lampki to oprawy halogenowe z obi paulmman zdaje się, takie po 60zł sztuka :wink: