Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom Agi

Recommended Posts

agip

Hej. Zadzwonili ze sklepu że ta skóra bycast odpada jeśli chodzi o wybraną przez nas sofę wiec problem rozwiązał się sam i dobrze :lol:

Tapeta jest przepiękna,to taki kolaż zdjęć.Myślę,że na całej ścianie nie bardzo, lepiej jako akcent lub właśnie taki obraz.Jeśli trzy pasy to może fajnie by wyglądały rozdzielane niewielką przerwa w pasującym odcieniu.

A jeśli chodzi o stoliki to o tym samym kiedyś myślałam, ale na razie nie wybrałam jeszcze łóżka :wink:

• Odpowiedzi 605
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziekuje Agus :) Widzialam te drzwiczki ale jakos nie skojarzylam ze to ta sama sciana kominkowa.Ja tez kombinowalam aby czesc sciany oblozyc lupkiem a tam gdzie jest wyczystka zamontowac takie uchylne drzwiczki do ktorych tez przykleilabym lupek.Tak sobie to wymyslam ale nie wiem czy jest do zrealizowania.

Twoja gorna lazienka powalila mnie na kolana.Bardzo lubie szary kolor ale ze wzgledu ze poprzednie lokum ktore bylo urzadzone w tej tonacji postanowailam ze w nowym domku sobie go odpuszcze.No i po zobaczeniu twojej lazienki znow wpadlam jak sliwka w kompot :oops:

kakusek

A widzisz, na to to żeby przykleić łupek do drzwiczek nie wpadłam, muszę sprawdzić czy byłoby to u mnie możliwe (jesteś genialna) . U mnie te cholerne drzwiczki widać od razu na dzień dobry, są vis-a-vis wejścia, już myślałam o jakiejś dużej , białej donicy co by je zasłonić.

Co do szarego, to wiem jak ciężko jest uwolnić się od niego :wink:

Nelli Sza

Witam w moich progach.

Jak miło czytać takie opinie o swojej pracy. Dziękuję.

Chyba zmienię nazwę galerii na "Dom Rusałki bagiennej"

Wczoraj zapomniałam włączyć alarma w domu, no wiec o 18 w auto i na działkę, a dom jest 400 m od drogi głównej, właściwie w szczerym polu, totalne ciemności, do tego wszystko rozkopane przez tą cholerną kanalizację . Odcinek drogi przed moim domem całkowicie rozebrany, a dom otoczony taśmą ( jak by tak ktoś morderstwo popełnił) . Zostawiłam auto na długich i myślę skoro tu mnie otoczyli to bokiem podejdę, a dodam że wychodząc z mieszkania , na szybko ,wskoczyłam w takie wiosenne buty.No i wpadłam po kolana w bagno w tych klapkach.

Zdjęcia nie aktualne od wczoraj

Tu gdzie stoi polo teraz jest dół :o

http://images41.fotosik.pl/232/a85c5cbc3174070cmed.jpg

A przez te mokradła brnęłam , by zdążyć przed złodziejami

http://images41.fotosik.pl/232/8d2ff0998d4b56dbmed.jpg

Muszę kupić jakieś czaderskie kalosze!!!A wtedy do głównej w gumiakach, a w reklamówce botki na zmianę :wink: O matko gdzie ja sie przeprowadzam :o

Pozwolę dołączyć się do Ochów i Achów :lol:

Piękne wnętrza, kolorystyka domu i z zewnątrz i wewnątrz jak nasza (jeszcze w trakcie koncepcji- akcja wykończenie wiosną).

Poza tym zakochałam się w Monroe, chociaż do Audrey mi bliżej, nie ma z nią takich cudeniek?

Pozdrawiam i będę zaglądać stale :D

W domu dużo sie dzieje :lol:

Kuchnia prawie gotowa, garderoba też , lampy zamówione(wybór ograniczyłam tylko do jednego sklepu bo można zwariować tyle tego)W pokojach u dzieciaków już składają szafy i komody......WYMIENIAMY PODBITKĘ NA DREWNIANĄ!!!! :lol: :lol: :lol:

assiak

Witaj u mnie , bardzo dziękuję i życzę powodzenia na tym ciężkim etapie budowy domu :wink:

majamp

Cześć, widzę, że w kalosze uzbrojona byłaś już dawno, ja do tej pory wykończyłam juz kilka par butów.Twój dom zapowiada się bardzo ciekawie, przeszklenie na antresoli będzie na pewno wyglądać super.

Niestety tapetę widziałam tylko z MM.Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny.

ines2707

Miło mi ,wielkie dzięki za miłe słowa :D

Hej Aga. czekamy na fotki, wszystko śliczne.

Dasz kobieto namiar na drzwi wewn.

Link, nazwa, cena itp

Wpisałam w google prestige, ale nie znalazłam Twoich.

No to jeszcze raz

http://www.rattanprestige.pl/main_pl.html model WL10B

Fotki będą .....o ile zajadę na budowę jak będzie widno, bo tam na razie dwie gołe żarówki się bujają :wink:

O dzięki, znam dobrze te meble,a le nie dopatrzyłam się nigdy, że drzwi też robią.

Czy w tych Twoich są szybki? z czego one są, drewno-szkło?

podasz cenę?

To wygląda tak jakby listewki z drewna olejowanego wtopione były w szkło mrożone (nie wiem jak to dokładniej opisać) jak bede jutro rano na budowie to spróbuję zrobić jakies lepsze fotki :) Ościeżnica ma ramę aluminiowa wypełnioną drewnem.

Wysłałam ci priv