AgaG. 08.12.2009 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 agip Hej. Zadzwonili ze sklepu że ta skóra bycast odpada jeśli chodzi o wybraną przez nas sofę wiec problem rozwiązał się sam i dobrze Tapeta jest przepiękna,to taki kolaż zdjęć.Myślę,że na całej ścianie nie bardzo, lepiej jako akcent lub właśnie taki obraz.Jeśli trzy pasy to może fajnie by wyglądały rozdzielane niewielką przerwa w pasującym odcieniu. A jeśli chodzi o stoliki to o tym samym kiedyś myślałam, ale na razie nie wybrałam jeszcze łóżka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 08.12.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 dzięki Aguś za odpowiedź im dłużej wpatruję się w tą tapetę tym bardziej ją kocham, ale mąż nie chce żadnych twarzy, woli architekturę a co do sofy to po kłopocie i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.12.2009 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Nie lubi być chłopak podglądany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agip 08.12.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 hehehe, no chyba wstydliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.12.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Aga piękna łazienka w takiej to tylko się relaksować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 08.12.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Dziekuje Agus Widzialam te drzwiczki ale jakos nie skojarzylam ze to ta sama sciana kominkowa.Ja tez kombinowalam aby czesc sciany oblozyc lupkiem a tam gdzie jest wyczystka zamontowac takie uchylne drzwiczki do ktorych tez przykleilabym lupek.Tak sobie to wymyslam ale nie wiem czy jest do zrealizowania. Twoja gorna lazienka powalila mnie na kolana.Bardzo lubie szary kolor ale ze wzgledu ze poprzednie lokum ktore bylo urzadzone w tej tonacji postanowailam ze w nowym domku sobie go odpuszcze.No i po zobaczeniu twojej lazienki znow wpadlam jak sliwka w kompot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 08.12.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 aneta s Eh....naprawdę bym już chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.12.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Jak tu pięknie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie spuszczę Cię z oka!!!!!!!! BOSKO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.12.2009 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 kakusek A widzisz, na to to żeby przykleić łupek do drzwiczek nie wpadłam, muszę sprawdzić czy byłoby to u mnie możliwe (jesteś genialna) . U mnie te cholerne drzwiczki widać od razu na dzień dobry, są vis-a-vis wejścia, już myślałam o jakiejś dużej , białej donicy co by je zasłonić. Co do szarego, to wiem jak ciężko jest uwolnić się od niego Nelli Sza Witam w moich progach. Jak miło czytać takie opinie o swojej pracy. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 09.12.2009 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Chyba zmienię nazwę galerii na "Dom Rusałki bagiennej" Wczoraj zapomniałam włączyć alarma w domu, no wiec o 18 w auto i na działkę, a dom jest 400 m od drogi głównej, właściwie w szczerym polu, totalne ciemności, do tego wszystko rozkopane przez tą cholerną kanalizację . Odcinek drogi przed moim domem całkowicie rozebrany, a dom otoczony taśmą ( jak by tak ktoś morderstwo popełnił) . Zostawiłam auto na długich i myślę skoro tu mnie otoczyli to bokiem podejdę, a dodam że wychodząc z mieszkania , na szybko ,wskoczyłam w takie wiosenne buty.No i wpadłam po kolana w bagno w tych klapkach. Zdjęcia nie aktualne od wczoraj Tu gdzie stoi polo teraz jest dół http://images41.fotosik.pl/232/a85c5cbc3174070cmed.jpg A przez te mokradła brnęłam , by zdążyć przed złodziejami http://images41.fotosik.pl/232/8d2ff0998d4b56dbmed.jpg Muszę kupić jakieś czaderskie kalosze!!!A wtedy do głównej w gumiakach, a w reklamówce botki na zmianę O matko gdzie ja sie przeprowadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
assiak 13.12.2009 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Łazienka.... BOSKA!!!!!!!!!!!!!GRATULUJĘ!!!!!Zresztą cały dom bardzo mi się podoba! Bardzo w moim stylu!!!Ja dopiero rozpoczynam etap wykańczania... Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 13.12.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Pozwolę dołączyć się do Ochów i Achów Piękne wnętrza, kolorystyka domu i z zewnątrz i wewnątrz jak nasza (jeszcze w trakcie koncepcji- akcja wykończenie wiosną). Poza tym zakochałam się w Monroe, chociaż do Audrey mi bliżej, nie ma z nią takich cudeniek? Pozdrawiam i będę zaglądać stale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ines2707 13.12.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Przepiekny domek, jeszcze piekniejsze wnętrze.Gratuluję gustu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 14.12.2009 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 W domu dużo sie dzieje Kuchnia prawie gotowa, garderoba też , lampy zamówione(wybór ograniczyłam tylko do jednego sklepu bo można zwariować tyle tego)W pokojach u dzieciaków już składają szafy i komody......WYMIENIAMY PODBITKĘ NA DREWNIANĄ!!!! assiak Witaj u mnie , bardzo dziękuję i życzę powodzenia na tym ciężkim etapie budowy domu majamp Cześć, widzę, że w kalosze uzbrojona byłaś już dawno, ja do tej pory wykończyłam juz kilka par butów.Twój dom zapowiada się bardzo ciekawie, przeszklenie na antresoli będzie na pewno wyglądać super. Niestety tapetę widziałam tylko z MM.Pozdrawiam i dziękuję za odwiedziny. ines2707 Miło mi ,wielkie dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.12.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej Aga. czekamy na fotki, wszystko śliczne. Dasz kobieto namiar na drzwi wewn.Link, nazwa, cena itp Wpisałam w google prestige, ale nie znalazłam Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 14.12.2009 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Hej Aga. czekamy na fotki, wszystko śliczne. Dasz kobieto namiar na drzwi wewn. Link, nazwa, cena itp Wpisałam w google prestige, ale nie znalazłam Twoich. No to jeszcze raz http://www.rattanprestige.pl/main_pl.html model WL10B Fotki będą .....o ile zajadę na budowę jak będzie widno, bo tam na razie dwie gołe żarówki się bujają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.12.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 O dzięki, znam dobrze te meble,a le nie dopatrzyłam się nigdy, że drzwi też robią.Czy w tych Twoich są szybki? z czego one są, drewno-szkło? podasz cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorothy 14.12.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Bardzo ładna łazienka!!! gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.12.2009 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 O dzięki, znam dobrze te meble,a le nie dopatrzyłam się nigdy, że drzwi też robią. Czy w tych Twoich są szybki? z czego one są, drewno-szkło? podasz cenę? To wygląda tak jakby listewki z drewna olejowanego wtopione były w szkło mrożone (nie wiem jak to dokładniej opisać) jak bede jutro rano na budowie to spróbuję zrobić jakies lepsze fotki Ościeżnica ma ramę aluminiowa wypełnioną drewnem. Wysłałam ci priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaG. 15.12.2009 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Bardzo ładna łazienka!!! gratuluję! Bardzo dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts