MARTINA1 22.11.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.11.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 To ma pewno chodzi o więźbę a nie o płyty stropowe? Płyty - oprócz tego że drogie to jeszcze czytałem o problemach z jakością - wymiarami i dokładnością wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.11.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 ,,,,,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARTINA1 22.11.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Oto link : http://www.budnet.pl/System_YTONG,technologie_budowlane,a=45.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TypeR 23.11.2009 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Cześć, robiłem przymiarki do płyt na strop. Trzeba wysłać projekt, przeliczają długości do konkretnego domu. Z tego co pamiętam, to nie robią ich w Polsce, więc Niemcy albo Austria i okres oczekiwania ok. 4 tygodni. Cena..... 1000 zł za m3. Po przeliczeniu zrobiłem Terive ponieważ mam podłogówkę na całym poddaszu i trzeba było robić wylewki (ytong jest gotowy do układania podłogi). Jak to się ma do konstrukcji więźby nie wiem, ale pewnie podobnie wychodzi, kwestia grubości i obecnych cen . Ciekawe jak by policzyć więźbę, węłnę, płyty KB i robociznę co wyjdzie lepiej cenowo, tylko czy współczynnik przenikania ciepła będzie lepszy? Na poddaszu dałem 30 cm wełny..... Pozdrawiam - Daniel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts