dorkaK 04.04.2015 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 http://www.ekartki.pl/cards_files/34/34164_wielkanoc20005.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 04.04.2015 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2015 Radosnych, Zdrowych,Spokojnych i SłonecznychŚwiąt Wielkanocnychżyczy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.04.2015 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Iwonko, dziękuję za życzenia świąteczne! Niestety, nie zauważyłam ich wcześniej. Ale za to teraz życzę Ci, aby Twoje urocze wnusie rosły dalej jak na drożdżach i były Twoją dumą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 08.04.2015 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2015 Radości ze Świąt żeby trwała jak najdłużej, obojgu Bukowym Gospodarzom i ich pociechom Też się nie wyrobiłem z życzeniami w terminie - przepraszam.Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 12.04.2015 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Wszystkim pięknie dziękujemy za świąteczne życzenia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 28.04.2015 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2015 helloł... przysłała mnie tu Melcia w temacie deski kompozytowej... możesz podać mi namiar gdzie kupiłaś? jak się sprawuje? ile płaciłaś za metr? pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.05.2015 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Iwonko, ta jodła koreańska jest przepiękna! Znaczy w tej dorosłej formie. Niezwykle dekoracyjna, naprawdę. A szafirki to nieodzownie kojarzą mi się z wiosną i Dniem Matki, bo między innymi z szafirków dawałam mojej mamie bukieciki na klasowych spotkaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2015 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 helloł... przysłała mnie tu Melcia w temacie deski kompozytowej... możesz podać mi namiar gdzie kupiłaś? jak się sprawuje? ile płaciłaś za metr? pozdrowionka Witaj Karolino! Miło mi Cię gościć w Bukowej Chatce. Odnośnie deski kompozytowej mogę napisać tylko same pochlebne rzeczy. Jestem z niej ogromnie zadowolona. Wygląda super, utrzymanie jej też jest proste, nie trzeba odnawiać, malować, konserwować. Raz położysz i.. spokój. W ciągu letniego sezonu, ze trzy razy myję ją na mokro z odrobiną Ludwika (tak zaleca producent). Utrzymanie takiego tarasu jest proste, tanie i nieskomplikowane. Zapłaciliśmy 3.140 zł za 16 m kwadratowych tarasu. A to dane naszego wykonawcy: ORGANICAMP Tomasz Lewiński Kominiarska 41/f 51-180 Wrocław Tel. 601613128 [email protected] Naprawdę szczerze polecam. Pozdrawiam Cię i zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2015 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2015 Iwonko, ta jodła koreańska jest przepiękna! Znaczy w tej dorosłej formie. Niezwykle dekoracyjna, naprawdę. A szafirki to nieodzownie kojarzą mi się z wiosną i Dniem Matki, bo między innymi z szafirków dawałam mojej mamie bukieciki na klasowych spotkaniach. Witaj Makowa Panienko! Ja też bardzo lubię szafirki, to takie typowo wiosenne, wdzięczne dla oka kwiaty. A co do jodły? Teraz czekam, aż urośnie taka wspaniała, jak ta na zdjęciu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2015 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 Witaj Karolino! Miło mi Cię gościć w Bukowej Chatce. Odnośnie deski kompozytowej mogę napisać tylko same pochlebne rzeczy. Jestem z niej ogromnie zadowolona. Wygląda super, utrzymanie jej też jest proste, nie trzeba odnawiać, malować, konserwować. Raz położysz i.. spokój. W ciągu letniego sezonu, ze trzy razy myję ją na mokro z odrobiną Ludwika (tak zaleca producent). Utrzymanie takiego tarasu jest proste, tanie i nieskomplikowane. Zapłaciliśmy 3.140 zł za 16 m kwadratowych tarasu. A to dane naszego wykonawcy: ORGANICAMP Tomasz Lewiński Kominiarska 41/f 51-180 Wrocław Tel. 601613128 [email protected] Naprawdę szczerze polecam. Pozdrawiam Cię i zapraszam ponownie. dzięki za opinię! bardzo bardzo pomocna a ten wykonawca też sprzedaje deski?? czy kupowaliście gdzieś indziej??? ja wykonawcy nie chcę - zależy mi jedynie na kupnie samych desek jeśli się na nie zdecydujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.05.2015 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2015 dzięki za opinię! bardzo bardzo pomocna a ten wykonawca też sprzedaje deski?? czy kupowaliście gdzieś indziej??? ja wykonawcy nie chcę - zależy mi jedynie na kupnie samych desek jeśli się na nie zdecydujemy Nie wiem Karolinko, czy też sprzedaje same deski. A raczej już nie pamiętam. Wydaje mi się, że mogliśmy od niego kupić same deski z opcją zakładania ich samemu, ale tego już nie jestem taka pewna. Deski kupiliśmy u nich. Z tego co wiem, obecnie reklamują deski kompozytowe chyba w Castoramie, ponoć w atrakcyjnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 04.05.2015 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2015 Iwonko! U was jest po prostu pięknie! Na moje oko, to i przed i po wertykulacji trawnik wygląda równie dobrze - no nie znam się i już. Te klimaty dopiero przed nami. A kwiatki, że rok po roku takie same, bujne i piękne... ważne, że co roku sprawiają wam radość, którą dzielisz się z nami. Kwiatki jednak bledną przy wnuku i wnuczce - to jest dopiero duma i radość dla babci i dziadka. Bukowa Chatka w ich świadomości jest i będzie zawsze ważna i cenna - jeszcze jedna nagroda za wasz wysiłek włożony w budowanie i potem urządzanie domu i otoczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 05.05.2015 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2015 Ale u Was cudnie jest! Takie bogactwo kwiatów, że nawet krakowski ogród botaniczny może się schować Jaka jest tajemnica piękna tulipanów? U mnie z roku na rok coraz marniejsze, tak że lepiej wychodzi kupować jesienią nowe cebule. Mnóstwo pracy włożyliście w pielęgnację trawnika, powinien teraz odwdzięczyć się z nawiązką. Pewnie będzie rósł jak na drożdżach Mój byle jaki wymaga już cotygodniowego koszenia, a co dopiero taki wypielęgnowany i dożywiony Wnuczęta piękne i dorodne, macie prawo być dumni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.05.2015 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Iwonko! U was jest po prostu pięknie! Na moje oko, to i przed i po wertykulacji trawnik wygląda równie dobrze - no nie znam się i już. Te klimaty dopiero przed nami. A kwiatki, że rok po roku takie same, bujne i piękne... ważne, że co roku sprawiają wam radość, którą dzielisz się z nami. Kwiatki jednak bledną przy wnuku i wnuczce - to jest dopiero duma i radość dla babci i dziadka. Bukowa Chatka w ich świadomości jest i będzie zawsze ważna i cenna - jeszcze jedna nagroda za wasz wysiłek włożony w budowanie i potem urządzanie domu i otoczenia. Darku, dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa. Zwłaszcza te o ważności naszych poczynań dla przyszłego pokolenia. To bardzo budujące stwierdzenie. A nasz trawnik dopiero teraz wygląda dobrze. Bardzo odżył po tej wertykulacji (fotki w przygotowaniu). Ściskamy Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.05.2015 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Ale u Was cudnie jest! Takie bogactwo kwiatów, że nawet krakowski ogród botaniczny może się schować Jaka jest tajemnica piękna tulipanów? U mnie z roku na rok coraz marniejsze, tak że lepiej wychodzi kupować jesienią nowe cebule. Mnóstwo pracy włożyliście w pielęgnację trawnika, powinien teraz odwdzięczyć się z nawiązką. Pewnie będzie rósł jak na drożdżach Mój byle jaki wymaga już cotygodniowego koszenia, a co dopiero taki wypielęgnowany i dożywiony Wnuczęta piękne i dorodne, macie prawo być dumni Dziękuję Joasiu za te wszystkie serdeczności. Ale gdzie mi tam do jakiegokolwiek ogrodu botanicznego. A tulipany? Nie wiem, może to zasługa ziemi, jeszcze zasobnej we wszelkie potrzebne im składniki? Jest wciąż w miarę świeża, niewyjałowiona. Więc myślę, że to może jest powód ich bujnego rozkwitu. Zobaczymy za parę lat.. Trawnik już szumi, wertykulacja to jednak doskonały sposób na polepszenie jego kondycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 15.05.2015 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Iwonko u Ciebie pięknie jak zawsze a trawnik super:) Chciałabym mieć taki u siebie,na razie wyglądam pierwszych źdźbeł i nie mogę się doczekać Mam nadzieję ,że wzejdzie;) Chciałam jeszcze zapytać o markizę,czy jesteś zadowolona,bo też takie osłonięcie tarasu planuję: Pozdrawiam cieplutko:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 15.05.2015 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2015 Witam się slicznie Powojniki to moje hobby tak samo azalie i rododendrony. Z tych powojników co kupiłaś to mam Dr. Ruppel i jest naprawdę śliczny, jest jednym z najładniejszych z naszych 15tu clematisów. Mam go posadzonego od strony wschodniej i kwitnie bardzo obficie i długo. Rośnie nie taki wysoki, ale w dużej niskiej kępie, kwiaty ma przecudne. Nie mogę Ci teraz pokazać zdjęcia ponieważ mam w domu dysk przenośny a na nim zdjęcia, a w tym roku jeszcze nie kwitnie, ma pełno pąków więc będzie znów ślicznie jak w zeszłym roku. Pozdrawiamy. Muszę u siebie wrzucić nasze zdjęcia z ogrodu, teraz kwitną azalie już i jakieś bylinki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.05.2015 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Iwonko u Ciebie pięknie jak zawsze a trawnik super:) Chciałabym mieć taki u siebie,na razie wyglądam pierwszych źdźbeł i nie mogę się doczekać Mam nadzieję ,że wzejdzie;) Chciałam jeszcze zapytać o markizę,czy jesteś zadowolona,bo też takie osłonięcie tarasu planuję: Pozdrawiam cieplutko:hug: Dziękuję Aniu. I Twój trawnik będzie taki. Pamiętam, jak też czekałam na ten nasz zielony dywan. No niestety, u każdego ogrodnika najgorzej jest z cierpliwością. Jeśli chodzi o markizę, to jestem bardzo zadowolona, jak najbardziej spełnia swoją rolę. Wydatek niewielki, a zalet ma całe mnóstwo. Tak więc polecam taki zakup jak najbardziej. Ściskam Cię Aniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.05.2015 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2015 Witam się slicznie Powojniki to moje hobby tak samo azalie i rododendrony. Z tych powojników co kupiłaś to mam Dr. Ruppel i jest naprawdę śliczny, jest jednym z najładniejszych z naszych 15tu clematisów. Mam go posadzonego od strony wschodniej i kwitnie bardzo obficie i długo. Rośnie nie taki wysoki, ale w dużej niskiej kępie, kwiaty ma przecudne. Nie mogę Ci teraz pokazać zdjęcia ponieważ mam w domu dysk przenośny a na nim zdjęcia, a w tym roku jeszcze nie kwitnie, ma pełno pąków więc będzie znów ślicznie jak w zeszłym roku. Pozdrawiamy. Muszę u siebie wrzucić nasze zdjęcia z ogrodu, teraz kwitną azalie już i jakieś bylinki. Witaj Danusiu. Czekam na zdjęcia Twoich roślinek, uwielbiam oglądać różne zieloności. Clematisy mam pierwszy raz, ale mam nadzieję, że zostaną ze mną na dłużej, bo rzeczywiście są piękne. Zresztą jeden z nich już mi kwitnie, jest cudny. Twój zbiór 15 clematisów jest doprawdy imponujący. Azalie i rododendrony też mam, bo też ogromnie mi się podobają. Czekam na fotki z Twoich zielonych włości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 19.05.2015 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2015 Dziękuję Aniu. I Twój trawnik będzie taki. Pamiętam, jak też czekałam na ten nasz zielony dywan. No niestety, u każdego ogrodnika najgorzej jest z cierpliwością. Jeśli chodzi o markizę, to jestem bardzo zadowolona, jak najbardziej spełnia swoją rolę. Wydatek niewielki, a zalet ma całe mnóstwo. Tak więc polecam taki zakup jak najbardziej. Ściskam Cię Aniu. W takim razie będę mieć takie zadaszenie tarasu,ale chyba już nie tego lata:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts