Iwona i Mariusz 21.02.2010 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Obiecuję, że będę.Każde następne zdjęcie znajdzie się w dzienniku..Teraz weekendowa przerwa, ale myślę, że od poniedziałku będzie się działo dużo więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.02.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Obiecuję, że będę. Każde następne zdjęcie znajdzie się w dzienniku.. Teraz weekendowa przerwa, ale myślę, że od poniedziałku będzie się działo dużo więcej! to trzymam za słowo i czekam na zdjecia !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj!! slicznie domek sie prezentuje w tej snieznej bieli!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.02.2010 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 Witaj!! slicznie domek sie prezentuje w tej snieznej bieli!! Witaj kala! Mam tylko nadzieję, że niedługo domek ślicznie się będzie prezentował w wiosennej trawce . Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 wszyscy tutaj czekamy na wiosne !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.02.2010 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 wszyscy tutaj czekamy na wiosne !!! widzę że nadrabiasz zaległości pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 wszyscy tutaj czekamy na wiosne !!! widzę że nadrabiasz zaległości pozdrawiam nadrobienie zaległośc na FM nie jest mozliwe!!!!!!!!!! musiałabym nie spac i siedziec tu non stop przez miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 21.02.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 nadrobienie zaległośc na FM nie jest mozliwe!!!!!!!!!! musiałabym nie spac i siedziec tu non stop przez miesiąc ha to fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.02.2010 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2010 nadrobienie zaległośc na FM nie jest mozliwe!!!!!!!!!! musiałabym nie spac i siedziec tu non stop przez miesiąc ha to fakt ale przyznaje sie bez bicia..........mam zaległości spore!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 22.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam!! To będzie śliczny domek.. Polecę ten projekt znajomym. Trzymam kciuki za dalsze prace! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 22.02.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Pięknie Iwonko ta Wasza Bukowa Chatka rośnie! Świetnie, że nie przemarzł wieniec. No i Mariusz ze sprzątaniem sypialni nieźle sobie pod Twoją nieobecność radził - będziesz miała z niego pociechę jak już się przeprowadzicie (...) jakieś męczące połamanie unieruchomiło mnie w domu. Nie ja odśnieżałam, nie ja pracowałam fizycznie - a to właśnie mnie coś powyginało. Uporczywy ból w dole pleców uniemożliwia mi schylanie się i utrudnia wykonywanie jakichkolwiek czynności... Szczerze Ci Iwonko współczuję - to okropne, że cierpisz, gdy wokół Waszej chatki tyle się dzieje. Dbaj o siebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.02.2010 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Witam!! To będzie śliczny domek.. Polecę ten projekt znajomym. Trzymam kciuki za dalsze prace! Pozdrawiam! Witam i dziękuję za miłe słowa i trzymanie kciuków.. Pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.02.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Pięknie Iwonko ta Wasza Bukowa Chatka rośnie! (...) (...) Szczerze Ci Iwonko współczuję - to okropne, że cierpisz, gdy wokół Waszej chatki tyle się dzieje. Dbaj o siebie! Witaj Agusiu! Wszystkie pozytywne słowa skierowane pod adresem Mariusza przyjmuję ze spokojem, zadowoleniem i czystym sumieniem . Jak tylko nie zmieni się ten mój ślubny w najbliższym czasie (nie daj Panie Boże ), to wygląda na to, że sypialnię będę miała wysprzątaną na glancuś . A tak na serio, to sama nie mogę się już doczekać, żeby posprzątać tam tak naprawdę, realnie (jakiś odkurzacz, Pronto, itp, itd). Nawet okna bym już myła, chociaż fizycznie ich jeszcze nie ma . A co do mojego cierpienia - przechodzi jakoś pomaleńku. Muszę się wykurować - przecież wiecha nie może się odbyć beze mnie, prawda? Uściski !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 22.02.2010 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Iwonko - codziennie nowe zdjęcia czy Wy tam już mieszkacie?? budowlańcy pracują dzielnie - czy ta sama ekipa robi ściany i dach? domek istotnie pięknieje (razem z pogodą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 22.02.2010 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Wow, jakie u Was postępy jak na tą porę roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.02.2010 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 No, no, no ..... trochę nie wpadałam z odwiedzinami więc szok toż to dom prawie gotowy. Zasuwacie jak mróweczki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Iwonko, jestem pod ogromnym wrażeniem. Na kiedy planujecie przeprowadzkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.02.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 chyba wszystkich nas zostawi z tyłu.......takie ma tępo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.02.2010 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Iwonko - codziennie nowe zdjęcia czy Wy tam już mieszkacie?? budowlańcy pracują dzielnie - czy ta sama ekipa robi ściany i dach? domek istotnie pięknieje (razem z pogodą) Witaj mamik! Jeszcze tam nie mieszkamy, ale myślę, że już niedługo. Od początku pracuje u nas ta sama ekipa. Naprawdę jesteśmy z nich bardzo zadowoleni. Są pracowici, pomysłowi i chętni. Pozdrawiam Cię.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.02.2010 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Wow, jakie u Was postępy jak na tą porę roku Hej, hej Basiu! Dajemy radę tej okrutnej zimie! A teraz już prawie wiosna, więc będzie coraz lepiej . Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts