Iwona Sudol 29.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Witaj Iwonko Prawda, że praca na swoim kawałku ziemi sprawia ogromną przyjemność, pomimo bólu fizycznego? Ja, jak jadę na działkę, to mogłabym w ogóle nie przestawać pracować - zawsze jest coś do zrobienia. Wiem, że kiedyś nadejdzie moment, gdy będę miała dość, ale póki człowiek ma siły i chęci, to trzeba to wykorzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.11.2009 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 tak to juz jest z ta budowa ze problemy musza byc nie ma tak latwo ale wszystko minie no prosze i juz słupki sa nawet pomalowane pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 30.11.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Iwonko, widzę postępy na działce. Tylko patrzeć jak Wam się działka w plac budowy zamieni Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 30.11.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no no pięknie się Inwestorka prezentuje przy pracach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bukowa Chatka.... ..brzmi obiecująco i tak klimatycznie.... nazwa mnie tu przyciagnęła !! domek zapowiada się bardzo uroczo......nie za duży a ma wszystko co trzeba ! ..podoba mi sie !! piesek i kotek.....tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.11.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no, no ... w tym tempie, to za tydzień będzie "0" super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Witaj Iwonko Prawda, że praca na swoim kawałku ziemi sprawia ogromną przyjemność, pomimo bólu fizycznego? Ja, jak jadę na działkę, to mogłabym w ogóle nie przestawać pracować - zawsze jest coś do zrobienia. Wiem, że kiedyś nadejdzie moment, gdy będę miała dość, ale póki człowiek ma siły i chęci, to trzeba to wykorzystać Tak, to prawda. Nawet nie wiedziałam, ile to może dać radości. I masz rację, póki są siły i chęci - trzeba dać z siebie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 tak to juz jest z ta budowa ze problemy musza byc nie ma tak latwo ale wszystko minie no prosze i juz słupki sa nawet pomalowane pozdrawiam Na szczęście wczorajsze problemy już zniknęły. Oby na dłużej . Słupki malowałam na razie minią (odstraszacz na rdzę ) Pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Iwonko, widzę postępy na działce. Tylko patrzeć jak Wam się działka w plac budowy zamieni Powodzenia Tak, AGP - postępy są i mam nadzieję, że tak będzie dalej. Dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no no pięknie się Inwestorka prezentuje przy pracach Pięknie było na początku. Potem trochę zmarzłam i gdyby zdjęcia były robione później - byłoby widać mój czerwony nos . Pozdrowionka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Bukowa Chatka.... ..brzmi obiecująco i tak klimatycznie.... nazwa mnie tu przyciagnęła !! domek zapowiada się bardzo uroczo......nie za duży a ma wszystko co trzeba ! ..podoba mi sie !! piesek i kotek.....tak jak u mnie Dziękuję za wizytę. Tak bym chciała, żeby ten "uroczy domek" już stał . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no, no ... w tym tempie, to za tydzień będzie "0" super Może za tydzień to jeszcze nie, ale myślę, że dwa tygodnie to rozsądny termin! Mamik, gdzie znajdę Twój dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 30.11.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 no, no ... w tym tempie, to za tydzień będzie "0" super Może za tydzień to jeszcze nie, ale myślę, że dwa tygodnie to rozsądny termin! Mamik, gdzie znajdę Twój dziennik? dobre pytanie nie ma, nie wiem, czy "na razie" czy po prostu nie ma jestem na etapie pozwolenia na budowę, mam nadzieję odebrać w tym tygodniu, jeszcze przed przeprowadzką starostwa do nowej siedziby (bo "po" to może nie być łatwo ) cały czas się zastanawiam, czy zdąże zacząć teraz, czy niestety na wiosnę czyli na razie nie mam o czym pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mamik!A może warto zacząć pisać już teraz?Z pewnością jest o czym opowiadać, a my chętnie poczytamy.Śpiesz się z papierami, bo przeprowadzka starostwa już 7 grudnia!Trzymam kciuki za powodzenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.12.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 niniejszym informuję, że MAM POZWOLENIE odebrałam dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mamik Gratuluję i ogromnie się cieszę! Więc nadszedł już czas na prowadzenie dziennika . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 01.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 niniejszym informuję, że MAM POZWOLENIE odebrałam dzisiaj mamik - gratuluję pozwolenia!!!! Iwonko - pięknie napisałaś ostatni post... Takie hymny pochwalne czasem po prostu są potrzebne... Mobilizują, pozwalają spojrzeć na siebie bardziej pozytywnie A toaletkę masz śliczną i na dodatek własnoręcznie wykonaną przez ukochaną osobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Iwonko!Bardzo dziękuję za miłe słowa.Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamik 01.12.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mamik Gratuluję i ogromnie się cieszę! Więc nadszedł już czas na prowadzenie dziennika . a jak ja się cieszę już myślałam, że to nigdy się nie uda i teraz zaczynają się schody ... ale mam nadzieję, że do pokonania toaletka - piękna, taka prawdziwa i sam taką zmajstrował?? zdolniacha Iwonko S (że tak dla odróżnienia napiszę) dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Mamik! Toaletkę Mariusz zmajstrował całkiem sam i widziałam, że wkładał w nią całe serce. Tym bardziej jest dla mnie taka cenna . Rozumiem Twoją radość z pozwolenia. My też cieszyliśmy się tak bardzo, raptem miesiąc temu (2 listopada) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts