Iwona i Mariusz 30.03.2010 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A nie, pomyłka. To dopiero jutro. Nooo... Ale to już było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 No proszę Iwonko jakie plany. Życzę udanej pierwszej nocy w domku Po czasie, ale dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwonko to juz dziś !!! pierwsza noc w nowym domku ,hiihihhiih oj bedzie fajnie Teraz życzę Tobie, Jessi, aby Twoja pierwsza noc w nowym domku nadeszła bardzo szybciutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwonko - mam nadzieję, że jakaś obszerna fotorelacja będzie z tego nocowania Nie żebym tam zaraz się interesowała intymnymi szczegółami, ale takie na przykład "druty" możesz pokazać Trzymam kciuki i życzę mocy wrażeń Mam nadzieję, Iwonko, że moja fotorelacja w pełni Cię satysfakcjonuje . Dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwono zazdroszczę Wam spontaniczności i odwagi Napisz mi proszę jakiej szerokości macie drzwi tarasowe. Gorące pozdrowienia Witaj Amelko! Co prawda, to prawda! Ani spontaniczności, ani odwagi nie brakuje nam na pewno! A nasze okno tarasowe ma 2,50 m szerokości. Skróciliśmy je o 50 cm z prawej strony, patrząc z zewnątrz domku. Pozdrawiam Cię równie gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam! hm... i jak po pierwszej nocce w nowym domku? Hmm... było - jakby tu powiedzieć - fajowo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witam WAS i zostawiam wiosenne pozdrowieńka Witam również i dziękuję za pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Na tą relację z nocki to ja też czekam Kto wie ...morze to mnie czeka niebawem ... prąd idzie powoli a materiałów trzeba będzie pilnować No właśnie Agusiu! Nadszedł czas na pilnowanie materiałów! To teraz nasz największy dobytek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 A może Iwona i Mariusz już tam zostali ? Cześć Iwonko - pozdrowionka Hej, hej, pozdrowionka również! Wróciliśmy.. wróciliśmy.. Teraz to Mariusz tam zostaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Tęczowych pisanek, na stole pyszności, mokrego dyngusa i wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, życzy Magda miłej Wielkanocy. Witaj Magdo! Dziekuję za piękne świąteczne życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Noooo... dość tego wylegiwania się na betonie!!! Strasznie żałuję, że nie mogę zobaczyć zdjęcia tego majstra , no ale rozumiem Widzę, że łoże mieliście solidnie przygotowane - nie mogę się doczekać swojej pierwszej nocy w domku Super, cieszę się razem z Wami Iwonko Witaj Iwonko ponownie! To Ty byłaś dla mnie natchnieniem do wykonania tego telefonu do naszego majstra, z prośbą o zgodę na zamieszczenie zdjęcia wiechy . Dziękuję Ci za zmobilizowanie mnie do zadziałania w tym kierunku.. Pozdrawiam Cię bardzo cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 witam! hm........... no to się działo:) a zapamiętaliście pierwszy sen na nowym miejscu? podobno się sprawdza a może nie mieliście czasu zasnąć pozdrawiam Oj, Kochana! Lepiej, żeby mój sen się nie sprawdził! Ale mówią też, że nieraz śni się na odwrót . I tego się trzymam! Pozdrowionka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Witaj Iwonko ,no to widze juz pierwsza noc za wami w nowym domku pewnie nie zapomniana była ,bardzo romantycznie to Twój męzulek wymyślił ihihhihihi a drewutnia jak sie patrzy powiedz mężowi że jestem z niego dumna że taka ładna "budowle" postawił Witaj Jessi! Masz rację - ta noc była niezapomniana. Głównie z powodu mojego spania na pół gwizdka i prawie nocnego czuwania . Powiedziałam Mariuszowi o Twoich pochwałach na temat drewutni . Odpowiedział: "Jeszcze Jej nie znam, a już Ją lubię!" Cmok, cmok dla Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Wesołych Świąt! http://i43.tinypic.com/67tclg.gif Pięknie dziękuję za życzenia i za śliczne kaczuszki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.03.2010 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Już sobie wyobrażam, jak się odwdzięczysz Mariuszowi za tę cudowną noc, gdy się będziecie mogli wprowadzić. Będziesz miała pole do popisu Dokładnie tak! Zrobię, co tylko będę mogła i ile starczy mi sił . Uściski dla Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.03.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Iwonko - dziękuję Ci z całego serca za te zdjęcia!! W życiu takiej wiechy nie widziałam - uśmiałam się do łez Pozdrów majstra ode mnie A o złych snach nie trzeba pamiętać. W pamięci niech pozostaną tylko te dobre i wierzę, że tak właśnie z Tobą będzie Ale męża kontroluj na tej budowie - jeszcze się za bardzo przyzwyczai do samotnego trybu życia i co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.03.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 Oj, Kochana! Lepiej, żeby mój sen się nie sprawdził! Ale mówią też, że nieraz śni się na odwrót . I tego się trzymam! Pozdrowionka.. to pewnie tym razem było na odwrót pozdrowienia dla słomianej wdowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.03.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://gfx.efotek.pl/images/le16h2plywp7rxvi8pdd.jpg Serdeczne życzeniaZdrowych, spokojnych,Pełnych rodzinnego ciepłaI radosnego nastroju wiosennegoŚwiąt Wielkanocnych ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 31.03.2010 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/2115505wzo90vh5d1.gifWESOŁYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 31.03.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://www.sukurs.edu.pl/inne/gazetki/48/42.jpg Szczęścia i radości moc, na tą świętą Wielką Noc - życzy Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts