paradis 31.03.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://images49.fotosik.pl/279/f37a98b725d715aa.jpg Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości.Radosnego, wiosennego nastroju,serdecznych spotkań w gronie rodzinyi wśród przyjaciółoraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.03.2010 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Iwonko - dziękuję Ci z całego serca za te zdjęcia!! W życiu takiej wiechy nie widziałam - uśmiałam się do łez Pozdrów majstra ode mnie A o złych snach nie trzeba pamiętać. W pamięci niech pozostaną tylko te dobre i wierzę, że tak właśnie z Tobą będzie Ale męża kontroluj na tej budowie - jeszcze się za bardzo przyzwyczai do samotnego trybu życia i co ? Iwonko! On się nie da kontrolować . Taki z Niego indywidualista . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.03.2010 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Oj, Kochana! Lepiej, żeby mój sen się nie sprawdził! Ale mówią też, że nieraz śni się na odwrót . I tego się trzymam! Pozdrowionka.. to pewnie tym razem było na odwrót pozdrowienia dla słomianej wdowy Dziękuję.. dziękuję.. Dziś też jestem słomiana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.03.2010 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 IwonkoJessiAgusiu (boratom)Paradis Pięknie dziękuję za świąteczne życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mhk 31.03.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Zdrowia i spokoju!! http://taja.blox.pl/resource/Pisanki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.04.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Kochana Iwonko WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ŚWIĄT WIELKANOCNYCH - niech się spełnią Twoje marzenia (sorki że dopiero dzisiaj ale nikogo wcześniej nie udało mi się znaleźć nawet swój adres zgubiłam- ale świeta jeszcze są więc nie spóźnione życzenia ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 04.04.2010 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 spóźnione... http://img121.imageshack.us/img121/8105/wielkanocagp.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 04.04.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt............ wiem, troche późno, ale szczerze Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 04.04.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Iwonko spóźnione ,ale szczere !!!!!WESOLYCH I POGODNYCH SWIAT WIELKANOCNYCH oraz MOKREGO DYNGUSA życzy Dorka z rodziną!!!!))))Ale ładnie już się dzieje w Waszym domku super,a jak minęła pierwsza nocka w nowym domku ?coś się przyśniło?Pozdrawiam cieplutko Pa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasioMar 04.04.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt!Pełnych miłości i wiosennej radości!!!http://images42.fotosik.pl/191/ac27d6bd5f7aac38.jpg Późno, ale nie mogłam nic znaleść po zmianach na FM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 05.04.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Witaj Iwonko !!!!Przepraszam ,że życzenia wpisałam w Twoim dzienniku .Gapa ze mnie następnym razem już wpisu dokonam w komentarzach<))>Pozdrowionka pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradis 05.04.2010 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Prosimy o kolejne fotki z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 06.04.2010 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Iwonko, doskonale rozumiem Twoje rozterki... Ze mną jest dokładnie tak samo. Za każdym razem, gdy mamy wracać z budowy do bloku, serce mi pęka:( Moje serce "mieszka" już na naszej górce od dłuższego czasu. Uwielbiam tam być, po prostu być... Nie muszę nic robić. Wystarczy, że tam jestem, choć chwilę Dzisiaj, gdy byliśmy na budowie, pomyślałam o Was. Nawet przypomniałam mojemu Norbercikowi, że Wy już spędzacie weekendy w domku i że nic nie stoi na przeszkodzie, abyśmy lada chwila też zaczęli pomieszkiwać Powoli zaczynam dojrzewać do tego, że to już mój DOM, taki prawdziwy, z duszą.... Pozdrawiam Was serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.04.2010 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Monia, Iza, KalaAnia i AniaKasia, Dorka pięknie dziękuję za świąteczne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.04.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Prosimy o kolejne fotki z budowy Będą.. będą.. Obiecuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.04.2010 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Iwonko, doskonale rozumiem Twoje rozterki... Ze mną jest dokładnie tak samo. Za każdym razem, gdy mamy wracać z budowy do bloku, serce mi pęka:( Moje serce "mieszka" już na naszej górce od dłuższego czasu. Uwielbiam tam być, po prostu być... Nie muszę nic robić. Wystarczy, że tam jestem, choć chwilę Dzisiaj, gdy byliśmy na budowie, pomyślałam o Was. Nawet przypomniałam mojemu Norbercikowi, że Wy już spędzacie weekendy w domku i że nic nie stoi na przeszkodzie, abyśmy lada chwila też zaczęli pomieszkiwać Powoli zaczynam dojrzewać do tego, że to już mój DOM, taki prawdziwy, z duszą.... Pozdrawiam Was serdecznie:) Więc Iwonko, doskonale wiesz, co czuję i co się wtedy dzieje z moimi emocjami! Tak samo, jak Ty - utożsamiam się z tym domem całkowicie. Wiem, że to jest nasze miejsce, spełnienie naszego marzenia i uwieńczenie tylu godzin spędzonych na wyobrażaniu sobie, jak to będzie.. W niedzielę, kiedy siedzieliśmy z Mariuszem przy palących się drewienkach, spojrzałam przez okno tarasowe, zobaczyłam za nim zbliżający się zmierzch, piękny widok na las i powiedziałam, że jestem szczęśliwą kobietą. Tak właśnie to czuję, a ten dom ma w tym swój wielki udział. Cieszę się, że odbierasz to tak samo i wiesz, jak to jest z emocjami i przeżyciami z tym związanymi. Pozdrawiam Was równie serdecznie i gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradis 09.04.2010 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Widzę, że nas budujących łączy jedno i to samo emocję związane z budową domu. My mamy tak samo, kiedy tam jedziemy nawet bez celu, tak po prostu, też nie chce się wracać, jeszcze gdy piękny dzień temu towarzyszy to się to pogłębia. Iwonka lecicie jak burza, już nawet jeden pokoik prawie skończony. Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.04.2010 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Witam Widzę, że nas budujących łączy jedno i to samo emocję związane z budową domu. My mamy tak samo, kiedy tam jedziemy nawet bez celu, tak po prostu, też nie chce się wracać, jeszcze gdy piękny dzień temu towarzyszy to się to pogłębia. Iwonka lecicie jak burza, już nawet jeden pokoik prawie skończony. Gratuluję O tak.. Emocje są wielkie. Jutro jadę znowu na dwa dni i już się cieszę. I ponoć warsztat Mariusza ma być na jutro skończony (oczywiście bez podłóg). Teraz czekam tylko na weekendy. Pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts