Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

Cześć Iwona

codziennie sprawdzam Wasz dziennik i trochę przykro jak nie ma nowych zdjęć - mam chyba fioła na punkcie Twojego - mojego domu. Przecież wiem, że teraz wylewki muszą wyschnąć i zapewne nie mieszkacie w Bukowej. Jeżeli znalazłaś gdzieś w necie inny dziennik z7, który podglądasz to bardzo Cie proszę o namiary.

Pozdrawiam serdecznie

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Cześć Iwona

codziennie sprawdzam Wasz dziennik i trochę przykro jak nie ma nowych zdjęć - mam chyba fioła na punkcie Twojego - mojego domu. Przecież wiem, że teraz wylewki muszą wyschnąć i zapewne nie mieszkacie w Bukowej. Jeżeli znalazłaś gdzieś w necie inny dziennik z7, który podglądasz to bardzo Cie proszę o namiary.

Pozdrawiam serdecznie

Wylewki już suche, Mariusz zrobił sobie tylko dwa dni przerwy i już wchodził do chatki.

Niestety, nigdzie nie znalazłam innego dziennika Z7.

Sama żałuję, że tylko ja prowadzę taki dziennik.

Myślę Amelko, że Ty będziesz następna?

Cześć Iwonka, wpadam znowu tylko na chwilkę w przerwie układania kafelków w łazience. Palce jeszcze mam w kleju mimo że w rękawiczkach robię. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że Tobie i domkowi powódź nie zagraża?

Witaj Izo!

Mojemu domkowi na szczęście nic nie grozi.

Ale masz fajnie, że już układasz kafelki.

Do mojego układania jeszcze trochę..

Pozdrawiam Cię, pracowita forumowiczko!

Wspaniale, że umieściłaś w swoim dzienniku ten apel - takie są właśnie zalety posiadania dziennika :)

Chyba będę musiała sobie jakiś założyć! Tylko, zanim pojawią się w nim pierwsze wpisy budowlane, zdążę wszystkich zanudzić na śmierć moim życiem osobistym :)

Załóż dziennik, załóż!

A zanim umieścisz w nim budowlane wpisy - chętnie poczytamy inne ciekawostki.

To co dla Ciebie jest nudnym życiem osobistym - dla innych może być fascynującą lekturą. :)

Pozdrowionka!