amelkax1 21.05.2010 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 Cześć Iwonacodziennie sprawdzam Wasz dziennik i trochę przykro jak nie ma nowych zdjęć - mam chyba fioła na punkcie Twojego - mojego domu. Przecież wiem, że teraz wylewki muszą wyschnąć i zapewne nie mieszkacie w Bukowej. Jeżeli znalazłaś gdzieś w necie inny dziennik z7, który podglądasz to bardzo Cie proszę o namiary.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.05.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2010 Cześć Iwonka, wpadam znowu tylko na chwilkę w przerwie układania kafelków w łazience. Palce jeszcze mam w kleju mimo że w rękawiczkach robię. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że Tobie i domkowi powódź nie zagraża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paradis 23.05.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mkniecie aż miło, jeszcze chwilka i będziecie się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.05.2010 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Nooo! Zdjęcia wylewek już w dzienniczku Aż miło popatrzeć! Cieszę się, że Wam woda odpuści! Natomiast Małgoś2 krzyczy, że potrzebna pomoc! Dla Kachny z Sandomierza! Pomogę Kasi! Dziękuję za info, mam już namiary na numer konta! Pozdrawiam Cię, Słonko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.05.2010 17:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Iwona codziennie sprawdzam Wasz dziennik i trochę przykro jak nie ma nowych zdjęć - mam chyba fioła na punkcie Twojego - mojego domu. Przecież wiem, że teraz wylewki muszą wyschnąć i zapewne nie mieszkacie w Bukowej. Jeżeli znalazłaś gdzieś w necie inny dziennik z7, który podglądasz to bardzo Cie proszę o namiary. Pozdrawiam serdecznie Wylewki już suche, Mariusz zrobił sobie tylko dwa dni przerwy i już wchodził do chatki. Niestety, nigdzie nie znalazłam innego dziennika Z7. Sama żałuję, że tylko ja prowadzę taki dziennik. Myślę Amelko, że Ty będziesz następna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.05.2010 17:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Cześć Iwonka, wpadam znowu tylko na chwilkę w przerwie układania kafelków w łazience. Palce jeszcze mam w kleju mimo że w rękawiczkach robię. Pozdrawiam cieplutko i mam nadzieję, że Tobie i domkowi powódź nie zagraża? Witaj Izo! Mojemu domkowi na szczęście nic nie grozi. Ale masz fajnie, że już układasz kafelki. Do mojego układania jeszcze trochę.. Pozdrawiam Cię, pracowita forumowiczko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.05.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Mkniecie aż miło, jeszcze chwilka i będziecie się wprowadzać Do przeprowadzki jeszcze troszkę.. Już nie mogę się doczekać, im bliżej, tym coraz trudniej! Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 23.05.2010 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Kochana Iwonko - STO LAT !!! http://files.students.ch/uploads/2008/11/03/kwiaty.jpg Ja wiedziałam, że Ty długo nie wytrzymasz! Jak już masz Swoją toaletkę, to zaraz znajdą się tam inne drobiazgi niezbędne do mieszkania! Pozdrawiam - jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarceliQ 23.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Niechaj zakwitnie róży kwiat,Niechaj Cię kocha cały świat,Niechaj się spełnią twe marzeniaPrzyjmij od nas te szczere życzenia! Ania Kacper i Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelkax1 23.05.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Droga Iwonko STU PRZEPIĘKNYCH LAT W CUDOWNYM DOMKU I U BOKU CUDOWNEGO MĘŻA CI ŻYCZĘ Samych radosnych, pogodnych dni i morza miłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 23.05.2010 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Boratom, Aniu i Marku, Amelko! Bardzo dziękuję za piękne życzenia!Ściskam Was wszystkich mocno, mocno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.05.2010 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 Wszystkiego najlepszego - radości szczęścia mocsłoneczka wesołego, snów pięknych co noc.Roboty nie za wiele, ot by przeleciał czasPrzy dobrym apetycie i w zdrowiu STO LAT !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.05.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Moose, Izuniu!Dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.05.2010 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I ode mnie - wszystkiego najlepszego!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.05.2010 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 I ode mnie - wszystkiego najlepszego!!! Aniu! Pięknie dziękuję za życzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 26.05.2010 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Wspaniale, że umieściłaś w swoim dzienniku ten apel - takie są właśnie zalety posiadania dziennika Chyba będę musiała sobie jakiś założyć! Tylko, zanim pojawią się w nim pierwsze wpisy budowlane, zdążę wszystkich zanudzić na śmierć moim życiem osobistym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelkax1 27.05.2010 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Iwona jeśli możesz prześlij mi te namiary na Kaśkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.05.2010 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Wspaniale, że umieściłaś w swoim dzienniku ten apel - takie są właśnie zalety posiadania dziennika Chyba będę musiała sobie jakiś założyć! Tylko, zanim pojawią się w nim pierwsze wpisy budowlane, zdążę wszystkich zanudzić na śmierć moim życiem osobistym Załóż dziennik, załóż! A zanim umieścisz w nim budowlane wpisy - chętnie poczytamy inne ciekawostki. To co dla Ciebie jest nudnym życiem osobistym - dla innych może być fascynującą lekturą. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.05.2010 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Iwona jeśli możesz prześlij mi te namiary na Kaśkę. Dziękuję, Amelko, że zareagowałaś na mój apel! Namiary oczywiście wysłałam. Ściskam Cię mocno w podzięce za Twoje wrażliwe serduszko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts