Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dzień dobry :lol: !

Wasz historia trochę podobna do naszej. I to majowe szukanie działeczki pod domek, i ten ślub w sierpniu i ta szybka budowa przytulnego milutkiego domku (nie wiem dlaczego 100 m2 uważa się za mały domek :roll: ).

Piękny domek budujecie. Przymierzaliśmy się z mężulkiem do niego ale w końcu stanęło na obecnie budowanym :wink: .

Trzymam kciuki a przy okazji zapraszam do mnie do dziennika na ploteczki.

A ta toaletka mniodzio :D

Witam :)

Iwonko, tak to już jest, że w niedzielę nie ma czasu na odpoczywanie, gdy się zachciało budować :D A to dopiero początki.....

Fundamencik szybciutko Wam urósł. Jak ja sobie przypomnę moje 2 miesiące grzebania się w ziemi, to aż mi się niedobrze robi... Na szczęście to mamy już za sobą :)

Ciesz się, że masz robotnego chłopa, bo mój na budowie to nawet nie chce kamieni ze skarpy pozbierać :lol:

Kicia prześliczna - kocham koty, więc bardzo proszę od czasu do czasu wstawiać jej zdjęcia.

Pozdrawiam ciepło :D

Hmmm gdzie nie zajrze tam ...koty :lol:

Mam wrażenie, że kociarze na tym forum jakoś telepatycznie się przyciągają ... :wink:

Aguś - mnie również tak się wydaje :D Bo kociarze to dobre ludzie są :lol:

Iwonko - baaardzo dziękuję za Fantę i proszę o więcej :) Śliczna jest!

A jeśli chodzi o wydatki, to sama widzisz jak dużo kasy idzie zanim jeszcze cokolwiek się zacznie budować... Cóż - nikt nie mówił, że będzie lekko :D

Dzień dobry :lol: !

Wasz historia trochę podobna do naszej. I to majowe szukanie działeczki pod domek, i ten ślub w sierpniu i ta szybka budowa przytulnego milutkiego domku (nie wiem dlaczego 100 m2 uważa się za mały domek :roll: ).

Piękny domek budujecie. Przymierzaliśmy się z mężulkiem do niego ale w końcu stanęło na obecnie budowanym :wink: .

Trzymam kciuki a przy okazji zapraszam do mnie do dziennika na ploteczki.

A ta toaletka mniodzio :D

Rozgościłam się u Ciebie, Izo i poczytałam sobie Twój dziennik.

I tak jak napisałam, bardzo podoba mi się Twój domek!

Dziękuję za pochwalenie toaletki, przekażę Mariuszowi :lol: !