87anam87 01.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 hm..... jaka ładna toaletka szybko budujcie domek żeby nie niszczała w garażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Witaj anam Już nie mogę się doczekać, kiedy siądę sobie przed tą toaletką i będę rozczesywać szczotką swoje dłuuuuuuugie włosy (poniosło mnie trochę - wcale nie są takie długie, ale nie ma to jak fantazja ). Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.12.2009 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Piękna miłość.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.12.2009 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2009 Nellidziękuję za odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 03.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 http://media.superpimper.com/graphics/Good_Morning/good-morning-224.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 03.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Ale masz robotnego chłopa...no, no, no.... Widzę, że i u Was mrozik przyłapał nad ranem. Mój majster mówi, że taki mróz, to nie mróz Trzymam kciuki za szybkie postępy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.12.2009 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 AGPPiękny ptaszek!Dziękuję za wywołanie uśmiechu na mojej twarzy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.12.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2009 Iwonko!Mrozik rzeczywiście dzisiaj objawił sie nagle i niespodziewanie, ale na razie - tak jak piszesz - nie ma strachu, byleby jakaś śnieżyca nie nadeszła.Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 06.12.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Iwonko, wszystkiegi dobrego z okazji Mikołajek http://www.ekartki.pl/cards_files/8/8967_tanczacy%20mikolaj%20i%20reniferki.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaj ode mnie;))http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 06.12.2009 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 wszystkiego naj z okazji mikołajek http://img686.imageshack.us/img686/5065/brillantnoel1ayc1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.12.2009 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 AGP, kala i anam! Pięknie dziękuję za Mikołajowe życzenia! Mam nadzieję, że Was Mikołaj także odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.12.2009 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzień dobry ! Wasz historia trochę podobna do naszej. I to majowe szukanie działeczki pod domek, i ten ślub w sierpniu i ta szybka budowa przytulnego milutkiego domku (nie wiem dlaczego 100 m2 uważa się za mały domek ). Piękny domek budujecie. Przymierzaliśmy się z mężulkiem do niego ale w końcu stanęło na obecnie budowanym . Trzymam kciuki a przy okazji zapraszam do mnie do dziennika na ploteczki. A ta toaletka mniodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewuniamiii 07.12.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 07.12.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam Iwonko, tak to już jest, że w niedzielę nie ma czasu na odpoczywanie, gdy się zachciało budować A to dopiero początki..... Fundamencik szybciutko Wam urósł. Jak ja sobie przypomnę moje 2 miesiące grzebania się w ziemi, to aż mi się niedobrze robi... Na szczęście to mamy już za sobą Ciesz się, że masz robotnego chłopa, bo mój na budowie to nawet nie chce kamieni ze skarpy pozbierać Kicia prześliczna - kocham koty, więc bardzo proszę od czasu do czasu wstawiać jej zdjęcia. Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hmmm gdzie nie zajrze tam ...koty Mam wrażenie, że kociarze na tym forum jakoś telepatycznie się przyciągają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 07.12.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Hmmm gdzie nie zajrze tam ...koty Mam wrażenie, że kociarze na tym forum jakoś telepatycznie się przyciągają ... Aguś - mnie również tak się wydaje Bo kociarze to dobre ludzie są Iwonko - baaardzo dziękuję za Fantę i proszę o więcej Śliczna jest! A jeśli chodzi o wydatki, to sama widzisz jak dużo kasy idzie zanim jeszcze cokolwiek się zacznie budować... Cóż - nikt nie mówił, że będzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.12.2009 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://pl.fotoalbum.eu/images1/200911/119914/382666/00000040.jpg No zamymłałabym jak nic ... Nieziemska ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.12.2009 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzień dobry ! Wasz historia trochę podobna do naszej. I to majowe szukanie działeczki pod domek, i ten ślub w sierpniu i ta szybka budowa przytulnego milutkiego domku (nie wiem dlaczego 100 m2 uważa się za mały domek ). Piękny domek budujecie. Przymierzaliśmy się z mężulkiem do niego ale w końcu stanęło na obecnie budowanym . Trzymam kciuki a przy okazji zapraszam do mnie do dziennika na ploteczki. A ta toaletka mniodzio Rozgościłam się u Ciebie, Izo i poczytałam sobie Twój dziennik. I tak jak napisałam, bardzo podoba mi się Twój domek! Dziękuję za pochwalenie toaletki, przekażę Mariuszowi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.12.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Fajnie wam rosnie ten wasz domek i wnusia pewnie juz sobie marzy jak to bedzie u babci w chatynce na wakacjach .Bardzo miła okolica wam sie trafiła .Beda sadze milutkie widoczki w okien.Pozdrawiam Ewuniu, dziękuję za odwiedziny! Napisz coś, co u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts