dorkaK 30.12.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2011!!!http://img63.imageshack.us/img63/5717/31671.jpgżyczy DORKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.12.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 http://img12.dreamies.de/img/668/b/4i46u5wmitz.gif życzy Iza z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ila75 31.12.2010 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 Szczęścia, miłości i tego trzymiesięcznego urlopu życzę w 2011roku. Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2010 http://www.glitzup.com/gallery/happy_new_year_2011_dog_shirt-p.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 01.01.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2011 wszystkiego najlepszego w nowym roku http://img708.imageshack.us/img708/8906/nowyrok2009.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 09.01.2011 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Iwonko witam się w Nowym roku:) Muszę powiedzieć ,że domek Wasz prezentuje się bardzo ładnie .....a w domku fajny klimacik stworzyliście ...wszystko pasuje do siebie:) a i widoczki z okna super .....faktycznie nie chce się wychodzić z domku:) Ach jak chciała bym też już tak mieszkac jak Wy ....ale tylko mogę powzdychać Pozdrawiam cieplutko i będę w dalszym ciągu zaglądać do Was papapa:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelkax1 09.01.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Chyba nikogo nie dziwi nagłówek...No ale komu by się chciało pisać, gdy po raz pierwszy urządza święta i sylwestra w nowym domku. Bardzo zazdroszczę i życzę miłego bytowania. Wiem już też co znaczy kochać swój dom, choć u mnie jeszcze wiatr hula po pokojach, ale mimo wszystko - to wspaniałe uczucie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.01.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2011 Iwonko, idzie mi jak po grudzie, ale jak przeczytałam Twój ostatni wpis, to sobie pomyślałam, że może warto czekać.... Pozdrawiam i życzę tylko miłych chwil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 14.01.2011 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Aż mi się oczy zaszkliły po Twoim poście pt Kocham ten dom... Iwonko bardzo ładnie piszesz. mam dla Ciebie świetne zajęcie jak już przejdziesz na tę upragniona emeryturę zacznij pisać książki, koniecznie na swoim tarasie Fajnie że tyle zdjęć zamieściłaś. Super wnętrza bardzo przytulne, salon robi wrażenie. Dojrzałam nawet coś co chciałabym mieć identyczne jak Ty (jeśli tylko się zgodzisz) stolik kawowy! taki jak sobie wymarzyłam-prosty, na solidnych nogach, w ciemnym brązie, z półką na dole z cienką obramówką z aluminium- ten jakby przeniesiony z mojej głowy zdradzisz mi jakiej firmy i ile kosztował?oczywiście może być na priv. Choć ja będę robić takie zakupy najprędzej za pół roku to już rzetelnie zapisuję sobie wszystkie typy, rodzaje, wzory które mi się podobają. Później nie będzie czasu na szukanie i zastanawianie się, więc będę już przygotowana zresztą podobnie jak Wy mamy już co nie co kupione do naszego domku Życzę Ci beztroskiego roku 2011 i jak najwięcej chwil spędzonych w ukochanych 4 ścianach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi32 24.01.2011 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Iwonko,Domek cuuuudo!Oglądam Waszą pracę dzień po dniu i zazdroszczę ( oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu ), że już tak pięknie mieszkacie.Ponieważ z mężem mamy zamiar również zacząć budowę i najprawdopodobniej będzie to ten sam domek, mam do Ciebie jako do experta pytanko... mianowicie:Czy kwota 250 tyś jest kwotą realną do wprowadzenia się? ( oczywiście nie biorę tu pod uwagę wypsażenia bo wiadomo, że każdy robi inaczej i są różne ceny...)Mamy do wyboru albo zamienić mieszkanie na większe albo sprzedać i wybudować się ( działka już jest ). Będe wdzięczna z odpowiedź i pozdrawiam serdecznieByle do wiosny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netka55 24.01.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 emi32 odpowiem w swoim imieniu ale myślę że Iwona mnie poprze. Ja będę budować bardzo podobny domek, 6m2 większy, inne proporcje-większy salon a mniejsze sypialnie. Zajrzyj do mojego dziennika. Zaczynamy jak tylko mrozy odpuszczą, chcemy się wprowadzić najpóźniej na święta. Bierzemy 210tys kredytu na całość.... wszystko zależy od tego z czego będziesz budować, jakie instalacje będziesz miała, czy kupisz wannę za 500 czy za 1500zł, ile zapłacisz za robotę, czy potrzebujesz na nią faktury. Ale nie szalejąc z wynalazkami (typu pompa ciepła, solary itp) i robiąc drobne prace samemu spokojnie wybudujesz taki domek. Jeżeli nie rozpoczęłaś jeszcze papierologii to przeznacz na nią ok8-10 tys (projket, mapy, adaptacje, wypisy, przyłącza) Jak masz działkę to buduj!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hani 1313 24.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Drodzy Iwonko i MariuszuWielkie dzięki za sobotnie spotkanie i możliwość poznania organoleptycznie Waszego piękniego domku. Teraz wiemy na 100% że takiego domku szukaliśmy i chcemy jak naszybciej go wybudować. Dziękujemy za wszelkie podpowiedzi i sugestie i wogóle całe morze informacji. Jeszcze raz piękne dzięki!Ania i Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Iwonko witam się w Nowym roku:) Muszę powiedzieć ,że domek Wasz prezentuje się bardzo ładnie .....a w domku fajny klimacik stworzyliście ...wszystko pasuje do siebie:) a i widoczki z okna super .....faktycznie nie chce się wychodzić z domku:) Ach jak chciała bym też już tak mieszkac jak Wy ....ale tylko mogę powzdychać Pozdrawiam cieplutko i będę w dalszym ciągu zaglądać do Was papapa:bye: Dzięki Dorka za miłe słowa! Wzdychać sobie możesz, ale to już pewnie niedługo, bo ani się obejrzysz a będziesz na takim etapie jak my. Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Chyba nikogo nie dziwi nagłówek... No ale komu by się chciało pisać, gdy po raz pierwszy urządza święta i sylwestra w nowym domku. Bardzo zazdroszczę i życzę miłego bytowania. Wiem już też co znaczy kochać swój dom, choć u mnie jeszcze wiatr hula po pokojach, ale mimo wszystko - to wspaniałe uczucie. Pozdrawiam Hej, hej Amelko! Masz rację, w okresie świąteczno - noworocznym na pisanie w ogóle nie było czasu. I cieszę się, że podzielasz moją miłość do budowanych murów własnego gniazdka. To rzeczywiście - rewelacyjne uczucie. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Iwonko, idzie mi jak po grudzie, ale jak przeczytałam Twój ostatni wpis, to sobie pomyślałam, że może warto czekać.... Pozdrawiam i życzę tylko miłych chwil Oczywiście, że warto czekać. Tak jak napisałam warto znosić różne niepowodzenia, bo satysfakcja jest potem tym większa. Nie zrażaj się drobnymi niepowodzeniami i.. do roboty. Szczęście czeka na Ciebie tuż za rogiem. Cieszę się, jeśli mogłam dodać Ci choć trochę otuchy. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Aż mi się oczy zaszkliły po Twoim poście pt Kocham ten dom... Iwonko bardzo ładnie piszesz. mam dla Ciebie świetne zajęcie jak już przejdziesz na tę upragniona emeryturę zacznij pisać książki, koniecznie na swoim tarasie Fajnie że tyle zdjęć zamieściłaś. Super wnętrza bardzo przytulne, salon robi wrażenie. Dojrzałam nawet coś co chciałabym mieć identyczne jak Ty (jeśli tylko się zgodzisz) stolik kawowy! taki jak sobie wymarzyłam-prosty, na solidnych nogach, w ciemnym brązie, z półką na dole z cienką obramówką z aluminium- ten jakby przeniesiony z mojej głowy zdradzisz mi jakiej firmy i ile kosztował?oczywiście może być na priv. Choć ja będę robić takie zakupy najprędzej za pół roku to już rzetelnie zapisuję sobie wszystkie typy, rodzaje, wzory które mi się podobają. Później nie będzie czasu na szukanie i zastanawianie się, więc będę już przygotowana zresztą podobnie jak Wy mamy już co nie co kupione do naszego domku Życzę Ci beztroskiego roku 2011 i jak najwięcej chwil spędzonych w ukochanych 4 ścianach Witaj Netko! Twój pomysł z pisaniem nie jest dla mnie nowy, bo zawsze było to jedno z moich niespełnialnych marzeń. A odkąd mam domek z tarasem - marzenie to przybrało obsesyjne kształty. Już widzę siebie siedzącą z laptopem w ciepłym słoneczku, czuję na twarzy lekkie podmuchy wiatru i.. piszę. Ech! Życie bywa bardziej realne i niektóre pragnienia pozostawia tylko w sferze marzeń. Odnośnie ławy: Link do ławy Polecam szczerze! Dziękuję za życzenia i pozdrawiam Cię bardzo, bardzo ciepło!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Witaj Iwonko, Domek cuuuudo! Oglądam Waszą pracę dzień po dniu i zazdroszczę ( oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu ), że już tak pięknie mieszkacie. Ponieważ z mężem mamy zamiar również zacząć budowę i najprawdopodobniej będzie to ten sam domek, mam do Ciebie jako do experta pytanko... mianowicie: Czy kwota 250 tyś jest kwotą realną do wprowadzenia się? ( oczywiście nie biorę tu pod uwagę wypsażenia bo wiadomo, że każdy robi inaczej i są różne ceny...) Mamy do wyboru albo zamienić mieszkanie na większe albo sprzedać i wybudować się ( działka już jest ). Będe wdzięczna z odpowiedź i pozdrawiam serdecznie Byle do wiosny... Witaj Emi! Dzięki za sympatyczne słowa i pochwały. Napiszę tak: my z Mariuszem zamknęliśmy się w kwocie 250.000 zł razem z działką i wyposażeniem. Ale tak jak pisałam w dzienniku - Mariusz bardzo wiele prac wykonał sam. Więc mimo wszystko myślę, że taka kwota (w sytuacji gdy działkę już macie) spokojnie Wam wystarczy. Nawet jestem tego pewna. A ja już teraz wiem, że nie zamieniłabym żadnego mieszkania na taką chałupkę. Pozdrawiam i zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 emi32 odpowiem w swoim imieniu ale myślę że Iwona mnie poprze. Ja będę budować bardzo podobny domek, 6m2 większy, inne proporcje-większy salon a mniejsze sypialnie. Zajrzyj do mojego dziennika. Zaczynamy jak tylko mrozy odpuszczą, chcemy się wprowadzić najpóźniej na święta. Bierzemy 210tys kredytu na całość.... wszystko zależy od tego z czego będziesz budować, jakie instalacje będziesz miała, czy kupisz wannę za 500 czy za 1500zł, ile zapłacisz za robotę, czy potrzebujesz na nią faktury. Ale nie szalejąc z wynalazkami (typu pompa ciepła, solary itp) i robiąc drobne prace samemu spokojnie wybudujesz taki domek. Jeżeli nie rozpoczęłaś jeszcze papierologii to przeznacz na nią ok8-10 tys (projket, mapy, adaptacje, wypisy, przyłącza) Jak masz działkę to buduj! pozdrawiam Netko! Popieram Twoją wypowiedź w całej rozciągłości. Dodam tylko, że my jednak zaszaleliśmy z jednym wydatkiem, o którym wspomniałaś - a mianowicie zakupiliśmy solary. I uważamy, że był to bardzo dobry i opłacalny wydatek. Co do reszty, zgadzam się z Tobą w zupełności. Ściskam Cię i zapraszam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.01.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Drodzy Iwonko i Mariuszu Wielkie dzięki za sobotnie spotkanie i możliwość poznania organoleptycznie Waszego piękniego domku. Teraz wiemy na 100% że takiego domku szukaliśmy i chcemy jak naszybciej go wybudować. Dziękujemy za wszelkie podpowiedzi i sugestie i wogóle całe morze informacji. Jeszcze raz piękne dzięki! Ania i Jarek Witajcie Aniu i Jarku! My również dziękujemy Wam za wizytę - wspominamy ją ogromnie sympatycznie! Cieszymy się bardzo, że mogliśmy Wam pomóc i że dzięki obejrzeniu naszego domku, będziecie mogli podjąć odpowiednią decyzję. Budujcie się jak najszybciej (parapetówka to ogromnie miła impreza ). Żałujemy tylko, że nie zrobiliśmy sobie wspólnego zdjęcia - byłaby wspaniała pamiątka do naszego dziennika. Ściskamy Was mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emi32 25.01.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Netko! Popieram Twoją wypowiedź w całej rozciągłości. Dodam tylko, że my jednak zaszaleliśmy z jednym wydatkiem, o którym wspomniałaś - a mianowicie zakupiliśmy solary. I uważamy, że był to bardzo dobry i opłacalny wydatek. Co do reszty, zgadzam się z Tobą w zupełności. Ściskam Cię i zapraszam ponownie! I takiej zachęty potrzebowałam!!!! Z początkiem wiosny początek papierologii! Dziękuję dziewczyny za odpowiedź i pozdrawiam gorąco! PS. Netko Twój projekt też jest super.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts