nazwa12 03.12.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam Was serdecznie,wczorajsza niedziela przeleciała mi na czytaniu dziennika no i powiem pisarką powinnaś być.Ja tu kiedyś u Ciebie byłam,ale chyba na początku budowy,jak ten czas leci domek super,okolica cudna i co tu jeszcze do szczęścia potrzeba tylko jedynie zdrówka,wnusio już nie długo będzie miał roczek pewnie biega i szaleje u babcinych włościach a w lato basen i huśtawka koniecznie,ale to już dziadek czarodziej zrobi bo masz bardzo pracowitego męża.Będę tu do Ciebie zaglądała bo miło się Ciebie czyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.12.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam Was serdecznie,wczorajsza niedziela przeleciała mi na czytaniu dziennika no i powiem pisarką powinnaś być.Ja tu kiedyś u Ciebie byłam,ale chyba na początku budowy,jak ten czas leci domek super,okolica cudna i co tu jeszcze do szczęścia potrzeba tylko jedynie zdrówka,wnusio już nie długo będzie miał roczek pewnie biega i szaleje u babcinych włościach a w lato basen i huśtawka koniecznie,ale to już dziadek czarodziej zrobi bo masz bardzo pracowitego męża.Będę tu do Ciebie zaglądała bo miło się Ciebie czyta Witam Cię bardzo cieplutko. Bardzo mi miło, że zechciałaś przeczytać cały mój dziennik. To niezwykle miłe, że kogoś mogą zainteresować te moje wynurzenia. Dziękuję pięknie za pochwały i za życzenia, zwłaszcza zdrowia, bo ono rzeczywiście jest nam teraz najbardziej potrzebne, a zwłaszcza Mariuszowi. Wnusio na razie jeszcze nie chodzi, ale zanim przyjdzie lato będzie już z pewnością biegał i - tak jak piszesz - huśtawka i jakaś woda do chlapania, okażą się niezbędne. Zapraszam serdecznie do odwiedzania dziennika Bukowej Chatki, jeśli tylko wystarczy Ci na to chęci. I pozdrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 07.12.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Och, jaka szkoda, że moja działka taka mała, bo chętnie nabyłabym takiego rumaka jak Wasz i sama bym na nim jeździła . Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej, hej .....Babciu.... ja zacznę od wnuka......piekny widok maleństwa razem z mamą ....tylko patrzeć jak będzie buszował po babci domku i razem z dziadkiem jeździł na tym stalowym rumaku....tak, tak czas szybko goni i po wnukach to właśnie widzimy najlepiej...moje też rosną i rosną ..Patryk od września pójdzie już do szkoły a Alex...za trzy lata ... tak samo.. Teraz na co dzień dużo hałasu wprowadza Laki, która nie daje spokoju Axie...ciągle ją podgryza, szczypie i ciągnie za sierść.....a Axa mimo tego nic złego jej nie robi tylko delikatnie warknie ....za to Harry bardzo mocno warczy jak Laki zbliża się do niego. Ona pokazuje mu, że podporządkowuje mu sie i kładzie się przed nim na plecy a on tylko warczy....wrrrrrr... ...i nie pozwala zbliżyć się do siebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.12.2012 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Och, jaka szkoda, że moja działka taka mała, bo chętnie nabyłabym takiego rumaka jak Wasz i sama bym na nim jeździła . Pozdrawiam cieplutko! Witaj Makowa Panienko! Korci taki rumak, prawda? Żeby tak wsiąść i pogalopować w dal. Ech.. Pozdrawiam Cię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.12.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej, hej .....Babciu.... ja zacznę od wnuka......piekny widok maleństwa razem z mamą ....tylko patrzeć jak będzie buszował po babci domku i razem z dziadkiem jeździł na tym stalowym rumaku....tak, tak czas szybko goni i po wnukach to właśnie widzimy najlepiej...moje też rosną i rosną ..Patryk od września pójdzie już do szkoły a Alex...za trzy lata ... tak samo.. Teraz na co dzień dużo hałasu wprowadza Laki, która nie daje spokoju Axie...ciągle ją podgryza, szczypie i ciągnie za sierść.....a Axa mimo tego nic złego jej nie robi tylko delikatnie warknie ....za to Harry bardzo mocno warczy jak Laki zbliża się do niego. Ona pokazuje mu, że podporządkowuje mu sie i kładzie się przed nim na plecy a on tylko warczy....wrrrrrr... ...i nie pozwala zbliżyć się do siebie... Hej, Babciu droga! Rację masz z tym moim Alexem. No bo jak Nikola była malutka, nie było jeszcze domku, więc ominęło ją szaleństwo u babci na wsi. Więc teraz tylko Alex będzie miał pole do popisu i szeroki wachlarz wiejskich możliwości, od dzikiego szaleństwa po trawie, po brawurową jazdę na traktorku. A propos Twoich zwierzątek. Jakie one są mądre. Nawet u nich obowiązuje jakaś hierarchia. Masz pewnie z nimi niezły ubaw. Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 10.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A tak, tak ....mam ubaw jak się patrzy....nawet teraz ..laki gania ze swoją maskotką ..piszczącą dodam a Axa odgania sie od niej bo ta piszczy jej zabawka przed nosem..... i na dodatek skacze po niej jak chce i szaleje włąśnie pod stołem ....normalnie jakiejś warjacji dostała i biega wokól stołu i skacze po Axie ....:)... normalnie uśmiać się można Ja również pozdrawiam....a propos...Wasze widoki są cuuuudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.12.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 A tak, tak ....mam ubaw jak się patrzy....nawet teraz ..laki gania ze swoją maskotką ..piszczącą dodam a Axa odgania sie od niej bo ta piszczy jej zabawka przed nosem..... i na dodatek skacze po niej jak chce i szaleje włąśnie pod stołem ....normalnie jakiejś warjacji dostała i biega wokól stołu i skacze po Axie ....:)... normalnie uśmiać się można Ja również pozdrawiam....a propos...Wasze widoki są cuuuudne... No to macie rzeczywiście niezłą zabawę. Przynajmniej się nie nudzicie w te długie zimowe wieczory. U nas to tylko koty za szybą zerkają do środka co się dzieje. Ale też nie za długo, bo teraz zimno, to szybko zjadają co dostaną i uciekają do swojej stodoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 21.12.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 http://www.e-kartki.com.pl/files/2010/12/radosci_i_szczescia_w_dzien_bozego_narodzenia_0.jpg życzy Dorota z rodziną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 24.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 W Dniu Świąt Bożego NarodzeniaPragnę złożyć miłe życzeniaSzczęścia, dobrego zdrowia, powodzeniaOby troski życia zaginęły w mrokupodczas nadchodzącego Nowego Roku życzy Krysia G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 24.12.2012 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/69/Szczesliwych-Swiat-ekartka-gif-animowany-005-ewcia417.gif Wesołych i zdrowych Świąt życzy Magda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.12.2012 23:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://s1.zmniejszacz.pl/109/bn__344996.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.12.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Wesołych Świąt Bożego Narodzenia, zdrowych i spokojnych.Spełnienia marzeń i trwania w radości.Życzy Iza z rodzinką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.12.2012 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Wszystkim pięknie dziękujemy za świąteczne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 27.12.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Iwonko,uwielbiam Twoj dziennik i Twoj styl pisania - zawsze jak wchodze do Bukowej Chatki to czuje sie tak, jakbym wchodzila do jakiejs cudownej krainy, gdzie szczesciem przesiaknieta jest kazda chwila. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Ciebie i Mariusza.Jagustynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.12.2012 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Iwonko, uwielbiam Twoj dziennik i Twoj styl pisania - zawsze jak wchodze do Bukowej Chatki to czuje sie tak, jakbym wchodzila do jakiejs cudownej krainy, gdzie szczesciem przesiaknieta jest kazda chwila. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Ciebie i Mariusza. Jagustynka Witaj Jagustynko! Razem z Mariuszem pięknie dziękujemy za życzenia. Dziękuję także za wszystkie Twoje tak przemiłe słowa. Po przeczytaniu takich refleksji, aż chce się usiąść do komputera i pisać.. pisać.. Pozdrawiam Cię cieplutko i również życzę samych szczęśliwych chwil w Nowym Roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.12.2012 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Iwonko serdecznie dziekuje za tak piekne zyczenia! Niestety los na koniec roku nie jest dla mnie laskawy, a jeszcze przypieczetowal to grypskiem na swieta, ktore zmienilo mnie w spiaca krolewne (doslownie) na te swiateczne dni, skutecznie uniemozliwiajac zrobienie czegokolwiek -nawet zlozenie zyczen bylo wysilkiem ponad moja miare...czytalam, ze i na Was ostatnio tez posypalo sie troche smutkow -wiec mam nadzieje, ze spokojnie zakonczymy ten rok a w nowy wejdziemy dziarskim, pelnym optymizmu krokiem...Wracam ogarniac moj szpital-grype zlapal ode mnie maz, synek na szczescie na razie poczatki, a moje 'szczekanie' dzis zostalam zdiagnozowana jako zapalenie oskrzeli.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 27.12.2012 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego po Świętach....były, przygotowywaliśmy się do nich a one tak szybciutko minęły......pierwszy dzień biały a potem ...... bez śniegu ale za to z błotem pośniegowym...... Iwonka, Twoje opisy są mi bardzo bliskie .....i myślę, ze to nie dziwactwa ani starość tylko nasz zachwyt nad przyrodą i zauroczenie tym co ona potrafi....... ja też ostatnio mam takie przemyślenia jak Ty....i chcę jak najwięcej cieszyć sie naszym życiem na wsi...:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts