Iwona i Mariusz 24.02.2013 16:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 No to i ja witam po długiej nieobecności. Witaj Danusiu! Storczyk od Was stoi sobie spokojnie obok tego mojego białego i cierpliwie czeka na kolejne kwitnienie. To rzeczywiście wzruszające, że kwiaty - tak jak ludzie - potrzebują towarzystwa. Ja też z utęsknieniem czekam na wiosnę, a tu na razie zasypało nas totalnie i widać, że zima nie odpuszcza. Ale kiedy tam dom stanie? Oj, stanie.. stanie.. I to szybciej, niż myślisz. Czas leci tak nieubłaganie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.02.2013 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Na całe szczęście Iwonka nie pracuje w marketingu jakimś. Tak umie zachwalać i chwalić że pewnie my klienci bylibyśmy bezbronni wobec jej kunsztu...To tak odnośnie pochwał którymi tak 'bezlitośnie' nas obsypałaś. Szukałam "buźki" z czerwieniejącym licem, ale nie znalazłam. Bo byłaby najodpowiedniejsza. Naprawdę żałowałem że około północy po prostu oczy same już się zamykały i coraz trudniej przychodziło zebrać myśli - a po prostu dobrze nam było z wami w waszym zmaterializowanym Bukowym Marzeniu. Tu taka sama zarumieniona "buźka" byłaby jak najbardziej adekwatna. A tak a propos, nam też było z Wami fajnie. Blekowcowa Przystań, wzięła udział w naszym wewnątrzrodzinnym konkursie na nazwę domku. Niestety nie wygrała póki co - obawialiśmy się hord czarnorunnych baranków szukających azylu w naszym jednak skromnym lokum A miałam nadzieję na wygraną. Gdybyście chcieli sobie jednak robić gmc do magazynowania nadmiaru ciepła z solara to adam przepis podaje tu http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203309-ja%C5%9Bkowe-quot-wynalazki-quot&p=5643948&viewfull=1#post5643948 Bardzo dziękujemy. A tak w ogóle to pozdrawiamy Was bardzo.. bardzo cieplutko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.02.2013 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2013 Danusiu! Z przyjemnością obejrzeliśmy zdjęcia. Widzę, że już nie możesz się doczekać realizacji swojego marzenia. Oj, rozumiem to - nawet nie wiesz, jak bardzo rozumiem. Jak przeszkadzać bedą Ci te zdjęcia możesz usunąć, ale nie mogłam się powstrzymać, aby sie pochwalić Ani myślę niczego usuwać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 04.03.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2013 Ostatnio nie mam czasu na Fm,ale musiałam wejść na chwilkę bo nie wytrzymałam,od soboty już troszkę robimy na działce i cieszymy się słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 06.03.2013 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2013 Hej Iwonko, jak tam wiosna w Bukowej Chatce? Rozgościła się już? Szkoda, że znowu mają wrócić mrozy U nas jest taka wspaniała pogoda, że aż umyłam sobie okna bo tej brzydkiej zimie. I obudziłam biedronki, które to schowały się w szczelinach okiennych:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.03.2013 17:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ostatnio nie mam czasu na Fm,ale musiałam wejść na chwilkę bo nie wytrzymałam,od soboty już troszkę robimy na działce i cieszymy się słońcem Doskonale Cię rozumiem, ja też mam kłopoty z wolnym czasem. A zima znowu wróciła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.03.2013 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Hej Iwonko, jak tam wiosna w Bukowej Chatce? Rozgościła się już? Szkoda, że znowu mają wrócić mrozy U nas jest taka wspaniała pogoda, że aż umyłam sobie okna bo tej brzydkiej zimie. I obudziłam biedronki, które to schowały się w szczelinach okiennych:D Witaj Makowa Panienko! Niestety, jak dobrze wiesz, wiosny ani śladu. Zima znowu rozpanoszyła się na dobre. Ty chociaż okna zdążyłaś sobie umyć! A biedronki pewnie znowu uciekły przed mrozem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 26.03.2013 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Witam ponownie. Zima mnie już dobija, nie możemy nawet na działkę pojechać, żeby porobić. Torfu kupiliśmy i leży sobie i czeka na wiosnę, aby jakiś skalniak i rododendrony i azalie poprzesadzać z naszej działki ROD w Zabrzu. Poza tym chciałam zapytać ile wyszedł was prąd od zeszłego roku do tego, bo na forum podane były tylko zużycia kwh, a cena jaka całkowita wyszła i jakie są prognozowane miesięczne wpłaty na ten rok? Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 26.03.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dana to ja się wetnę, bo Iwona może zajęta. Już się wypytałem o zużycie, za rok wyszło im 4500 zł. Mariusz zadowolony z obecnej taryfy, bo w tej samej opłacie więcej kWh skonsumowali.Też już nie mogę się doczekać aż mrozy i śniegi pójdą sobie od nas precz! Załatwiam póki co sprawy nie wymagającej fizycznej bytności na działce, ale ileż można.... Iwono i Mariuszu, życzę żeby wasze władze okazały się szybkie i sprawne w sprawie waszej drogi. I oby pięknie się wam roślinki rozwijały i wnuki...Czekamy na relacje i zdjęciaPozdrowienia ze Szczecina/BezrzeczaBlekowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.03.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Witam ponownie. Zima mnie już dobija, nie możemy nawet na działkę pojechać, żeby porobić. Torfu kupiliśmy i leży sobie i czeka na wiosnę, aby jakiś skalniak i rododendrony i azalie poprzesadzać z naszej działki ROD w Zabrzu. Poza tym chciałam zapytać ile wyszedł was prąd od zeszłego roku do tego, bo na forum podane były tylko zużycia kwh, a cena jaka całkowita wyszła i jakie są prognozowane miesięczne wpłaty na ten rok? Pozdrawiamy. Witaj Danusiu! Ja też mam już serdecznie dosyć tej zimy. A tu wiosny ani widu, ani słychu. Tulipany już wystawiły swoje zielone listki i nie mogę się doczekać, kiedy ten śnieg wreszcie stopnieje i pogoda pozwoli roślinkom normalnie się rozwijać. Na pytanie prądowe odpowiedział Ci już Blekowca, więc ja poprzestanę tylko na pozdrowieniach dla Was. Uściski od Bukowych Ludków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.03.2013 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Dana to ja się wetnę, bo Iwona może zajęta. Już się wypytałem o zużycie, za rok wyszło im 4500 zł. Mariusz zadowolony z obecnej taryfy, bo w tej samej opłacie więcej kWh skonsumowali. Też już nie mogę się doczekać aż mrozy i śniegi pójdą sobie od nas precz! Załatwiam póki co sprawy nie wymagającej fizycznej bytności na działce, ale ileż można.... Iwono i Mariuszu, życzę żeby wasze władze okazały się szybkie i sprawne w sprawie waszej drogi. I oby pięknie się wam roślinki rozwijały i wnuki... Czekamy na relacje i zdjęcia Pozdrowienia ze Szczecina/Bezrzecza Blekowca Witaj Darku! Dziękujemy za drogowo-roślinkowo-wnukowe życzenia, część z nich już się spełnia. I niskie ukłony za wyręczenie w "prądowej" kwestii dla Danusi. Pozdrawiamy Was bardzo.. bardzo.. a dla Ewy przesyłamy gorące całusy! No i wiosny Wam życzymy (przy okazji sobie także). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagustynka 28.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 No to Pan Burmistrz sie popisal - lubie takich burmistrzow, co to slow na wiatr nie rzucaja. Ja to bym tylko powybierala sobie z tego "gruzu" cale cegly na jakas mala architekture ogrodowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.03.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 No to Pan Burmistrz sie popisal - lubie takich burmistrzow, co to slow na wiatr nie rzucaja. Ja to bym tylko powybierala sobie z tego "gruzu" cale cegly na jakas mala architekture ogrodowa... Ja też lubię takich burmistrzów, Jagustynko! A z tymi cegłami, to dobry pomysł. Muszę poszukać jakichś inspiracji. Dziękuję za odwiedziny w Bukowej Chatce i zapraszam ponownie. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Serdecznie dziękuję za życzenia! Ja Wam życzę radosnych, ciepłych (dosłownie i w przenośni), pełnych miłych chwil spędzonych w rodzinnym gronie Świat Wielkanocnych. I mokrego Dyngusa;) Wesołych Świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 29.03.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://i43.tinypic.com/15twqr.jpg Zyczy Dorka z rodziną !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 30.03.2013 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Dziękuję za życzenia W dniu Wielkanocy życzę Wam mocy, zero zmęczenia, dużo natchnienia, serca szczerego, domu ciepłego. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim ciepłej wiosny. Wojtek z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 30.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 http://img839.imageshack.us/img839/2159/yczeniawielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzymy Wam na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Iza z Tomkiem i Magdalenąhttp://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 30.03.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP-ON 30.03.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts