Iwona i Mariusz 02.07.2013 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Iwonko, pokazałam mojej mamie Twój wspaniały ogród botaniczny i była pod wielkim wrażeniem . Wiele kwiatków owszem, sama już ma, a wiele są jej zupełnie nieznane. Ale wszystkie Twoje roślinki są tak samo piękne! Dziękuję pięknie Makowa Panienko! Cieszę się, że Twojej Mamie podobają się moje roślinkowe grządki. Przyznam Ci się szczerze, że ten mój "ogrodowy zawrót głowy" jest moją wielką radością i malutką dumą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 02.07.2013 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Witajcie kochani :* Więc zacznę od tego, że niestety nie bedziemy mogli budować Z7. Nasza działka a szczególnie ustawienie domów na to nie pozwoliło. Nie mogliśmy znaleźć nic z gotowych projektów, aby wejście do domu było z boku tego węższego, więc musiałam sklecić własny projekt. Tak więc mamy już podpisana umwę o projekt domu i projekt wszystkich przyłączy. W poniedziałek mają robic ogledziny w sprawie niwelacji terenu,( bo nasza działka ze spadkiem jest) i zabieraja się za przygotowywanie projektu i wszystkich papierków do PNB. Warunki mam miec na dniach, z Tauronu juz tez otrzymałam. Teraz mam nadzieje, że wszystko pójdzie szybciutko. Pozdrawiamy. Witaj Danusiu! Jeśli macie swój własny projekt, to jestem przekonana, że wszystko będzie w nim zapięte na ostatni guzik. Cieszymy się ogromnie, że ruszacie już tak ostro z realizacją swoich planów, może jakiś Dziennik Budowy by się przydał? Wam na pamiątkę, a nam do czytania i śledzenia Waszych budowlanych postępów? Pozdrawiamy Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheena84 05.07.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2013 Pani Iwonko nie moge sie napatrzec na domek i pieknie zagospodarowany teren! Jest przeslicznie! Ostatnio obejrzelismy z mezem (juz ktorys raz) Panstwa zmagania z budowa od samego poczatku i po cichu zazdroscimy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 06.07.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2013 Co do dziennika to ja mam obawy czy sobie z nim poradzę, a na dodatek to nie ma co wpisywać, bo budowa to gdzie tam jeszcze. Na razie czekać będziemy na pozwolenie, może do końca roku zdążymy, a fundament może w przyszłym roku się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.07.2013 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Pani Iwonko nie moge sie napatrzec na domek i pieknie zagospodarowany teren! Jest przeslicznie! Ostatnio obejrzelismy z mezem (juz ktorys raz) Panstwa zmagania z budowa od samego poczatku i po cichu zazdroscimy Pozdrawiam Dziękuję pięknie za tak miłe słowa i za pochwały. Pozdrawiam i zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.07.2013 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2013 Co do dziennika to ja mam obawy czy sobie z nim poradzę, a na dodatek to nie ma co wpisywać, bo budowa to gdzie tam jeszcze. Na razie czekać będziemy na pozwolenie, może do końca roku zdążymy, a fundament może w przyszłym roku się uda. Danusiu, Ty miałabyś sobie nie poradzić??? W to nie uwierzę! Akurat byłby czas na rozeznanie się w dziennikowym świecie, a jak zacznie się historia z papierologią, to już będzie o czym pisać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 19.07.2013 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 (...)I ponownie, jedna urosła wyjątkowo wysoko: (...) Nooo - wyższa od słupa z prundem! Już miałem Ci pisać, że tulipanowiec wsadzony chyba odrobinkę zbyt blisko muru , ale on tam chyba jeszcze w foliówce(?) No z każdym nowym zielskiem coraz pikniej u Ciebie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.07.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Już miałem Ci pisać, że tulipanowiec wsadzony chyba odrobinkę zbyt blisko muru , ale on tam chyba jeszcze w foliówce(?) No z każdym nowym zielskiem coraz pikniej u Ciebie! Dziękuję Yeti! Oczywiście, na pierwszym zdjęciu tulipanowiec jest jeszcze w sklepowej koszulce. Swoje docelowe miejsce znalazł pod płotem (jakkolwiek by to nie brzmiało ), w odpowiedniej odległości od wszystkiego, bo wzięliśmy pod uwagę, że kiedyś spore drzewo może z niego wyrosnąć. Jednak szacun za spostrzegawczość i chęć rozsądnej podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 25.07.2013 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Iwonko bardzo fajnie wygladaja te krzeselka z drewnianym stolem! Storczyka masz cudnego ale najbardziej rozczulil mnie siersciuch lezakujacy na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.07.2013 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Iwonko bardzo fajnie wygladaja te krzeselka z drewnianym stolem! Storczyka masz cudnego ale najbardziej rozczulil mnie siersciuch lezakujacy na tarasie Prawda, Mag? Też z rozrzewnieniem patrzyłam na ten widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 25.07.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Iwonko ,ale u ciebie wszystko pięknie kwitnie jak w ogrodzie tak i w domku A kicia widać ,że dobrze się czuje u was Pozdrawiam i przytulasy zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 25.07.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Iwona i MariuszPrzepięknie urządziliście sobie to Wasze gniazdko, Piękny ogród. Urządzony wg waszego pomysłu. Gratuluję. Oczywiście Twoje barwne opisy super!!! Miło pozdrawiam. Również mam wnuczka Maksymiliana, ma 9 m-cy. KG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.07.2013 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Iwonko ,ale u ciebie wszystko pięknie kwitnie jak w ogrodzie tak i w domku A kicia widać ,że dobrze się czuje u was Pozdrawiam i przytulasy zostawiam Dziękuję, Dorotko. Kicia rzeczywiście czuje się doskonale. Pozdrawiam Cię również bardzo cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.07.2013 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Iwona i Mariusz Przepięknie urządziliście sobie to Wasze gniazdko, Piękny ogród. Urządzony wg waszego pomysłu. Gratuluję. Oczywiście Twoje barwne opisy super!!! Miło pozdrawiam. Również mam wnuczka Maksymiliana, ma 9 m-cy. KG Witaj Krysiu! Pięknie dziękujemy za te pochwały, to bardzo miłe co piszesz. Nasz Alex ma już półtora roku i rozkoszny jest z niego bobasek. Uściski przesyłamy dla Twojego Maksymiliana, a dla Ciebie gorące pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.07.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Stół bardzo ładnie się komponuje na tarasie, co jak widać zatwierdził też futrzak Ech, ja też bym chciała już sadzić kwiatki u siebie. Póki co u nas zmiany, więc zapraszam Iwonko do mnie - mój domek znacznie urósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.07.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Stół bardzo ładnie się komponuje na tarasie, co jak widać zatwierdził też futrzak Ech, ja też bym chciała już sadzić kwiatki u siebie. Póki co u nas zmiany, więc zapraszam Iwonko do mnie - mój domek znacznie urósł Makowa Panienko, ani się obejrzysz, jak będziesz urządzać swoje grządki. A potem już tylko pielić, pielęgnować i patrzeć jak roślinki rosną. Rewizyta w Z8 złożona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 08.08.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Witamy. To chyba coś tam udało mi się założyć nowy temat czyli tzw. dziennik, ale nie potrafię ustawić podpisu i w podpisie link do mojego dziennika budowy. No wskoczył podpis, ale link, a nie nazwa np. Mój dzinnik budowy. No dobra dodałam nazwę i jest w miarę ok. Teraz powoli zacznę opisywać i wrzucać zdjęcia, mam nadzieję, że mi się uda. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez dana0606 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.08.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Witamy. To chyba coś tam udało mi się założyć nowy temat czyli tzw. dziennik, ale nie potrafię ustawić podpisu i w podpisie link do mojego dziennika budowy. No wskoczył podpis, ale link, a nie nazwa np. Mój dzinnik budowy. No dobra dodałam nazwę i jest w miarę ok. Teraz powoli zacznę opisywać i wrzucać zdjęcia, mam nadzieję, że mi się uda. Cieszę się Danusiu, że założyłaś dziennik. Odbierz priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 22.08.2013 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2013 Kurcze zaluje, ze polozylam plytki na tarasie, a nie zrobilam takiego jak Ty masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.08.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Przepięknie masz w ogrodzie Iwonko.Tak bardzo dużo różnorodnych kwiatów.Przeglądając zdjęcia mam skojarzenia z ogrodem botanicznym.Dobrą rękę do kwiatów masz to fakt niezaprzeczalny. Pozdrowienia ślemy z mężulkiem Łodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts