Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

A ja pomarudzę - chciałem sobie kWh podpatrzeć, a tu bryndza. Domyślam się że to faktura za okres sierpień - luty.

Uwaga, teraz będzie doping - kwiatki to są zrobione żyleta, to fakturę pewnie można tak samo. Iwonko - może po prostu zrób fakturze zdjęcia?

Nie ma to jak dobrze żyć z Bukowymi Ludkami.

No po prostu - mówisz i masz! :bye:

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No tak, przy biegającym domowym psiaku potrzebne jest ogrodzenie.

Po naszej posesji i koty (ale to raczej normalne) i psy sąsiadów swobodnie sobie biegają.

Nie straszne im nasze dziury między deskami, no i bramy jeszcze u nas nie ma.

Pełna symbioza ze zwierzyną wszelaką. :lol2:

Ja w ej symbiozie mogę żyć,ale właśnie moja sunia gwałtownie reaguje na obcych:mad:Także dla bezpieczeństwa wszystkich robimy ogrodzenie:wiggle:

Witam

Ja tam nie narzekam na nudę. Nasza budowa też prawie zakończona. I teraz głównie trzeba będzie poswiecić czas i wysiłek na ogród. Więc dla nas ten dziennik jest kopalnią informacji o roslinach. Zdjecia na żywo i nazwy pozwalają nam sie odnaleść jakoś w tym wszystkim. Tak że z naszej strony nie bedzie zadnych ż(aluzji) a tylko pełna aprobata dla obecnej formy DB. Pozdrawiamy. :bye:

• 2 weeks później...
Jaka ładna młoda babcia i piękne córki :)

I oczywiście śliczny przytulny domeczek :)

Budujemy podobny, tylko z poddaszem użytkowym.

Pozdrawiam! :)

Witaj Anyżku w Bukowej Chatce.

Miło nam, że zajrzałaś na naszego dziennika.

Dziękujemy za pochwały i bardzo miłe słowa.

Tylko jedno sprostowanie: jest babcia, jest mały wnuczek, ale tylko jedna córka.

Ta, którą wzięłaś za moją drugą córkę, to moja starsza wnuczka. :)

Pozdrawiam cieplutko i zapraszam ponownie.

Witam

Ja tam nie narzekam na nudę. Nasza budowa też prawie zakończona. I teraz głównie trzeba będzie poswiecić czas i wysiłek na ogród. Więc dla nas ten dziennik jest kopalnią informacji o roslinach. Zdjecia na żywo i nazwy pozwalają nam sie odnaleść jakoś w tym wszystkim. Tak że z naszej strony nie bedzie zadnych ż(aluzji) a tylko pełna aprobata dla obecnej formy DB. Pozdrawiamy. :bye:

Dzięki Ci za te "budujące" słowa.

Bo już myślałam, że z powodu mojej monotematyczności, prawie nikt tu nie zagląda.

Strasznie fajnie jest przeczytać, że komuś przydaje się to moje zielonomaniactwo. :wiggle:

I obiecuję, że przy Twojej pełnej aprobacie, będę się dalej spełniać roślinkowo.

Pozdrawiamy również.

Iwona i Mariusz

Gratuluję takich bajkowych widoków wokół domku.

Z wielką przyjemnością tu zaglądam.

Śliczne kwiaty.

Pozdrawiam KrysiaG:yes:

Dziękuję Krysiu, że zaglądasz do nas.

I za wszystkie Twoje miłe słowa, które cieszą nas ogromnie.

Pozdrawiamy Cię również.

Iwonko Twój ogród wzbudza mój podziw,jest ślicznie:yes:Tulipany cudne,szkoda ,że tak krótko zdobią ogród:(Ale wiem ,że na pewno zaraz pojawią się u Ciebie nowe, równie piękne okazy:) Powiedz mi w jakiej odległości sadziłaś tuje ,ile od płotu i względem siebie?Ja na razie raczkuję w tematach ogrodowych i muszę podpytywać:p Pozdrawiam ciepło :D

Iwonko Twój ogród wzbudza mój podziw,jest ślicznie:yes:Tulipany cudne,szkoda ,że tak krótko zdobią ogród:(Ale wiem ,że na pewno zaraz pojawią się u Ciebie nowe, równie piękne okazy:) Powiedz mi w jakiej odległości sadziłaś tuje ,ile od płotu i względem siebie?Ja na razie raczkuję w tematach ogrodowych i muszę podpytywać:p Pozdrawiam ciepło :D

Ano, dziękuję za tak miłe słowa.

Nasze tuje są wsadzane co 80 cm i 70 cm od płotu.

Podpytuj, ile tylko będziesz chciała, bo ja też kiedyś raczkowałam ogrodowo, więc to rozumiem.

Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc, chętnie to zrobię.

Pozdrawiam Cię.

Iwonko, pytanie ze Szczecina od Ewy - te czarne tulipany obok białych to zamysł świadomy czy jakiś wybryk natury? Zachwycają zwłaszcza tulipany w naszych narodowych barwach - biało-czerwone. :bye::wiggle:

Darku, czarne tulipany w tym miejscu, to jakaś ogromna dla mnie niespodziewanka.

Albo znalazły się w jakiś niepojęty dla mnie sposób takie cebulki wśród tych białych, albo to jakieś pozostałości z zeszłego roku, które tam przypadkowo się "wykluły".

Efekt niezamierzony, ale - przyznam sama - widowiskowy. :)

Mnie też zachwycają te "narodowe".

Uściski dla Ewy! :hug:

Ano, dziękuję za tak miłe słowa.

Nasze tuje są wsadzane co 80 cm i 70 cm od płotu.

Podpytuj, ile tylko będziesz chciała, bo ja też kiedyś raczkowałam ogrodowo, więc to rozumiem.

Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc, chętnie to zrobię.

Pozdrawiam Cię.

Dzięki za odpowiedź ,będę pytać na pewno :yes: