Iwona i Mariusz 04.04.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2014 A ja pomarudzę - chciałem sobie kWh podpatrzeć, a tu bryndza. Domyślam się że to faktura za okres sierpień - luty. Uwaga, teraz będzie doping - kwiatki to są zrobione żyleta, to fakturę pewnie można tak samo. Iwonko - może po prostu zrób fakturze zdjęcia? Nie ma to jak dobrze żyć z Bukowymi Ludkami. No po prostu - mówisz i masz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.04.2014 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 No tak, przy biegającym domowym psiaku potrzebne jest ogrodzenie. Po naszej posesji i koty (ale to raczej normalne) i psy sąsiadów swobodnie sobie biegają. Nie straszne im nasze dziury między deskami, no i bramy jeszcze u nas nie ma. Pełna symbioza ze zwierzyną wszelaką. Ja w ej symbiozie mogę żyć,ale właśnie moja sunia gwałtownie reaguje na obcych:mad:Także dla bezpieczeństwa wszystkich robimy ogrodzenie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anyżek35 05.04.2014 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 Jaka ładna młoda babcia i piękne córki I oczywiście śliczny przytulny domeczek Budujemy podobny, tylko z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 05.04.2014 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2014 - nie ma to jak zgłębić sztukę motywacji... Iwonko, wiedziałem że jak się postarasz to i fakturom dasz radę - teraz to żyleta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.04.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 Witam Ja tam nie narzekam na nudę. Nasza budowa też prawie zakończona. I teraz głównie trzeba będzie poswiecić czas i wysiłek na ogród. Więc dla nas ten dziennik jest kopalnią informacji o roslinach. Zdjecia na żywo i nazwy pozwalają nam sie odnaleść jakoś w tym wszystkim. Tak że z naszej strony nie bedzie zadnych ż(aluzji) a tylko pełna aprobata dla obecnej formy DB. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 17.04.2014 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Iwona i MariuszGratuluję takich bajkowych widoków wokół domku.Z wielką przyjemnością tu zaglądam.Śliczne kwiaty.Pozdrawiam KrysiaG:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 19.04.2014 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/wielkanoc_2300.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 19.04.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2014 http://i62.tinypic.com/10yghz9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.04.2014 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2014 Zdrowych, spokojnychŚwiąt WielkanocnychTęczowych pisanek,na stole pyszności,mokrego dyngusai wspaniałych gości życzy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ja w ej symbiozie mogę żyć,ale właśnie moja sunia gwałtownie reaguje na obcych:mad:Także dla bezpieczeństwa wszystkich robimy ogrodzenie:wiggle: No tak Ano, jak w gospodarstwie są zwierzęta, to ogrodzenie jest niezbędne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Jaka ładna młoda babcia i piękne córki I oczywiście śliczny przytulny domeczek Budujemy podobny, tylko z poddaszem użytkowym. Pozdrawiam! Witaj Anyżku w Bukowej Chatce. Miło nam, że zajrzałaś na naszego dziennika. Dziękujemy za pochwały i bardzo miłe słowa. Tylko jedno sprostowanie: jest babcia, jest mały wnuczek, ale tylko jedna córka. Ta, którą wzięłaś za moją drugą córkę, to moja starsza wnuczka. Pozdrawiam cieplutko i zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Iwonko, wiedziałem że jak się postarasz to i fakturom dasz radę - teraz to żyleta. No! Postarałam się, to myślę, że pochwała jest całkiem zasłużona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Witam Ja tam nie narzekam na nudę. Nasza budowa też prawie zakończona. I teraz głównie trzeba będzie poswiecić czas i wysiłek na ogród. Więc dla nas ten dziennik jest kopalnią informacji o roslinach. Zdjecia na żywo i nazwy pozwalają nam sie odnaleść jakoś w tym wszystkim. Tak że z naszej strony nie bedzie zadnych ż(aluzji) a tylko pełna aprobata dla obecnej formy DB. Pozdrawiamy. Dzięki Ci za te "budujące" słowa. Bo już myślałam, że z powodu mojej monotematyczności, prawie nikt tu nie zagląda. Strasznie fajnie jest przeczytać, że komuś przydaje się to moje zielonomaniactwo. I obiecuję, że przy Twojej pełnej aprobacie, będę się dalej spełniać roślinkowo. Pozdrawiamy również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Iwona i Mariusz Gratuluję takich bajkowych widoków wokół domku. Z wielką przyjemnością tu zaglądam. Śliczne kwiaty. Pozdrawiam KrysiaG:yes: Dziękuję Krysiu, że zaglądasz do nas. I za wszystkie Twoje miłe słowa, które cieszą nas ogromnie. Pozdrawiamy Cię również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.05.2014 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Dorotko, Izo, Krysiu!Pięknie dziękujemy za świąteczne życzenia.Pozdrawiamy Was cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 02.05.2014 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Iwonko Twój ogród wzbudza mój podziw,jest ślicznie:yes:Tulipany cudne,szkoda ,że tak krótko zdobią ogród:(Ale wiem ,że na pewno zaraz pojawią się u Ciebie nowe, równie piękne okazy:) Powiedz mi w jakiej odległości sadziłaś tuje ,ile od płotu i względem siebie?Ja na razie raczkuję w tematach ogrodowych i muszę podpytywać Pozdrawiam ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 02.05.2014 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Iwonko, pytanie ze Szczecina od Ewy - te czarne tulipany obok białych to zamysł świadomy czy jakiś wybryk natury? Zachwycają zwłaszcza tulipany w naszych narodowych barwach - biało-czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.05.2014 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Iwonko Twój ogród wzbudza mój podziw,jest ślicznie:yes:Tulipany cudne,szkoda ,że tak krótko zdobią ogród:(Ale wiem ,że na pewno zaraz pojawią się u Ciebie nowe, równie piękne okazy:) Powiedz mi w jakiej odległości sadziłaś tuje ,ile od płotu i względem siebie?Ja na razie raczkuję w tematach ogrodowych i muszę podpytywać Pozdrawiam ciepło Ano, dziękuję za tak miłe słowa. Nasze tuje są wsadzane co 80 cm i 70 cm od płotu. Podpytuj, ile tylko będziesz chciała, bo ja też kiedyś raczkowałam ogrodowo, więc to rozumiem. Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc, chętnie to zrobię. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.05.2014 15:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Iwonko, pytanie ze Szczecina od Ewy - te czarne tulipany obok białych to zamysł świadomy czy jakiś wybryk natury? Zachwycają zwłaszcza tulipany w naszych narodowych barwach - biało-czerwone. Darku, czarne tulipany w tym miejscu, to jakaś ogromna dla mnie niespodziewanka. Albo znalazły się w jakiś niepojęty dla mnie sposób takie cebulki wśród tych białych, albo to jakieś pozostałości z zeszłego roku, które tam przypadkowo się "wykluły". Efekt niezamierzony, ale - przyznam sama - widowiskowy. Mnie też zachwycają te "narodowe". Uściski dla Ewy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 04.05.2014 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ano, dziękuję za tak miłe słowa. Nasze tuje są wsadzane co 80 cm i 70 cm od płotu. Podpytuj, ile tylko będziesz chciała, bo ja też kiedyś raczkowałam ogrodowo, więc to rozumiem. Jeśli tylko będę mogła w czymś pomóc, chętnie to zrobię. Pozdrawiam Cię. Dzięki za odpowiedź ,będę pytać na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts