sipatka 31.12.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://images46.fotosik.pl/242/cbc84638790d2303.jpg życzą Iza i Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.12.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Wszelkiej pomyślności na nadchodzący rok życzy : http://img254.imageshack.us/img254/9282/jeyk4.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boleslaw64 02.01.2010 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 pierwszy dziennik który czytała żona, zrobił na niej duże wrażenie piękny domek, dobrze prowadzona budowa ,fajnie piszesz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.01.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 pierwszy dziennik który czytała żona, zrobił na niej duże wrażenie piękny domek, dobrze prowadzona budowa ,fajnie piszesz pozdrawiam Dziękuję za pozdrowienia i za miłe słowa. Pozdrawiam również i.. zapraszam ponownie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 04.01.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Fajny domek Wam powstaje. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 04.01.2010 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Jak tam tańce, wygibasy? Dobrze się bawiliście? Na pewno - jak ktoś optymistycznie i zabawowo nastawiony na sylwestra idzie! Drzwi fajne, proste i ciekawe wizualnie - gdzie kupione jak nie na allegro, w jakimś markecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.01.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Fajny domek Wam powstaje. Powodzenia! Witaj Basiu! Dziękuję za odwiedziny. Cieszę się, że nasz domek Ci się podoba. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.01.2010 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak tam tańce, wygibasy? Dobrze się bawiliście? Na pewno - jak ktoś optymistycznie i zabawowo nastawiony na sylwestra idzie! Drzwi fajne, proste i ciekawe wizualnie - gdzie kupione jak nie na allegro, w jakimś markecie? Hej, hej! Były i tańce i wygibasy. Całe szczęście, że potem było kilka dni na odpoczynek i prostowanie kości Drzwi kupiliśmy w Praktikerze (tak się cieszę, że je mam ) Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 07.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Ale fajny domek. Najbardziej mi sie takie podobają. Zaskoczyła mnie ilość pomieszczeń w środku, bo z zewnątrz wcale nie wygląda na tak funkcjonalny. Ciekawa jestem jak go urządzisz. Trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 08.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Cześć Iwonko! Pozwolę sobie za Twym pośrednictwem poinformować, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!podaruj 1% podatkuApeluję do waszych serc gorących - nie pozostawajcie obojętni! Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 08.01.2010 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witaj Iwonko Zaglądnęłam do dziennika, gdyż zaległości trochę miałam. Również myślimy nad takimi surowymi, sosnowymi drzwiami. Widziałam u mojej znajomej identyczne, które sobie sama wystylizowała na takie stare. bardzo mi się to spodobało Moim zdaniem wybór bardzo trafny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.01.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Ale fajny domek. Najbardziej mi sie takie podobają. Zaskoczyła mnie ilość pomieszczeń w środku, bo z zewnątrz wcale nie wygląda na tak funkcjonalny. Ciekawa jestem jak go urządzisz. Trzymam kciuki. Witaj amalfi! Myślę, że taka ilość i rozmieszczenie pomieszczeń w Bukowej Chatce w zupełności nas satysfakcjonuje! A co do urządzenia domu?.. Sama jestem ciekawa, jaki będzie efekt końcowy tej zabawy z własnymi pomysłami.. Pozdrawiam Cię cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.01.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Cześć Iwonko! Pozwolę sobie za Twym pośrednictwem poinformować, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny! podaruj 1% podatku Apeluję do waszych serc gorących - nie pozostawajcie obojętni! Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga Apel przyjęty, Agusiu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 09.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Baardzo fajna zmywareczka A facet, taki super fajny facet, to podstawa. Prawie tak samo ważny jest, jak zmywareczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.01.2010 21:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witaj Iwonko Zaglądnęłam do dziennika, gdyż zaległości trochę miałam. Również myślimy nad takimi surowymi, sosnowymi drzwiami. Widziałam u mojej znajomej identyczne, które sobie sama wystylizowała na takie stare. bardzo mi się to spodobało Moim zdaniem wybór bardzo trafny Pozdrawiam Nie wyobrażam sobie u nas innych drzwi. Tylko takie będą pasowały. Pozdrawiam również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.01.2010 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Baardzo fajna zmywareczka A facet, taki super fajny facet, to podstawa. Prawie tak samo ważny jest, jak zmywareczka Witam w Bukowej Chatce. I... w zupełności się z Tobą zgadzam. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2010 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej Iwonko, gratuluję nowych sprzętów i fajnego faceta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.01.2010 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej Iwonko, gratuluję nowych sprzętów i fajnego faceta Dziękuję Aniu! Jednak fajny facet cieszy zdecydowanie bardziej, niż najfajniejszy sprzęt Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 10.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak zaglądam do Twojego dziennika, mignie mi zawsze Twoje z 22 listopada... i jak czytam Twoje posty, to tak sobie do wniosku dochodzę, że jak kobieta jest kochana, szczęśliwa, to od razu widać to w jej postawie Oby do wiosny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.01.2010 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Iwonko, wiem coś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts