Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jak tam tańce, wygibasy? Dobrze się bawiliście? Na pewno - jak ktoś optymistycznie i zabawowo nastawiony na sylwestra idzie!

Drzwi fajne, proste i ciekawe wizualnie - gdzie kupione jak nie na allegro, w jakimś markecie?

Hej, hej!

Były i tańce i wygibasy. Całe szczęście, że potem było kilka dni na odpoczynek i prostowanie kości :lol:

Drzwi kupiliśmy w Praktikerze (tak się cieszę, że je mam :D)

Pozdrowionka!

Witaj Iwonko :D

Zaglądnęłam do dziennika, gdyż zaległości trochę miałam.

Również myślimy nad takimi surowymi, sosnowymi drzwiami. Widziałam u mojej znajomej identyczne, które sobie sama wystylizowała na takie stare. bardzo mi się to spodobało :) Moim zdaniem wybór bardzo trafny :)

Pozdrawiam :D

Ale fajny domek. Najbardziej mi sie takie podobają. Zaskoczyła mnie ilość pomieszczeń w środku, bo z zewnątrz wcale nie wygląda na tak funkcjonalny. Ciekawa jestem jak go urządzisz. Trzymam kciuki. :)

Witaj amalfi!

Myślę, że taka ilość i rozmieszczenie pomieszczeń w Bukowej Chatce w zupełności nas satysfakcjonuje!

A co do urządzenia domu?.. Sama jestem ciekawa, jaki będzie efekt końcowy tej zabawy z własnymi pomysłami..

Pozdrawiam Cię cieplutko!

Cześć Iwonko! Pozwolę sobie za Twym pośrednictwem poinformować, że został założony nowy wątek, który wymaga poświęcenia uwagi - cel szczytny!

podaruj 1% podatku

Apeluję do waszych serc gorących - nie pozostawajcie obojętni! Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam - Aga

Apel przyjęty, Agusiu!

Pozdrawiam!

Witaj Iwonko :D

Zaglądnęłam do dziennika, gdyż zaległości trochę miałam.

Również myślimy nad takimi surowymi, sosnowymi drzwiami. Widziałam u mojej znajomej identyczne, które sobie sama wystylizowała na takie stare. bardzo mi się to spodobało :) Moim zdaniem wybór bardzo trafny :)

Pozdrawiam :D

Nie wyobrażam sobie u nas innych drzwi.

Tylko takie będą pasowały.

Pozdrawiam również!