blekowca 25.11.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Witaj Darku.. No, w końcu się pokazała, czas już był wielki na tę zmianę. Podglądamy Was nieustannie i.. czekamy na wieści o przeprowadzce. Chyba na wiosnę? Wzdychamy, coby oby wiosną już zamieszkać... Jak się zmaterializuje sprawa ze sprzedażą naszego obecnego lokum, to już będzie mus, na beton, ale na przedwiośnie trzeba będzie się przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.11.2014 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2014 Wzdychamy, coby oby wiosną już zamieszkać... Jak się zmaterializuje sprawa ze sprzedażą naszego obecnego lokum, to już będzie mus, na beton, ale na przedwiośnie trzeba będzie się przeprowadzić To trzymamy mocno kciuki za sprawną realizację tych wszystkich Waszych zamierzeń i planów! Uściski dla Ewy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.11.2014 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2014 Wow! Elegancja Francja Gratuluję dobrej decyzji i wyboru płyty indukcyjnej! Świetnie wygląda w Waszej kuchni, gotowanie stanie się teraz bardziej przyjemne (sprzątanie też ). Tarasik prezentuje się wytwornie i z pewnością jest teraz znacznie przytulniejszy. Jak nie chwycą spore mrozy, to i zimą pewnie skorzystacie ze słonecznych dni na tarasie, czego z całego serca Wam życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inso 27.11.2014 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2014 Witam Cie Iwono oraz pozostalych uzytkownikow forum! Na forum a dokladnie do tematu waszej budowy trafilem wyszukujac informacji na temat infrapaneli. Wiem, ze jestescie zadowoleni z takiego modelu ogrzewania. W tej chwili jestem w posiadaniu jednego panelu do testowania. Troszke zmeczony juz ogrzewaniem na wegiel szukam czegos bardziej komfortowego w uzytkowaniu ale tez nie chcialbym palpitacji serca za kazdym razem kiedy otrzymam rachunek za prad Interesuja mnie wasze dokladne doswiadczenia w ich uzytkowaniu, jak ustawiacie termostaty, czy korzystacie z taryfy weekendowej, jakie koszty za prad sie z tym wiaza, czy cos zmienilibyscie w waszym ogrzewaniu np miejsce umieszczenia paneli, czy do duzego salonu polecacie jeden mocny panel czy raczej dwa slabsze, jak wyglada sytuacja w mroznych terminach? Z gory dziekuje za wszelkie informacje. Pozdrowiam serdecznie! Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.12.2014 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Wow! Elegancja Francja Gratuluję dobrej decyzji i wyboru płyty indukcyjnej! Świetnie wygląda w Waszej kuchni, gotowanie stanie się teraz bardziej przyjemne (sprzątanie też ). Tarasik prezentuje się wytwornie i z pewnością jest teraz znacznie przytulniejszy. Jak nie chwycą spore mrozy, to i zimą pewnie skorzystacie ze słonecznych dni na tarasie, czego z całego serca Wam życzę Dziękuję Joasiu za te wszystkie miłe słowa i pochwały. Z indukcji jesteśmy bardzo zadowoleni. Szybkość i niesamowita wygoda, a także czystość - to jej główne walory. Naprawdę gotuje się z przyjemnością. Jeszcze raz wielkie dzięki za dobre rady w tym względzie. A co do tarasiku, to rzeczywiście mamy nadzieję, że zimą też jego przytulność będzie dla nas istotna, w związku z ograniczeniem siły zimnych podmuchów wiatru. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.12.2014 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2014 Witam Cie Iwono oraz pozostalych uzytkownikow forum! Na forum a dokladnie do tematu waszej budowy trafilem wyszukujac informacji na temat infrapaneli. Wiem, ze jestescie zadowoleni z takiego modelu ogrzewania. W tej chwili jestem w posiadaniu jednego panelu do testowania. Troszke zmeczony juz ogrzewaniem na wegiel szukam czegos bardziej komfortowego w uzytkowaniu ale tez nie chcialbym palpitacji serca za kazdym razem kiedy otrzymam rachunek za prad Interesuja mnie wasze dokladne doswiadczenia w ich uzytkowaniu, jak ustawiacie termostaty, czy korzystacie z taryfy weekendowej, jakie koszty za prad sie z tym wiaza, czy cos zmienilibyscie w waszym ogrzewaniu np miejsce umieszczenia paneli, czy do duzego salonu polecacie jeden mocny panel czy raczej dwa slabsze, jak wyglada sytuacja w mroznych terminach? Z gory dziekuje za wszelkie informacje. Pozdrowiam serdecznie! Andrzej Witaj Andrzeju. Po pierwsze przepraszam, że tak długo nie odpisywałam, ale różne przeszkody dnia codziennego skutecznie mi to uniemożliwiły. Oczywiście, jesteśmy zadowoleni z tego ogrzewania, wielokrotnie to podkreślaliśmy. Termostaty mamy ustawione różnie, w zależności od rodzaju pomieszczenia i oczywiście, w zależności od pory dnia czy nocy. Korzystamy z taryfy weekendowej, obecnie płacimy za prąd w całym domku po 400 zł miesięcznie, ale nadpłacamy, bo prognozy mamy zdecydowanie niższe. Nadpłacamy sobie, żeby mieć komfort przez cały rok i nie narażać się w zimie na zdecydowane podwyższenie opłat. Podkreślam, że są to nasze opłaty za cały prąd w domku (a na prąd mamy wszystko, nawet kominek), bo nie mamy osobnego licznika na ogrzewanie. Myślę, że rozmieszczenia paneli byśmy nie zmienili, a jeśli chodzi o ich ilość w salonie, to trudno nam powiedzieć, mamy dwa i tak jest dobrze. Czy lepszy byłby jeden mocniejszy? Nie wiemy, nie mamy takiego doświadczenia. Jeśli chodzi o mroźne terminy, to nie zauważyliśmy specjalnej różnicy w ogrzewaniu. Panele mają ustawioną żądaną przez nas temperaturę i grzeją bez względu na to, co się dzieje za oknem. Jeśli wyziębimy trochę pomieszczenie (np. wietrząc solidnie), to po prostu panele szybko nagrzewają do odpowiedniej dla nas temperatury. Myślę, że choć trochę pomogłam, jeśli nie, to na priv. podaję nr telefonu do Mariusza. On chętnie odpowie na wszelkie pytania i wątpliwości związane z naszym ogrzewaniem. Pozdrawiamy Cię i życzymy trafnej decyzji odnośnie uwolnienia się od węgla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 17.12.2014 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2014 Iwonko u Ciebie jak zwykle przepięknie.Piękna płyta indukcyjna.Fajnie to wygląda w kuchni.Mało teraz zaglądam na forum,bo wyjechałam na jakiś czas.A tyle się tu dzieje i będę miała dużo do czytania.Może w święta.Na razie miło pozdrawiam. KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 20.12.2014 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2014 Z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzeniażyczę całej Twojej rodzincedużo zdrowia,spokoju i szczęścia.Miłych chwil przy choince,kolorowych pierniczków,smacznego jedzonka,miłych prezencików i sympatycznych gości.Samych dobrych dni w Nowym Roku 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 21.12.2014 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2014 Iwonko u Ciebie jak zwykle przepięknie. Piękna płyta indukcyjna.Fajnie to wygląda w kuchni. Mało teraz zaglądam na forum,bo wyjechałam na jakiś czas. A tyle się tu dzieje i będę miała dużo do czytania.Może w święta. Na razie miło pozdrawiam. KrysiaG Cieszę się Krysiu, że zaglądasz do mnie. I cieszę się, że wyjechałaś, bo to z pewnością oznacza trochę wypoczynku i oderwania się od codzienności. Dziękuję za - jak zwykle od Ciebie - miłe słowa i za świąteczne życzenia. Ściskam Cię mocno! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 22.12.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ślicznie dziękujemy za życzenia i także Wam życzymy wszystkiego najlepszego ![ATTACH=CONFIG]295282[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.12.2014 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Witaj Iwonko, Taki już ten grudzień nieszczególny, że różne choróbska się przyczepiają. U nas było podobnie, zaczęło się u mnie w listopadzie od niespecyficznego zapalenia gardła i jamy ustnej, przetestowałam 2 antybiotyki, z czego jeden mnie uczulił. Wyleczyłam gardło, to nabawiłam się bólu pleców z drętwieniem prawej ręki Wynik - skolioza kręgosłupa z rotacją kręgów w odcinku szyjnym i piersiowym. Też czeka mnie rehabilitacja, ale załatwienia zostawiam sobie na nowy rok. Tak więc możemy sobie ręce podać Myślę, że najważniejsze w tym wszystkim to zachować optymizm. W końcu uda się wyleczyć dolegliwości i znów będzie można cieszyć się z każdego dnia. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Mariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 22.12.2014 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Iwonko,dawno u Ciebie nie byłam,a tu taka zmiana w kuchni:) Rewelacja,fajnie ,że się zdecydowałaś na indukcję,wiedziałam,że oboje będziecie zadowoleni:yes:Ja już nie mogłabym z niej zrezygnować:no:Przykro mi ,że rodzinka choruje,chociaż mojej też choróbska nie omijają.Najpierw chorowała moja sunia,potem mąż a teraz ja z moją córcią:eek:Oby święta były zdrowe czego Twojej i swojej rodzince życzę:yes:Pozdrawiam i całuski przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.12.2014 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Ślicznie dziękujemy za życzenia i także Wam życzymy wszystkiego najlepszego ! Pięknie dziękujemy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.12.2014 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Witaj Iwonko, Taki już ten grudzień nieszczególny, że różne choróbska się przyczepiają. U nas było podobnie, zaczęło się u mnie w listopadzie od niespecyficznego zapalenia gardła i jamy ustnej, przetestowałam 2 antybiotyki, z czego jeden mnie uczulił. Wyleczyłam gardło, to nabawiłam się bólu pleców z drętwieniem prawej ręki Wynik - skolioza kręgosłupa z rotacją kręgów w odcinku szyjnym i piersiowym. Też czeka mnie rehabilitacja, ale załatwienia zostawiam sobie na nowy rok. Tak więc możemy sobie ręce podać Myślę, że najważniejsze w tym wszystkim to zachować optymizm. W końcu uda się wyleczyć dolegliwości i znów będzie można cieszyć się z każdego dnia. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia dla Ciebie i Mariusza Rzeczywiście, Joasiu, chyba czeka nas podobne leczenie i szarpanie się z naszą służbą zdrowia. Ja rehabilitację mam już zaklepaną na koniec stycznia, ale jeszcze czeka mnie rezonans, ale ten to nie wiem kiedy, bo wiadomo jakie są terminy. Nawet się jeszcze za to nie zabrałam, zostawiłam sobie tę przyjemność na nowy rok, tak jak Ty. Staram się optymistycznie podchodzić do tego całego zdrowotnego zamieszania, ale nie jest to łatwe, kiedy człowiek codziennie ogląda jakiś inny biały fartuch. Dziękujemy z Mariuszem za życzenia, a Tobie też życzymy dużo, dużo zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.12.2014 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2014 Iwonko,dawno u Ciebie nie byłam,a tu taka zmiana w kuchni:) Rewelacja,fajnie ,że się zdecydowałaś na indukcję,wiedziałam,że oboje będziecie zadowoleni:yes:Ja już nie mogłabym z niej zrezygnować:no:Przykro mi ,że rodzinka choruje,chociaż mojej też choróbska nie omijają.Najpierw chorowała moja sunia,potem mąż a teraz ja z moją córcią:eek:Oby święta były zdrowe czego Twojej i swojej rodzince życzę:yes:Pozdrawiam i całuski przesyłam:hug: Z indukcji jesteśmy ogromnie zadowoleni, więc jeszcze raz dziękuję Ci Aniu za trafną podpowiedź w kwestii wyboru kuchenki. Też życzyłabym sobie zdrowych świąt, choć nie wiem jak to będzie, bo dziś zaczęło boleć mnie gardło i już czuję, że jutro będzie katar, więc na chwilę obecną marzę tylko o tym, żeby nic gorszego się nie przyplątało. Dziękuję za życzenia, Tobie i Twoim bliskim też życzę wiele zdrowych i szczęśliwych chwil, nie tylko świątecznych, ale także tych zwykłych, codziennych... Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.12.2014 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Kochani, na Święta oraz cały Nowy Rok przesyłam Wam życzenia, oby się spełniły:Marzeń o które warto walczyć.Radości, którymi warto się dzielić,przyjaciół z którymi warto byći nadziei bez której nie da się żyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.12.2014 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://i58.tinypic.com/2djxrfo.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.12.2014 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://e-kartki.net.pl/kartki/26/2/d/21823.jpg Zdrowych i rodzinnych świąt życzy Dorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.12.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Spokojnych i radosnych świąt życzy makowa_panienka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 23.12.2014 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 http://zmniejszacz.pl/zdjecie/203/1512935_20141223_212604.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts