Iwona i Mariusz 28.12.2014 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2014 Wszystkim pięknie dziękujemy za świąteczne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 29.12.2014 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Aż wierzyć mi się nie chce, że u Was tylko tak ledwo przyprószone śniegiem. U nas zima na całego, zaczęło sypać w drugi dzień Świąt. W karmniku ruch, biedne zmarznięte ptaszki mają teraz ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 29.12.2014 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Witam serdecznie, pięknie tu u Was Mam pytanie o przydomową oczyszczalnie - macie? jeśli tak to jakiej firmy/ nazwy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.12.2014 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2014 Aż wierzyć mi się nie chce, że u Was tylko tak ledwo przyprószone śniegiem. U nas zima na całego, zaczęło sypać w drugi dzień Świąt. W karmniku ruch, biedne zmarznięte ptaszki mają teraz ciężko. Witaj Joasiu. Tak, u nas ledwo przyprószyło śniegiem, a dziś już niewiele z niego pozostało. U Was rzeczywiście zima na całego, aż się uśmiechnęłam patrząc na zdjęcie Twego pupila, którego łapki toną w śnieżnych zaspach. Ja też, tak jak ptaszki, nie tęsknię za taką zimą. Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 30.12.2014 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 http://ekartki-swiateczne.pl/kartki/14/4/d/kartki-nowy-rok-pomyslny-nowy-rok-2015-431.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 30.12.2014 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam serdecznie, pięknie tu u Was Mam pytanie o przydomową oczyszczalnie - macie? jeśli tak to jakiej firmy/ nazwy? Dziękuję Aniu za miłe słowa. My nie mamy żadnej oczyszczalni. Jesteśmy podłączeni do gminnej kanalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania2013 31.12.2014 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Dziękuję Aniu za miłe słowa. My nie mamy żadnej oczyszczalni. Jesteśmy podłączeni do gminnej kanalizacji. Dziękuję za odpowiedź Pozdrawiam i życzę szczęśliwego Nowego Roku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 31.12.2014 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Niech każdy dzień Nowego Roku będzie dla Was pełen ciepła,radości,miłości i zrozumienia.Wszelkiej pomyślności oraz spełnienia wszystkich marzeń w tym nadchodzącym 2015 Rokużyczy Ania z mężem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrysiaG 31.12.2014 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2014 Szczęśliwego Nowego Roku 2015Dużo zdrowiaSpełnienia wszystkich marzeńżyczy KrysiaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariwa 01.01.2015 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 Spełnienia marzeń i samych pozytywnych wrażeń w Nowym 2015 Roku , dziękujemy za życzenia i pozdrawiamy mieszkańców ślicznej Bukowej Chatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 02.01.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wszystkiego dobrego w nowym roku. Zdrowia , spokoju i dużo radości z pracy we własnym fajnym ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 02.01.2015 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Wszystkiego co najlepsze, dużo zdrowia i radości na co dzień w Nowym Roku 2015 !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marta i Arek 02.01.2015 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2015 Witam I my życzymy Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku Chciałam tylko napisać, że czytałam dziennik powstawania Bukowej Chatki chyba ze trzy razy przymierzaliśmy się kiedyś do Waszego projektu ale ostatecznie stanęło na Słonecznym bez poddasza i garażu. Bardzo cieszy przeglądanie Waszego dziennika bo wiem że i na nas przyjdzie pora w końcu cieszyć się własnym domem. Serdeczne pozdrowienia dla Was Iwonko i Mariuszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.01.2015 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Gorąco dziękujemy za noworoczne życzenia. Za pozdrowienia także! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 05.01.2015 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2015 Przybywam w Nowym Roku:) a u Ciebie jak zwykle nowości.Mała rzecz ,,a bardzo cieszy,bateria cudna a regał na książki to chyba produkt Twojego zdolnego męża:rolleyes:Oby przez cały rok coś Wam przybywało w bukowej chatce:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.01.2015 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2015 Przybywam w Nowym Roku:) a u Ciebie jak zwykle nowości.Mała rzecz ,,a bardzo cieszy,bateria cudna a regał na książki to chyba produkt Twojego zdolnego męża:rolleyes:Oby przez cały rok coś Wam przybywało w bukowej chatce:yes: Dzięki Aniu. Regał na książki to gotowiec, ale wypatrzyłam sobie właśnie taki, jak chciałam i jego cena była tak przystępna, że grzechem byłoby go nie kupić i bawić się w domową stolarkę. Pozdrawiam Cię cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 09.01.2015 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2015 Witaj:) Przywędrowałam od Aniu:) Piękny domek macie i ślicznie urządziłaś ogród:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.01.2015 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2015 Witaj:) Przywędrowałam od Aniu:) Piękny domek macie i ślicznie urządziłaś ogród:) Dziękuję Mari za miłe słowa. Pozdrawiam Cię i zapraszam ponownie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 12.01.2015 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Piękna profesjonalna bateria Iwonko Zwykłe krany kiepsko sprawdzają się w kuchni, za to ten, który sobie zafundowaliście jest świetny Jeśli chodzi zaś o mycie naczyń, to dla mnie nr 1 zawsze będzie zmywarka. Odkąd się na nią zdecydowaliśmy, oszczędzamy czas, dłonie i wodę. Teraz już nie wyobrażam sobie stania przy zlewie Uściski dla Was! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaros9 12.01.2015 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2015 Dzień Dobry gratuluję całej akcji "Bukowa Chatka" naprawdę czyta się z zapartym tchem jakby było się tam razem z Państwem. Tym bardziej że ja planuję działać bardzo podobnie, tzn mały domek i głównie własnymi siłami. Jeśli to nie problem to chciałbym zapytać jak po jakimś już czasie oceniacie państwo wybrany przez siebie system ogrzewania, sprawdza się to pod kątem użyteczności i kosztów. Też o czymś takim myślałem i tak natrafiłem na Państwa historię. Straszono mnie jednak dużymi kosztami ogrzewania dlatego staram się wyczytać na ten temat jak najwięcej. Pozdrawiam serdecznie. Jarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts