Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Aż wierzyć mi się nie chce, że u Was tylko tak ledwo przyprószone śniegiem. U nas zima na całego, zaczęło sypać w drugi dzień Świąt. W karmniku ruch, biedne zmarznięte ptaszki mają teraz ciężko.

Witaj Joasiu.

Tak, u nas ledwo przyprószyło śniegiem, a dziś już niewiele z niego pozostało.

U Was rzeczywiście zima na całego, aż się uśmiechnęłam patrząc na zdjęcie Twego pupila, którego łapki toną w śnieżnych zaspach.

Ja też, tak jak ptaszki, nie tęsknię za taką zimą.

Pozdrowionka!

Witam :)

I my życzymy Wam wszystkiego dobrego w Nowym Roku :)

Chciałam tylko napisać, że czytałam dziennik powstawania Bukowej Chatki chyba ze trzy razy ;) przymierzaliśmy się kiedyś do Waszego projektu ale ostatecznie stanęło na Słonecznym bez poddasza i garażu. Bardzo cieszy przeglądanie Waszego dziennika bo wiem że i na nas przyjdzie pora w końcu cieszyć się własnym domem.

Serdeczne pozdrowienia dla Was Iwonko i Mariuszu :)

Przybywam w Nowym Roku:) a u Ciebie jak zwykle nowości.Mała rzecz ,,a bardzo cieszy,bateria cudna a regał na książki to chyba produkt Twojego zdolnego męża:rolleyes:Oby przez cały rok coś Wam przybywało w bukowej chatce:yes:

Dzięki Aniu.

Regał na książki to gotowiec, ale wypatrzyłam sobie właśnie taki, jak chciałam i jego cena była tak przystępna, że grzechem byłoby go nie kupić i bawić się w domową stolarkę.

Pozdrawiam Cię cieplutko. :bye:

Piękna profesjonalna bateria Iwonko :) Zwykłe krany kiepsko sprawdzają się w kuchni, za to ten, który sobie zafundowaliście jest świetny :D

Jeśli chodzi zaś o mycie naczyń, to dla mnie nr 1 zawsze będzie zmywarka. Odkąd się na nią zdecydowaliśmy, oszczędzamy czas, dłonie i wodę. Teraz już nie wyobrażam sobie stania przy zlewie ;)

Uściski dla Was!

Dzień Dobry

gratuluję całej akcji "Bukowa Chatka" :) naprawdę czyta się z zapartym tchem jakby było się tam razem z Państwem. Tym bardziej że ja planuję działać bardzo podobnie, tzn mały domek i głównie własnymi siłami.

Jeśli to nie problem to chciałbym zapytać jak po jakimś już czasie oceniacie państwo wybrany przez siebie system ogrzewania, sprawdza się to pod kątem użyteczności i kosztów. Też o czymś takim myślałem i tak natrafiłem na Państwa historię:). Straszono mnie jednak dużymi kosztami ogrzewania dlatego staram się wyczytać na ten temat jak najwięcej.

Pozdrawiam serdecznie. Jarek