Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

Jak zaglądam do Twojego dziennika, mignie mi zawsze Twoje z 22 listopada... i jak czytam Twoje posty, to tak sobie do wniosku dochodzę, że jak kobieta jest kochana, szczęśliwa, to od razu widać to w jej postawie :wink:

Oby do wiosny :lol: Pozdrawiam

Dziękuję za miłe słowa.

Zgadłaś.. (czyżbyś była znawcą ludzkich dusz? :wink:)

Uśmiech niedzielny Ci posyłam!

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie

My z mężem też zdecydowaliśmy się na kupno tego projektu, kupujemy dzisiaj - to nasz ważny dzień. Bardzo nam się podoba projekt. Na budowę domu zdecydowaliśmy się kilka tygodni temu i bardzo się cieszę, że ktoś prowadzi dziennik budowy tego domu. Od jakiegoś czasu pilnie go śledzę. szkoda, że w tej chwili prace trochę stanęły w miejscu. Bardzo się cieszę, że przedstawiacie Państwo koszty budowy - to pocieszające, że np. etap 0 był o wiele tańszy niż w kosztorysie.

Nasz z7 powstanie na podkarpaciu. w chwili obecnej jesteśmy na etapie papierologii - mam nadzieę, że gdzieś w czerwcu zaczniemy.

Nasze zmiany: zabieramy trochę z sypialni II i III na rzecz pomieszczenia gospodarczego a w miejscu obecnego powstanie kotłownia na opał stały + piec gazowy. Mam nadzieję, że projektant wprowadzi te zmiany bez większych problemów.

I to na tym etapie naszej budowy to chyba tyle. Bardzo serdecznie pozdrawiam budujących Bukową Chatkę i życzę powodzenia.

Witaj Amelko!

Widzę, że zwolenników Z7 jest więcej, niż myślałam.

Ogromnie się cieszę, że jest kolejny budujący ten domek - łatwiej wtedy o jakieś konsultacje, rady, czy tak jak mówisz - w Waszej sytuacji - o wcześniejsze doświadczenie innych osób.

Obiecuję, że jak tylko osiągniemy stan surowy zamknięty (a mam nadzieję, że niedługo tak będzie :D), podam koszty tego kolejnego etapu.

Gratuluję Wam trafnej decyzji, mocno trzymam kciuki za sprawne przebrnięcie etapu "papierologii" i życzę powodzenia w realizowaniu marzeń.

I - oczywiście - jestem otwarta na wszystkie ewentualne konsultacje, pytania i rozmowy w tym temacie.

Cześć Iwonko! Jest takie przysłowie o nieobecności gospodarzy i harcach, ale to chyba nie koty tam harcować miały :lol: Ładnie tam u Was, zimowo... Już widzę, jak na wiosnę ruszacie z kopyta!

Chętnie poczytam dzienniki gości Waszych, którzy zapowiadają się z budową projektu Z7. My coraz częściej przeglądamy projekty z tej pracowni, kto wie... Co z tego wyniknie :wink:

Witaj Agusiu!

Dobrze, że tylko koty tam harcują, a nie jakieś inne, groźniejsze zwierzaki :lol:.

Jeśli przeglądacie projekty i zastanawiacie się nad wyborem jednego z nich - dajcie sobie czas i prześpijcie sprawę.

To ważna decyzja, od której odwrót jest - w razie czego - raczej trudny.

Miło mi, że zaglądasz do mnie :lol:.

Pozdrawiam!

Witam!

Duże uznania dla pamiętnika, domek piękny, a będzie jeszcze piękniejszy.

Czekamy na zdjęcia z rzutów domku.

My także będziemy budować Z7 i jesteśmy ciekawi jakie zmiany w projekcie wprowadziliście, a szczególnie chodzi o miejsce na wc.

Pozdrawiamy! :D

Witam gospodynię i wszystkich gości, trochę podglądam obie panie Iwonki, tylko z powodu braku budowy na razie, siedzę cicho, wciąż walczę z urzędnikami 8) tylko zmieniam sposoby, podziwiam obie panie Iwonki, życzę owocnego budowania, proszę zdradzić jak nazywają się płytki które ma pani na zdjęciach te przypominające trochę korek?? oraz tą cudną niebieską mozaikę do łazienki? ukłony dla małżonka, też mam takiego kochanego pracusia, w czerwcu będzie 26 lat od dnia ślubu, jakoś tak zleciało :p