Iwona i Mariusz 10.01.2010 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Jak zaglądam do Twojego dziennika, mignie mi zawsze Twoje z 22 listopada... i jak czytam Twoje posty, to tak sobie do wniosku dochodzę, że jak kobieta jest kochana, szczęśliwa, to od razu widać to w jej postawie Oby do wiosny Pozdrawiam Dziękuję za miłe słowa. Zgadłaś.. (czyżbyś była znawcą ludzkich dusz? ) Uśmiech niedzielny Ci posyłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.01.2010 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Iwonko, wiem coś o tym Uśmiechnęłam się (szeroko). Miłego kolejnego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 11.01.2010 03:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziękuję za miłe słowa. Zgadłaś.. (czyżbyś była znawcą ludzkich dusz? ) Uśmiech niedzielny Ci posyłam! Jestem jak sroka - wszystko co świeci rzuca mi się w oczy, a od ciebie bije blask Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 11.01.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dziękuję za miłe słowa. Zgadłaś.. (czyżbyś była znawcą ludzkich dusz? ) Uśmiech niedzielny Ci posyłam! Jestem jak sroka - wszystko co świeci rzuca mi się w oczy, a od ciebie bije blask Och, sroczko! Tyle serdeczności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.01.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Dzien dobry przyszłam sie przywitac i powiedziec że bardzo podoba mi sie Twój dziennik i bede do niego z pewnoscia zaglądać P.S u nas tak jak i u Ciebie też cisza na budowie i prace wstrzymane aż do odwołania a ja juz bym chciała działac dalej na budowie pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.01.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Dzień dobry jessi! Serdecznie Cię zapraszam do czytania dziennika, zawsze to miło mieć świadomość, że ktoś się zagłębia w te moje wypociny . Razem z Tobą modlę się o rychłą wiosnę.. Nooo... jeszcze troszkę . Trzymajmy się w tym wyczekiwaniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 13.01.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Jak widzę wszyscy tęsknią za słońcem, ciepełkiem... wiosną - po prostu http://img502.imageshack.us/img502/6952/tekwiaty.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.01.2010 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witaj Agusiu! Jakie piękne wiosenne kwiatki mi przyniosłaś . Aż zapachniało wiosną i zażółciło się wkoło. Dziękuję serdecznie i pozdrawiam Cię bardzo ciepło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinbono 13.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witam Gratuluję wyników przy budowie i życzę dalszej wytrwałości i szybkiego wprowadzenia się.Jak czytam te wszystkie dzienniki budowy to one są tak poruszające jakbym to ja już budował. Pozdrawiam Marcin z Gliwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 14.01.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Witaj Marcinie!Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że przymierzasz się do budowy domu w najbliższym czasie.Jeśli tylko mogę, podtrzymam Cię na duchu w tej kwestii. Budowanie się - to wspaniała sprawa!Trzymaj się cieplutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SYNIMA 15.01.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Motywująco mi się robi jak czytam o Waszych zmaganiach z tym sympatycznym, małym domkiem. Radość płynie z tego budowania i tak trzymać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.01.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Witam! Jeśli moje pisanie ma przynieść komuś najmniejszą nawet motywację - obiecuję, że będę skrobać tu dalej . Pozdrawiam również bardzo cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amelkax1 17.01.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witam serdecznieMy z mężem też zdecydowaliśmy się na kupno tego projektu, kupujemy dzisiaj - to nasz ważny dzień. Bardzo nam się podoba projekt. Na budowę domu zdecydowaliśmy się kilka tygodni temu i bardzo się cieszę, że ktoś prowadzi dziennik budowy tego domu. Od jakiegoś czasu pilnie go śledzę. szkoda, że w tej chwili prace trochę stanęły w miejscu. Bardzo się cieszę, że przedstawiacie Państwo koszty budowy - to pocieszające, że np. etap 0 był o wiele tańszy niż w kosztorysie.Nasz z7 powstanie na podkarpaciu. w chwili obecnej jesteśmy na etapie papierologii - mam nadzieę, że gdzieś w czerwcu zaczniemy.Nasze zmiany: zabieramy trochę z sypialni II i III na rzecz pomieszczenia gospodarczego a w miejscu obecnego powstanie kotłownia na opał stały + piec gazowy. Mam nadzieję, że projektant wprowadzi te zmiany bez większych problemów.I to na tym etapie naszej budowy to chyba tyle. Bardzo serdecznie pozdrawiam budujących Bukową Chatkę i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.01.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witaj Amelko! Widzę, że zwolenników Z7 jest więcej, niż myślałam. Ogromnie się cieszę, że jest kolejny budujący ten domek - łatwiej wtedy o jakieś konsultacje, rady, czy tak jak mówisz - w Waszej sytuacji - o wcześniejsze doświadczenie innych osób. Obiecuję, że jak tylko osiągniemy stan surowy zamknięty (a mam nadzieję, że niedługo tak będzie ), podam koszty tego kolejnego etapu. Gratuluję Wam trafnej decyzji, mocno trzymam kciuki za sprawne przebrnięcie etapu "papierologii" i życzę powodzenia w realizowaniu marzeń. I - oczywiście - jestem otwarta na wszystkie ewentualne konsultacje, pytania i rozmowy w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 17.01.2010 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Cześć Iwonko! Jest takie przysłowie o nieobecności gospodarzy i harcach, ale to chyba nie koty tam harcować miały Ładnie tam u Was, zimowo... Już widzę, jak na wiosnę ruszacie z kopyta! Chętnie poczytam dzienniki gości Waszych, którzy zapowiadają się z budową projektu Z7. My coraz częściej przeglądamy projekty z tej pracowni, kto wie... Co z tego wyniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.01.2010 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 Witaj Agusiu! Dobrze, że tylko koty tam harcują, a nie jakieś inne, groźniejsze zwierzaki . Jeśli przeglądacie projekty i zastanawiacie się nad wyborem jednego z nich - dajcie sobie czas i prześpijcie sprawę. To ważna decyzja, od której odwrót jest - w razie czego - raczej trudny. Miło mi, że zaglądasz do mnie . Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 17.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 witam inwestorkę i zapraszam do zabawy http://forum.muratordom.pl/zapraszamy-na-kurs-na-inwestora,t178237.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 17.01.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2010 A.. witam, witam..Zajrzę i spróbuję się pobawić.Dziękuję za link.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pietoska 18.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam! Duże uznania dla pamiętnika, domek piękny, a będzie jeszcze piękniejszy. Czekamy na zdjęcia z rzutów domku. My także będziemy budować Z7 i jesteśmy ciekawi jakie zmiany w projekcie wprowadziliście, a szczególnie chodzi o miejsce na wc. Pozdrawiamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdeczka66 18.01.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2010 Witam gospodynię i wszystkich gości, trochę podglądam obie panie Iwonki, tylko z powodu braku budowy na razie, siedzę cicho, wciąż walczę z urzędnikami tylko zmieniam sposoby, podziwiam obie panie Iwonki, życzę owocnego budowania, proszę zdradzić jak nazywają się płytki które ma pani na zdjęciach te przypominające trochę korek?? oraz tą cudną niebieską mozaikę do łazienki? ukłony dla małżonka, też mam takiego kochanego pracusia, w czerwcu będzie 26 lat od dnia ślubu, jakoś tak zleciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts