Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Bukowej Chatki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Bardzo elegancka spiżarka, no i jakże użyteczna :)

Ja trochę powiększyłam to pomieszczenie kosztem wiatrołapu i jednocześnie zamknęłam otwór drzwiowy od strony kuchni. Pomieszczenie gospodarcze będzie głównie do dyspozycji psów, a jak jeszcze zmieszczą się moje słoiki, to super ;)

Bardzo elegancka spiżarka, no i jakże użyteczna :)

Ja trochę powiększyłam to pomieszczenie kosztem wiatrołapu i jednocześnie zamknęłam otwór drzwiowy od strony kuchni. Pomieszczenie gospodarcze będzie głównie do dyspozycji psów, a jak jeszcze zmieszczą się moje słoiki, to super ;)

Tak Joasiu, to ogromnie użyteczne pomieszczenie.

Ty masz psy, to i inne potrzeby co do użyteczności miejsc z nimi związanych, ale słoiki dobrze jest mieć gdzie trzymać. :)

Jeśli powiększyłaś to pomieszczenie, to pewnie i zapasy da się w nim upchnąć. :D

Pole słoneczników :D i znowu mnie uszczęśliwiłaś :wiggle:

Pole kwitnących słoneczników to jedno z moich miłych wspomnień z dzieciństwa, gdy jeździliśmy do Babci na wakacje i chodziliśmy do lasu na maliny i poziomki, przechodziliśmy właśnie przez taka polanę kwitnących słoneczników.

Do dzisiaj uwielbiam słoneczniki :wiggle:

Pole słoneczników :D i znowu mnie uszczęśliwiłaś :wiggle:

Pole kwitnących słoneczników to jedno z moich miłych wspomnień z dzieciństwa, gdy jeździliśmy do Babci na wakacje i chodziliśmy do lasu na maliny i poziomki, przechodziliśmy właśnie przez taka polanę kwitnących słoneczników.

Do dzisiaj uwielbiam słoneczniki :wiggle:

:D

Widok rzeczywiście jest niezapomniany!

Słoneczniki są wyjątkowo zjawiskowymi kwiatami, a już w takiej grupie to prawie orgia dla oczu.. :lol2:

Te słoneczniki sa bajeczne! Ja to chyba jeszcze nigdy nie widziałam takiego pola, a szkoda, bo wrażenie na zywo musi byc niesamowite. Masz piękną okolicę Iwonko :)

Witaj Makowa Panienko!

Rzeczywiście widok jest bajeczny, na żywo te kolory są jeszcze bardziej intensywne.

Cały dzień mogłabym siedzieć na tarasie i patrzeć.

A najpiękniej wygląda to wszystko o zmierzchu, tuż po zachodzie słońca.

Żaden aparat nie odda tego wrażenia, chciałoby się ten widok zatrzymać na zawsze.. :D

Iwonka to hibiskus syryjski czy bylinowy??

Niesamowity jest :)

Boszzzzzzzzzzzzzmkiedy u mnie tak będzie pięknie :(

Pusiu, to jest hibiskus bylinowy Summerific odmiana MIDNIGHT MARVEL.

Wygląda oszałamiająco, co chwilę biegam oglądać te kwiaty. :D

A na dodatek ma pełno nierozwiniętych jeszcze pąków. :yes: