mother_nature 08.07.2016 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2016 Nigdy nie widziałam kwitnącej katalpy Masz szczepioną na pniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 10.07.2016 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Nigdy nie widziałam kwitnącej katalpy Masz szczepioną na pniu? Joasiu, teraz właśnie katalpy kwitną wszędzie, ja ich po drodze widuję pełno jadąc do domu. A moja nie jest szczepiona, chociaż rośnie ładnie na wysokim, własnym pniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.07.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Juki w tym roku zakwitły wyjątkowo obficie. Najwyższe sięgają do połowy okna sypialni Dziękuję Iwonko za te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.07.2016 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2016 Dziękuję Iwonko za te zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.07.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Bardzo elegancka spiżarka, no i jakże użyteczna Ja trochę powiększyłam to pomieszczenie kosztem wiatrołapu i jednocześnie zamknęłam otwór drzwiowy od strony kuchni. Pomieszczenie gospodarcze będzie głównie do dyspozycji psów, a jak jeszcze zmieszczą się moje słoiki, to super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.07.2016 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Bardzo elegancka spiżarka, no i jakże użyteczna Ja trochę powiększyłam to pomieszczenie kosztem wiatrołapu i jednocześnie zamknęłam otwór drzwiowy od strony kuchni. Pomieszczenie gospodarcze będzie głównie do dyspozycji psów, a jak jeszcze zmieszczą się moje słoiki, to super Tak Joasiu, to ogromnie użyteczne pomieszczenie. Ty masz psy, to i inne potrzeby co do użyteczności miejsc z nimi związanych, ale słoiki dobrze jest mieć gdzie trzymać. Jeśli powiększyłaś to pomieszczenie, to pewnie i zapasy da się w nim upchnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.07.2016 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Super spiżarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.07.2016 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Super spiżarka Dziękuję, Pusiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.07.2016 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Pole słoneczników i znowu mnie uszczęśliwiłaś Pole kwitnących słoneczników to jedno z moich miłych wspomnień z dzieciństwa, gdy jeździliśmy do Babci na wakacje i chodziliśmy do lasu na maliny i poziomki, przechodziliśmy właśnie przez taka polanę kwitnących słoneczników. Do dzisiaj uwielbiam słoneczniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.07.2016 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Pole słoneczników i znowu mnie uszczęśliwiłaś Pole kwitnących słoneczników to jedno z moich miłych wspomnień z dzieciństwa, gdy jeździliśmy do Babci na wakacje i chodziliśmy do lasu na maliny i poziomki, przechodziliśmy właśnie przez taka polanę kwitnących słoneczników. Do dzisiaj uwielbiam słoneczniki Widok rzeczywiście jest niezapomniany! Słoneczniki są wyjątkowo zjawiskowymi kwiatami, a już w takiej grupie to prawie orgia dla oczu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 24.07.2016 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 No i jeszcze ta ich "wędrówka" za Słonkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.07.2016 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 No i jeszcze ta ich "wędrówka" za Słonkiem Lubią czuć na "twarzy" ciepło słonecznych promyków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.07.2016 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Te słoneczniki sa bajeczne! Ja to chyba jeszcze nigdy nie widziałam takiego pola, a szkoda, bo wrażenie na zywo musi byc niesamowite. Masz piękną okolicę Iwonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 24.07.2016 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Te słoneczniki sa bajeczne! Ja to chyba jeszcze nigdy nie widziałam takiego pola, a szkoda, bo wrażenie na zywo musi byc niesamowite. Masz piękną okolicę Iwonko Witaj Makowa Panienko! Rzeczywiście widok jest bajeczny, na żywo te kolory są jeszcze bardziej intensywne. Cały dzień mogłabym siedzieć na tarasie i patrzeć. A najpiękniej wygląda to wszystko o zmierzchu, tuż po zachodzie słońca. Żaden aparat nie odda tego wrażenia, chciałoby się ten widok zatrzymać na zawsze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.08.2016 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Piękne ostróżki. Bardzo je lubię i mam na swojej liście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.08.2016 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Piękne ostróżki. Bardzo je lubię i mam na swojej liście Pusiu, mam je pierwszy raz, ale już jestem w nich zakochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.08.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Iwonka to hibiskus syryjski czy bylinowy?? Niesamowity jest Boszzzzzzzzzzzzzmkiedy u mnie tak będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 08.08.2016 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Iwonka to hibiskus syryjski czy bylinowy?? Niesamowity jest Boszzzzzzzzzzzzzmkiedy u mnie tak będzie pięknie Pusiu, to jest hibiskus bylinowy Summerific odmiana MIDNIGHT MARVEL. Wygląda oszałamiająco, co chwilę biegam oglądać te kwiaty. A na dodatek ma pełno nierozwiniętych jeszcze pąków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.08.2016 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 Inne kolory też masz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 08.08.2016 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2016 :jawdrop: Hibiskus jest o s z a ł a m i a j ą c y !! Cudo! Zapisuję sobie do notesika, koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts