Iwona i Mariusz 04.12.2016 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2016 Ślicznie dziękuję. Również pozdrawiam cieplutko. Nasz dom powoli zbudował ręcami Andrzeja. Elektryk tylko był u nas wzięty, dlatego że papiery potrzebne to po pierwsze, a po drugie się na tym nie znamy. Z ogrzewania EcoPartner tez był dzień przed elektrykiem kable rozłożyć. Podłączyć panele ma nsz elektryk już jak tylko sufity i tynki sie skończa. Mamy juz połozone KG na suficie, jeszcze tylko pod odkurzacz centralny wybruzdować podejścia oraz rekuperator cały zmontować i uruchomić, i możemy w przyszłym tygodniu tynki robić. Do tynków bierzemy ekipę, żeby szybciej było. Jak to cieszy, jak prace idą powoli do przodu. Super Danusiu, że tak idziecie do przodu. Wiem, jak to ogromnie cieszy. Jak przyjdzie wiosna, to będziecie już prawie na finiszu! Trzymam kciuki za Waszą szybką przeprowadzkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana0606 06.12.2016 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Dziękujemy. Jak już zamieszkamy to zapraszamy do nas w odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 06.12.2016 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2016 Dziękujemy. Jak już zamieszkamy to zapraszamy do nas w odwiedziny. Dziękujemy bardzo za zaproszenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 09.01.2017 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cieplutko macie w te mrozy? Mam nadzieję, że nie było żadnych awarii w Waszej okolicy. Uściski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 09.01.2017 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2017 Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Cieplutko macie w te mrozy? Mam nadzieję, że nie było żadnych awarii w Waszej okolicy. Uściski! Dziękujemy, Joasiu! Wam też życzymy spokojnego i radosnego Nowego Roku oraz szybkiej przeprowadzki! W domku jest cieplutko, nie odczuwa się żadnej różnicy w związku z tym, że na zewnątrz są takie mrozy. Aż nie chce się wychodzić na zewnątrz.. Żadnej awarii u nas nie było, prąd jest cały czas. Oby tak dalej! Pozdrawiamy cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 20.02.2017 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zimowe widoki przepiękne! Ale całe szczęście, że dni coraz dłuższe i temperatury na plusie. Idzie wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 20.02.2017 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Zimowe widoki przepiękne! Ale całe szczęście, że dni coraz dłuższe i temperatury na plusie. Idzie wiosna Tak, całe szczęście, Joasiu. Zbliża się najpiękniejszy czas, kiedy budzą się do życia nasi zieloni przyjaciele. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 13.03.2017 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Pierwsze wiosenne kwiaty radują serce Szkoda, że się ochłodziło, ale i tak jest super. Pozdrawiam Was serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 13.03.2017 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Pierwsze wiosenne kwiaty radują serce Szkoda, że się ochłodziło, ale i tak jest super. Pozdrawiam Was serdecznie! Tak, jest cudownie, kiedy zaczynają się kolorowe, wiosenne dni. Wy też, Joasiu, wiosennie i ostro postępujecie naprzód. Wiem, bo sobie podczytuję. Niezmiennie Wam kibicuję i trzymam kciuki za tegoroczną przeprowadzkę. I uściski posyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mari180790 16.03.2017 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 U mnie również wiosna zawitała do ogrodu....nareszcie:)W prawdzie krokusy jeszcze nie kwitną ale już na dniach zacznie się szał kolorów:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 16.03.2017 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 U mnie również wiosna zawitała do ogrodu....nareszcie:) W prawdzie krokusy jeszcze nie kwitną ale już na dniach zacznie się szał kolorów:) Pozdrawiam Z dnia na dzień robi się coraz piękniej. A grzejące słoneczko tylko temu sprzyja. Pozdrawiam Cię również, Mari Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.03.2017 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Piękna wiosna u Was Iwonko Krokusy wyglądają zjawiskowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.03.2017 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Piękna wiosna u Was Iwonko Krokusy wyglądają zjawiskowo Na jesieni wsadziłam pierwszy raz krokusy wielkokwiatowe. Chociaż są późniejsze, zakwitły pięknie i rzeczywiście wyglądają bardzo uroczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 26.03.2017 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 krokusy wielkokwiatowe. Robią wrażenie i dobrze je widzieć u kogoś "na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 26.03.2017 17:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2017 Robią wrażenie i dobrze je widzieć u kogoś "na żywo" Tak, to prawda - robią wrażenie. Zdecydowanie różnią się od tych tradycyjnych, są o wiele lepiej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 27.03.2017 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Te kosmate stokrotki tez uwielbiam, ale jeszcze muszę poczekać... jeszcze ociupinkę, a potem pójdę na całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 27.03.2017 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2017 Te kosmate stokrotki tez uwielbiam, ale jeszcze muszę poczekać... jeszcze ociupinkę, a potem pójdę na całość Czyli zaszalejesz, Pusiu! Aż strach się bać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 03.04.2017 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Monstera przepiękna, jeszcze nie widziałam takiej I magnolia już kwitnie?? Cieplutko musicie mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 03.04.2017 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2017 Monstera przepiękna, jeszcze nie widziałam takiej I magnolia już kwitnie?? Cieplutko musicie mieć. Długo szukałam takiej monstery, Joasiu. Nie wszystkie variegaty są tak bardzo wybarwione i mają tyle bieli na liściach. Tę, jak tylko zobaczyłam, zaraz pokazałam Mariuszowi, że właśnie taką chcę mieć. Mam nadzieję, że wyrośnie na piękną pannę. Magnolia gwiaździsta jest bardzo wczesna, szybko kwitnie. A dwa dni prawie upalnej pogody, bardzo jej w tym pomogły. Ta druga magnolia, "normalna" - jeszcze śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 10.04.2017 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2017 Jakie śliczne kolorowe kwiaty! Szczególnie stokrotki są bardzo dorodne Jak długo kwitnie magnolia gwiaździsta? Będę chciała dla siebie też jakąś magnolię i zastanawiam się, czy kupować wczesną czy jakąś z później kwitnących. Przy obecnym domu mam różową, kupowaną jako Lennei Alba ale jest to zdecydowanie coś innego Kwitnie w maju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts