Iwona i Mariusz 04.05.2018 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Witam pani Iwono Jestem pełna podziwu jak wspaniale prowadzi pani Dziennik budowy, jednak z powodu braku czasu nie byłam w stanie przeczytać wszystkiego. Chciałabym o coś panią zapytać. Wraz z mężem planujemy budowę domu z tego projektu co pani. Mamy zamiar budować firmami, wiem że już trochę minęło odkąd wyubowala pani domu jednak jakie były koszty całej budowy? Nie licząc mebli Odpowiedziałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 04.05.2018 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2018 Moim skromnym zdaniem lepiej byłoby zapytać się inwestorów o koszt inwestycji do stanu deweloperskiego. Koszt wyposażenie łazienek, rodzaj pokrycia posadzek, kontakty elektryczne, lampy itd. w dwóch identycznych domach będą zaskakująco różne. Z autopsji mogę powiedzieć, że koszt budowy domu do stanu deweloperskiego wydawał się być w miarę znośny. Dopiero później zaczęły się przysłowiowe schody. Zgadzam się w zupełności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blekowca 22.05.2018 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Iwonko, szybko zanim się ludzie zorientują poproś Mariusza żeby ci tą doniczkę postawił, bo przewróciła się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 22.05.2018 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2018 Iwonko, szybko zanim się ludzie zorientują poproś Mariusza żeby ci tą doniczkę postawił, bo przewróciła się... Nie ma się co śmiać już jeden sąsiad zwrócił mi uwagę, że doniczka się przewróciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 18.07.2018 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 niestety nic nie widać na ostatnim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 18.07.2018 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2018 niestety nic nie widać na ostatnim poście Nie wiem dlaczego, u mnie widać. Edytowałam i wstawiłam jeszcze raz, może teraz jest już ok. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.01.2020 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Witaj Iwonko,dawno nie zaglądałam do Ciebie ,do siebie zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 30.01.2020 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2020 Napisałam więcej i mi zjadło.Napisz kochana co u Was jak zdrowie,wnuki i w ogóle co slychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 01.02.2020 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2020 Napisałam więcej i mi zjadło.Napisz kochana co u Was jak zdrowie,wnuki i w ogóle co slychac Napisałam priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts