Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

nasz dom w bagnówce - zdjęcia i komentarze :)

Recommended Posts

Dawno mnie nie było :) Ale tak to jest jak się chce być w zyciu mądrym i studiować dwa kierunki. Mam za swoje więc dziś piszę referat o utworzeniu gestapo na przemiennie z tłumaczeniem słówek z francuskiego i oglądaniem wnętrz. Ale znalazłąm coś co nie może wyjśc mi z głowy. Fotel. Miał być biały, ewentualnie szary w stylu ludwika, ale z nutką nowoczesności, ale, właśnie jest ale znalazłam to cudo art deco http://www.allegro.pl/item941199333_piekny_stary_fotel_rasowe_art_deco_sprezyny.html tapicerka taka sobie, ale kształt uwiódł mnie niesamowicie. Zastanawiam się tylko czy wart jest 300zł plus zmiany tapicerki (widziałabym coś szarego miękkiego - filc, zamsz, drobna kratka? z pikowaniem na oparciu, ozdobne szwy, białe nóżki - ehh)

No i nie wiem co robić :) chyba, że fotel fotelem a medalion przy toaletce;p tylko jak ja na to wszystko nazbieram ze stypendium ... najwyżej znów bede ogórki do słoików pakować, czego to ludzie nie zrobią dla fotela! :)

O i tak kończę zakon trupiej czaszki wzywa i straszy pustą kartką ... :)

do zobaczenia i piszcie coś tajemniczy podglądywacze (wierze że tacy są:) bo zwątpię w ideę prowadzenia fotodziennika, chyba, że to tylko mój jest taki beznadziejny

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 months później...

Bardzo dawno mnie nie było, a wiele się zmieniło :) Oprócz tego, że już mieszkamy ! to już coraz bliżej końca przynajmniej w środku :) P

Niestety musiałam wykasować z fotosika zdjęcia, ale teraz postaram się zamieścić kilka nowych proszę :)

sypialnia rodziców i drzwi do garderoby

pokój madzi (na szafie docelowo ma być tapeta )

IMG_8631.jpg

IMG_8738.jpg

IMG_8744.jpg

0536m.jpg

IMG_8803.jpg

Edytowane przez mbaszun

i moje biurko które czeka na odnowienie. Ma być docelowo białe lub szare, malowane przeze mnie ale zastanawiam się też nad oddaniem go do pomalowania na połysk (biały szary?) a może nogi szare a całość biała? Sama nie wiem pomocy :)

Był dziś pan od pomiaru szafy. Za szafę 220cm 3 skrzydła z białego szkła policzył 2650zł :(

IMG_8800.jpg

IMG_8801.jpg

IMG_8802.jpg

Edytowane przez mbaszun

znalazłam coś pięknego :) medalion z rafią co prawda, ale medalion! cena fajna oczywiście do zmiany koloru, ale ! pomalowałabym na taką szarość z widocznym usłojeniem! a tapicerka może czerń? albo jakieś futerko? i na to poduszka z marylin! :) w sam raz do mojej toaletki! ale jak sie maluje rafie?:?

http://allefree.pl/galleries/172472/Darmowa_galeria_do_Allegro_172472.html

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...