mbaszun 08.03.2010 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2010 Dawno mnie nie było Ale tak to jest jak się chce być w zyciu mądrym i studiować dwa kierunki. Mam za swoje więc dziś piszę referat o utworzeniu gestapo na przemiennie z tłumaczeniem słówek z francuskiego i oglądaniem wnętrz. Ale znalazłąm coś co nie może wyjśc mi z głowy. Fotel. Miał być biały, ewentualnie szary w stylu ludwika, ale z nutką nowoczesności, ale, właśnie jest ale znalazłam to cudo art deco http://www.allegro.pl/item941199333_piekny_stary_fotel_rasowe_art_deco_sprezyny.html tapicerka taka sobie, ale kształt uwiódł mnie niesamowicie. Zastanawiam się tylko czy wart jest 300zł plus zmiany tapicerki (widziałabym coś szarego miękkiego - filc, zamsz, drobna kratka? z pikowaniem na oparciu, ozdobne szwy, białe nóżki - ehh) No i nie wiem co robić chyba, że fotel fotelem a medalion przy toaletce;p tylko jak ja na to wszystko nazbieram ze stypendium ... najwyżej znów bede ogórki do słoików pakować, czego to ludzie nie zrobią dla fotela! O i tak kończę zakon trupiej czaszki wzywa i straszy pustą kartką ... do zobaczenia i piszcie coś tajemniczy podglądywacze (wierze że tacy są bo zwątpię w ideę prowadzenia fotodziennika, chyba, że to tylko mój jest taki beznadziejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Viga 04.05.2010 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Ech... chciałam jeszcze raz spojrzeć na Twoje drzwi i okna, a tu zdjęcia pokasowane. Szkoda. Pozdrawiam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 27.09.2010 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 (edytowane) Bardzo dawno mnie nie było, a wiele się zmieniło Oprócz tego, że już mieszkamy ! to już coraz bliżej końca przynajmniej w środku P Niestety musiałam wykasować z fotosika zdjęcia, ale teraz postaram się zamieścić kilka nowych proszę sypialnia rodziców i drzwi do garderoby pokój madzi (na szafie docelowo ma być tapeta ) Edytowane 28 Września 2010 przez mbaszun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 27.09.2010 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 U mnie z nowości to łóżko i komody hemnes czekam na szafę przerobiłam sobie też lampkę (nad abażurem ciągle myślę) do przeróbki czeka też biurko (zdjęcia wkrótce) kupiłam też doniczkę, a wazon znalazłam w starym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 27.09.2010 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2010 a i jeszcze pokój gościnny i konsolka z targu staroci w korytarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2010 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 widok na komodę w jadalni stół i krzesła (docelowo będą stały obok komody) kanapa już zamówiona (chesterfield w obiciu z szarego pluszu) wiatrołap i widok na garderobę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 (edytowane) i moje biurko które czeka na odnowienie. Ma być docelowo białe lub szare, malowane przeze mnie ale zastanawiam się też nad oddaniem go do pomalowania na połysk (biały szary?) a może nogi szare a całość biała? Sama nie wiem pomocy Był dziś pan od pomiaru szafy. Za szafę 220cm 3 skrzydła z białego szkła policzył 2650zł Edytowane 28 Września 2010 przez mbaszun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 28.09.2010 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam!Gdzie kupilas lozko do sypialni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2010 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam! Gdzie kupilas lozko do sypialni??? Witam Do której? Szare i brązowe były zamawiane u stolarza, a drewniane z rattanem w sklepie seart.pl Pozdrawiam margot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 28.09.2010 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 mbaszun, ja też tu zagladam- fajne masz pomysły Tylko 90% zdjęć mi się nie wyświetla buuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 o jeszcze nieskończona górna łazienka i kilka drobiazgów do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 28.09.2010 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 znalazłam coś pięknego medalion z rafią co prawda, ale medalion! cena fajna oczywiście do zmiany koloru, ale ! pomalowałabym na taką szarość z widocznym usłojeniem! a tapicerka może czerń? albo jakieś futerko? i na to poduszka z marylin! w sam raz do mojej toaletki! ale jak sie maluje rafie?:? http://allefree.pl/galleries/172472/Darmowa_galeria_do_Allegro_172472.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 29.09.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2010 mbaszun, a propos biurka: to okleina jest? będzie większy problem z jej pomalowaniem samodzielnie. może odchodzić, zrywać się, jeżeli jest stare. ja bym dała do pomalowania.zrobiłabym na biało dół, a sam blat na szaro na ten przykład.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 30.09.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2010 Dzięki MONAH Właśnie nie wiem co to jest, śliskie jak politura, ale podejrzewam, że nie jest zrobione z drewna, w szufladach na pewno jest sklejka, ale blat i reszta części? nie bardzo jest jak sprawdzić. POdoba mi się pomysł z szarym blatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 20.10.2010 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 mamy kanapę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetakili 21.10.2010 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2010 hej, piękna ta kanapa, na taką poluję gdzie można tę śliczność kupić??? pozdrawiam aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 03.11.2010 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Szklane drzwi w salonie i moje biurko przed i po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk11 04.11.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Witam,biurko - rewelacyjna odmiana, jak malowałaś i czym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbaszun 05.11.2010 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Dziękuję bardzo Biurko malował mi stolarz, ja niestety uznałam, ze pomalowanie go na połysk jest nie wykonalne dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts