qboos 22.11.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Witam wszystkich, ja z dosc chyba nietypowym pytaniem: Czy ma ktos do opchniecia jakies tymczasowe drzwi wejsciowe do chalupy?Np takie standardowe stalowe ppoz. Nie chce inwestowac teraz w docelowe drzwi bo czuje ze mnie bedzie serce bolalo jak przewinie sie przez te drzwi kilka ekip i zostawia mi "pamiatki" na drziach A moze macie jakies inne swoje patenty na rozwiazanie tego problemu?Wstawialiscie od razu przed tynkami drzwi docelowe? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 23.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ja mam blaszane, marketowe 80 i 90, wraz framuga. Rzecz jasna uzywane.Do odbioru w Parolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qboos 24.11.2009 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam blaszane, marketowe 80 i 90, wraz framuga. Rzecz jasna uzywane. Do odbioru w Parolach. Odpisz mi prosze na priv. Dzieki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pyrekcb 24.11.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Ja mam blaszane, marketowe 80 i 90, wraz framuga. Rzecz jasna uzywane. Do odbioru w Parolach. Aktualne jeszcze? Jaka cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts