kamila_pokrywka 22.11.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Umyśliłam sobie na ściany do łazienki kafle wenecka biała Cerkoloru 10 x 10 cm - takie postarzane, z "ponadgryzanymi" brzegami. Nie mam jednak pomysłu co dać to tego na podłogę. Najlepsze byłyby w kolorze złamanej bieli, też lekko postarzane, oczywiscie większe - ale takowych nigdzie nie widziałam Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 12.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 powiem szczerze..., ja też poszukuję do tych płytek jakiś do podłogi i jeszcze mi nic nie wpadło w oczy... ...tylko ja je chcę położyć w kuchni... ..jakbyś coś znalazła, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 13.12.2009 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Najlepsze byłyby w kolorze złamanej bieli, też lekko postarzane, oczywiscie większe - ale takowych nigdzie nie widziałam Z góry wielkie dzięki za wszelkie podpowiedzi! no to tak.. do łazienki to ja bym złamała tą biel i dała na podłogę coś takiego http://www.allegro.pl/item836290754_serenissima_golden_saddle_plytki_ceramiczne_deska.html i dokładnie w tym kolorze.., ale to tylko moje zdanie ..w kuchni nie mogę nic takiego zrobić aaaaaaaalbo.. nie wiem jak to zrobić, bo mam kuchnię otwartą na salon i.. w salonie zamierzam (nie wiem jak mi to wyjdzie) ułożyć podłogę z desek w kolorze miodowym.. - muszę coś dobrać, coś co by współgrało z miodową podłogą i "obtłuczonymi" płytkami w kuchni.. ..ale mam zagwozdkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts