Mirek_Lewandowski 23.11.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A swoją drogą to tu coś ostatnio sporo gównianych tematów I zawsze przed kolacją.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A swoją drogą to tu coś ostatnio sporo gównianych tematów I zawsze przed kolacją.... "Życia nie oszukasz.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 23.11.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No i jak? Wyszło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2009 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 No i jak? Wyszło? coś cicho siedzi... albo ma przerwę na kolację... http://claudine143.files.wordpress.com/2008/07/toilet31.jpg albo wessało chłopa http://www.localseoguide.com/wp-content/uploads/2009/02/trainspotting_toilet-copy.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.11.2009 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 łowienie nic nie dało , a niestety zabrakło mi 19ki , aby odkręcić śruby...muszę się zaopatrzyć... w kazdym razie jakos dziwnie, ze ten klop wisi tylko na 2 srubach, może majster go dodatkowo przykleił?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2009 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Żyje, żyje ! http://consequenceofsound.net/wp-content/uploads/2009/09/trainspotting-600x387.jpg Noo 19 to już śruby fest, nie musiał przyklejać, wszystko zależy jak siły są rozłożone. Pewnie w większości na ścinanie. Cholera mam 19 pod ręką, chętnie bym pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 23.11.2009 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Eee CptQ jaja sobie robisz Co znaczy "na ścinanie" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 23.11.2009 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Eee CptQ jaja sobie robisz Co znaczy "na ścinanie" ? Nooo taki termin, nie robię sobie jaj - no może troszeczkę, dla rozluźnienia (nomen omen) napiętej atmosfery. My tu wszyscy czekamy z zapartym (nomen omen) tchem na pojawienie się małego, plastikowego koszyczka Sam takiego kibla nie mam, ale widzę, jak to jest skonstruowane, stąd moje dywagacje czy przyklejał, czy tez nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.11.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 montowałem takie 2 u siebie i mogę potwierdzić że 2 śruby to trzymają na swoim miejscu. Ja tam żadnego silikonu nie dawałem tylko między sedes a ścianę dawałem taką elastyczną podkładkę z pianki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 24.11.2009 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 u mnie jest pianka i silikon, nie uszczelniałeś dookoła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 24.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 a po co? piankę trochę co prawda widać na brzegu ale mi to nie przeszkadza. Ten silikon u Ciebie ma tylko za zadanie ukryć tą piankę bo na pewno nic nie uszczelnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 25.11.2009 22:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no i udało się! odkręciłem klopa, oczywiście zawieszki już tam nie było, za to zaraz za wlotem w rurze odpływowej zrobił się zator spowodowany przez co??? ... oczywiście zawieszkę! w życiu nie pomyślałbym, że przyjdzie mi kibel demontować przez taki głupi przypadek.... never more..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.11.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no i udało się! http://www.blaise.us/emots/smilie_gruenweiss.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grizzli 26.11.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 cholera, znowu sukces! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygzak 26.11.2009 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no i udało się! odkręciłem klopa, oczywiście zawieszki już tam nie było, za to zaraz za wlotem w rurze odpływowej zrobił się zator spowodowany przez co??? ... oczywiście zawieszkę! w życiu nie pomyślałbym, że przyjdzie mi kibel demontować przez taki głupi przypadek.... never more..... no to na odprężenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 26.11.2009 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2009 no to na odprężenie Zabiłeś mnie.... leżę i nie próbuję wstać... dawno się tak nie uśmiałem, dzięki zygzak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renaultclio 27.03.2019 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2019 (edytowane) no i udało się! odkręciłem klopa, oczywiście zawieszki już tam nie było, za to zaraz za wlotem w rurze odpływowej zrobił się zator spowodowany przez co??? ... oczywiście zawieszkę! w życiu nie pomyślałbym, że przyjdzie mi kibel demontować przez taki głupi przypadek.... never more..... Niestety miałem to samo. Kupiłem zawiszkę od Ukraińców na bazarku za 1 zł. Nie bardzo pasowała, ale powiesiłem. Zapłaciłem to przecież nie wyrzucę. Po niedługim czasie wpadła. Z początku nie było żadnych objawów i o tym zapomniałem. Z czasem po ok 2 tygodniach po spuszczeniu wody muszla napełniała się do pełna i woda bardzo wolno spływała. Środek do udrożaniania rur troszeczkę pomógł, ale problem bardzo szybko powrócił. Drutem się nie dało. Muszla ma takie jakby "półścianki" i drut nie wchodził do rury. Przypomniałem sobie o tej zawieszce. Mieszkam w Niemczech i bałem się, że jak zgłoszę wynajmującemu ten zawoła hydraulika, a jak wyjdzie, że to zawieszka to obciążą mnie kosztami. No więc rozkręciłem tron pierwszy raz w życiu. Smród niesamowity. Nigdy nie sądziłęm, że moja kupa w stanie rozkładu może tak śmierdzieć. Tak jak u kolegi koszyczek był w rurze zaraz za muszlą na nim osiadał papier i gó..o Na szczęście się się udało. Edytowane 27 Marca 2019 przez renaultclio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts