doro 08.01.2004 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Chciałam zapytać czy mieliście doświadczenia w używaniu tego przyrządu, widziałam coś takiego w Castoramie za jakieś 150 PLN. Czy jest to faktycznie przydatne, pytam w kontekście sprzątania łazienki - konkretnie kabiny, która zarasta w zastraszającym tempie mimo cotygodniowego dość dokładnego mycia. Nie chcę spędzić życia pod prysznicem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 28.01.2004 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2004 Ja używam takiego urządzenia do sofy skórzanej, do prysznica nie próbowałam.Spróbuj użyć środka do kamienia firmy Ravak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 29.01.2004 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2004 Znajoma ma Carchera (nie znam pisowni) i bardzo chwali - zwłaszcza do czyszczzenia fug i okien.Wiem ze Zepter też takie ma. Ale kosztują dużo więcej niż 150zł więc nie wiem jak to będzie działało - albo ile będzie działało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts