glacjusz 23.11.2009 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 WitamMam pytanie, jak w temacie. Obecnie ocieplam fundament, który w jakiejś tam części będzie w przyszłości cokolikiem. Ocieplenie to styrodur 8 cm( pewnie niektórzy napiszą, że kasa w ziemię...), nie będzie folii kubełkowej na styrodur bo naokoło piach. Czy w takim wypadku zapewniam cieplarniane warunki okolicznym myszkom? Jeżeli tak to czym sie wybronić prócz kota w domu? Proszę o spostrzeżenia użytkowników. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.11.2009 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 nie będzie folii kubełkowej na styrodur bo naokoło piach. Czy w takim wypadku zapewniam cieplarniane warunki okolicznym myszkom? Jeżeli tak to czym sie wybronić prócz kota w domu? Podobno właśnie folią kubełkową można się wybronić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 23.11.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 A po co folia kubełkowa ja malowałem przed położeniem styropianu fundamenty trzy razy następnie specjalny styropian pózniej siatka,klej i jeszcze trzy razy dysperbit tak na wszelki wypadek. W twoim przypadku nie musisz dawać siatki z tego co wiem to myszy nie jedzą styroduru i nie wiem w czym by miała pomóc ta folia kubełkowa chyba tylko myszom korytarzy od holery między ścianą a folią raj na ziemi dla mysz Jak już to zwykła folia budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 23.11.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jak już to zwykła folia budowlana A do czego ta zwykła folia? Mógłbyś używać znaków interpunkcyjnych? Bo ni cho..ry nie rozumiem co chciałeś wyartykułować W twoim przypadku nie musisz dawać siatki z tego co wiem to myszy nie jedzą styroduru i nie wiem w czym by miała pomóc ta folia kubełkowa chyba tylko myszom korytarzy od holery między ścianą a folią raj na ziemi dla mysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
j-j 23.11.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Mam pytanie, jak w temacie. Obecnie ocieplam fundament, który w jakiejś tam części będzie w przyszłości cokolikiem. Ocieplenie to styrodur 8 cm( pewnie niektórzy napiszą, że kasa w ziemię...), nie będzie folii kubełkowej na styrodur bo naokoło piach. Czy w takim wypadku zapewniam cieplarniane warunki okolicznym myszkom? Jeżeli tak to czym sie wybronić prócz kota w domu? Proszę o spostrzeżenia użytkowników. Pozdrawiam jak będa chcialy to Ci styrodur zeżrą dlatego najlepiej siatka i klej (na pewno będzie trudniej zjeść ) ale po co wtedy styrodur ... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 23.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jak już to zwykła folia budowlana A do czego ta zwykła folia? Mógłbyś używać znaków interpunkcyjnych? Bo ni cho..ry nie rozumiem co chciałeś wyartykułować W twoim przypadku nie musisz dawać siatki z tego co wiem to myszy nie jedzą styroduru i nie wiem w czym by miała pomóc ta folia kubełkowa chyba tylko myszom korytarzy od holery między ścianą a folią raj na ziemi dla mysz OK. Następnym razem postaram się używać znaków, śpieszyłem się, sorry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertmm 29.11.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 Czy wiecie z własnego doświadczenia lub słyszał ktoś, czy myszy ,,jedzą,, lub drążą tunele w styrodurze. Mam go 5 m3 w blaszaku na działce i będzie tam zimował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.11.2009 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2009 jedzą te z napędem diesla przecież gołego styroduru nad ziemią, tak czy siak, gołego się nie zostawiato i można te 20-30 centów pod ziemią zaciągnąć, jak boicie się tych potężnych niszczycielibez łopaty, głębiej nie będą raczej kopać by złośliwie zrujnować Wasz styrodur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts