Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czym przykryć betonowe schody?

niktspecjalny

Recommended Posts

...

Wziąć ekipę?Czy samemu mozolnie uskutecznić wcześniejszy plan.

Samemu, spoko. Ponieważ to nie na zawsze, to albo połóż na matach przeciwpoślizgowych (np. z IKEI) albo przyklej ale nie za mocno i nie na całej powierzchni.

Albo pójdź na całość, wykładzina mocowana prętami - i wtedy to na laata i może całkiem fajnie wyjść.

http://www.komfort.pl/akcesoria/wyszukiwarkainfo/kod/210746/PG/1/POZ/4

...

Wziąć ekipę?Czy samemu mozolnie uskutecznić wcześniejszy plan.

Samemu, spoko. Ponieważ to nie na zawsze, to albo połóż na matach przeciwpoślizgowych (np. z IKEI) albo przyklej ale nie za mocno i nie na całej powierzchni.

Albo pójdź na całość, wykładzina mocowana prętami - i wtedy to na laata i może całkiem fajnie wyjść.

http://www.komfort.pl/akcesoria/wyszukiwarkainfo/kod/210746/PG/1/POZ/4

Barbipipki łyknęły.Wczoraj późnym wieczorem przyjechał pan od tych duperszmitów bo moje panie stwierdziły ,że nie podołam.Gościo zaskoczył wiedzą dal adres abym do tego kompletu wybrał jeszcze tralki i króle.Powaliło mnie na kolana.Tralki i króle są w inoksie z dodatkiem drewna,plus poręcze.Facet robi na zamówienie.

Zgłupieć idzie.Tralki z inoxową rurką i króle także tylko z większa.Cokoliki z blaszek inoxowych ciętych po dwie w komplecie . Podobno klei się je tez na klej montażowy do ściany.Gdzie takie ustrojstwo zamówić? :roll: .Kto ma to zmierzyć?Montery miarkują sobie laserem.A ja nie dość ,że nie wiem gdzie to to kupić to jeszcze nie mam lasera. :roll: