Doki 08.01.2004 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Tytul: "Reksio remontuje". Obejrzalem razem z dzieckiem i stwierdzilem: sama prawda!!! Na przykladach wyjasnione bylo jakimi lobuzami sa wykonawcy, jaka frajde daje samodzielne wykonanie niektorych prac i jak fajnie sie wprowadzic do odnowionej budy. Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garo 08.01.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 A widzieliście filmik o budowaniu z serii "sąsiedzi"? To dopiero daje do mysśenia. A poza tym nieżle bawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 08.01.2004 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Przyznam się szczerze Doki, że tego Reksia niestety nie widziałem A chyba mam czego żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2004 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 dam do oglądniecia mojemu kundlowimoże sobie sam bude zbuduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 08.01.2004 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja widziałem i tego reksia i tych sąsiadów i regularnie z dzieckiem oglądam boba budowniczego (niekiedy pogramy w boba) i to poprostu nic w porównaniu z życiem, bo to co się może wydarzyć w realnym świecie poprostu przekracza wyobrażenie niebudujących... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doki 08.01.2004 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ja widziałem i tego reksia i tych sąsiadów i regularnie z dzieckiem oglądam boba budowniczego (niekiedy pogramy w boba) i to poprostu nic w porównaniu z życiem, bo to co się może wydarzyć w realnym świecie poprostu przekracza wyobrażenie niebudujących... Pozdrawiam To fakt, ale to sie nie nadaje do pokazywania dzieciom ("Parental warning: Explicit language, Violence...") Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wlowik 08.01.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Reksia nie pamiętam, ale na pamięć znam już 5 kaset z "Sąsiadami" (dzięki 4-letniemu synowi), i już samo wspomnienie wywołuje mimowolny uśmiech *** Kiedyś, dawno temu, dzięki memu Ojcu tytuł filmików utrwalił się jako "Fachowcy" . Gorąco polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts