amanna 23.11.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam, Proszę o informację osób znających się na tapetowaniu.Problem polega na tym, że "fachowiec" nakleił wzór tapety do góry nogami.Tapeta została zdjęta jeszcze na mokro po kilku godzinach - winylowa.Fachowiec twierdzi, ze zostanie jutro ponownie wykorzystana na mniejsze fragmenty - jest częściowo nasiaknieta klejem, więc pytanie czy jak doschnie będzie się nadawała do powtórnego naklejania.Jeszcze kwestia, czy ściana namoczona klejem do jutra sucha musi być jakoś gruntowana przed ponownym nakładaniem. Z góry dziekuję za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amanna 23.11.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Ponawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
les111 23.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Jeśli nie uszkodził pasma to się nada ale w miejscach takich aby się nie rzucała zbytnio w oczy,pasmo mogło się naciągnąć i wzory nie będą się zgrywać,proponuje wykorzystać ją za grzejnikiem,w oklejeniu wnęk okiennych lub nad oknem /zawsze zakryje to coś zasłona,firana a odnośnie 2 pytania to nie wiem dokładnie o co Ci chodzi ale ja ścianę przygotowaną gruntuje klejem ,po wyschnięciu klej nakładam na pasmo i jeszcze raz na ścianę zapewniam ciężko to potem usunąć pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amanna 24.11.2009 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Dzięki za informacje, właśnie tak myślałam. Pan "fachowiec " wałaśnie został poinformowany o decyzji, ma także odkupić tapetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts